Vaske Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Много би ти за мале паре Nisam ja baš tolika stipsa kao što misliš, imam i ja poneku lijepu riječ... Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никанорац Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Да је избор 1. добар теолог-лош човек 2. лош теолог-лош човек опет ми двојка боља. Иван Ивковић, Срђан Шијакињић and Баба је реаговао/ла на ово 3 "Простимо људима да Бог нама прости, сви смо ми на земљи привремени гости." А ти, Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никада ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала сво ју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и живиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу, и Он ће те осветлити и спасти. Амин. Свети Владика Николај Велимировић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 A sta ako je teolog katastrofalno los covek? Džaba mu teologija onda Ако је добар човек, онда му је и молитва чистија и не може бити тако лош теолог. Taaako je, oseti se ljubav, ljubav pokriva mnoštvo grehova i nedostataka. Ko ima ljubav zna i šta da kaže, mislim da ima popova koju su "prozorljvi" jer imaju ljubavi, to se oseća Ненад Р., Џуманџи, Mилена КШ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2014 A sta ako je teolog katastrofalno los covek? То питање сам оставио за касније кад дођу учени теолози на тему Натан, Crveni Baron, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Kako loš čovek može biti dobar teolog? Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2014 А зар не постоји могућност да ће учен теолог временом постати добар човек захваљујући знању које има из теологије? Милан Б је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Kako loš čovek može biti dobar teolog? Опет си омашио у читању. То нисам нигде написао. Учен а не добар теолог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vaske Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Kako loš čovek može biti dobar teolog? To zavisi od odgovra na pitanje ko je teolog. Kako je Juda mogao izdati Hrista? Kako Ga se Peatar moga triput odreći? Omaklo se... Баба је реаговао/ла на ово 1 Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 А зар не постоји могућност да ће учен теолог временом постати добар човек захваљујући знању које има из теологије? Постоји могућност, али то не може бити захваљујући знању. Љубав претходи знању... Иван Ивковић, Лидија Миленковић, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Постоји могућност, али то не може бити захваљујући знању. Љубав претходи знању... Можда је и узајамно. Знање рецимо да одведе ка љубави и љубав до доведе до знања. Мислим што да не. Мене је љубав за знањем довела до знања о љубави. Данче*, Иван Ивковић, Јелина and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Oвај наш води Mилена КШ, feeble, ИгорМ and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 Oвај наш води Дуња, Драшко and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 3. Dobar teolog i dobar čovek Натан, Иван Ивковић, feeble and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 У твом месту вероватно нема попа ) pa nije valjda dotle došlo... А зар не постоји могућност да ће учен теолог временом постати добар човек захваљујући знању које има из теологије? znanje su samo povezane informacije, ne nose plemenitost opet valjda Лидија Миленковић and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Април 14, 2014 Пријави Подели Написано Април 14, 2014 3. Dobar teolog i dobar čovek toj nema u Zeljkove opcije 8086.gif http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука