Zoran Đurović Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 па добро, не може се онда рећи да вам је СПЦ затворила врата. ипак предајете. да ли на БФ или Академији није толико битна разлика. Академија није на Универзитету. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 оче, ја могу да разумем Ваше незадовољство што за своје знање и труд нисте одговарајуће материјално награђени. јер и Ви и Ваша породица морате од нечег да живите. природно је да сте озлојеђени. и ја бих био. ипак, цео дискурс Ваше расправе са владикама Амфилохијем и Атанасијем непотребно је оптерећен баш тим моментом. стиче се утисак да кад бисте добили парохију све би ''легло на своје''. тако да и ова учена теолошка дискусија о личности и делима Св. Кирила претвара се у пијачно погађање. Утисак вас вара. Ја сам оставио парохију да бих ишао на специјализацију. Нисам ни после хтео да је прихватим, нити ћу је узети убудуће. Не може јаре и паре... w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 ако сте даровит говорник на Ваша предавања на Академији долазиће и деца са Универзитета. ''Не може се град сакрити кад на гори стоји''. Већ долазе. Можда да уведем добровољни прилог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 ок, значи Црква Вам је пружила могућност за ухлебљење, али сте Ви то одбили јер сте се одлучили за оно што сте сматрали приоритнијим. то је био Ваш избор. Да, не жалим се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 и што је најгоре, већина вас који сте Тасини ђаци од њега сте примили онај исти манир у опхођењу који њему редовно спочитавате. ако се сећаш, ја сам ти својевремено указао на неке нетачности у оном тексту о ''хрватској ћирилици'', на шта си ми ти узвратио да сам удбаш. то је Тасин стил. А, ти то ниси ) - Шалим се. Поздрав, одох да сликам, код мене нема: радио не радио... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 параноја Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 наравно. нечија потреба да о карактеру саговорника суди на основу слике у аватару може се и том речју описати. То се зове другачије. А осећање да си прозван и тамо где и ниси, то јесте правом речју параноја. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Život u Crkvi.... Vake polemike samo zidove prave a što reče vladika Grigorije ćemu zidovi ako u njima nema ljudi. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 @@Pontifex Emeritus, па па ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Dodao bi još samo nešto verovatno samo meni zanimljivo ali šta da se radi. Teologija, odnosno Bogopoznanje je potpuno i samo Božji dar,nemoguće ga je samo umom razumeti niti odvojiti um od srca i duše,jer će Istina koliko god lepo i logički zvučala biti sakrivena. Pa u tom pravcu voleo bi i da doživljavam učenje odnosno Bogopoznanje od ljudi kojima je Bog darovao ta tri elementa. Šta je neki sveti otac naše Crkve govorio nije toliko bitno i važno ali ono šta je Bog govorio o tom našem svetom ocu je ona svetlost koja mi nedostaje. Trifke, Pontifex Emeritus, LISA and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 па ако би се теологија свела само на спознају умом, онда би вероватно највећи теолог био сам ђаво. Potpuno ispravno!! slažem se ali ne treba juriti djavle no se radovati svakoj Istini koja iako nam se čini da stoji,... ustvari kreće se... LISA and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 још ћу помислити да ти се и свиђам Жао ми те, а ја сам непоправљиво сажаљив ... посебно кад су случајеви у питању. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Жао ми те, а ја сам непоправљиво сажаљив ... посебно кад су случајеви у питању. Pa takav i treba da budeš. Samo gde naći slučajeve? Trifke је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Samo gde naći slučajeve? Сами се јаве ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Мај 15, 2014 Пријави Подели Написано Мај 15, 2014 Сами се јаве ... Pa naravno kad si sažaljiv... okrenimo mi sve ipak na ljubav nećemo pogrešiti ako manje znamo odnosno tudji greh ne vidimo. Дијана., Trifke, Лазар Нешић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука