Jump to content

СЕНЗАЦИОНАЛНО! ШОКАНТНО! ИЈУ! 37+

Препоручена порука

• Одговори 100
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Meni fali jedno 32 kg, da bi bio po onoj staroj ocjeni, koliko visok toliko tezak. Po novim mjerilima, indeks mase tijela, treba mi jedno 10-15 kilograma da bio u onoj kategoriji idealne rezine, ovako sam pothranjen, jeste mozda bolje nego biti obesit, ali opet kada si previse mrsav i to je jedan ekstrem :).

Onda upri u neko fizikalisanje i vezbanje, otvori se apetit i misici rastu :)

Mene nisu hteli da prime u vojsku jer sam bio neuhranjen, onda sam upro u teretanu i nabacio 15ak kila misica i bio sam jaci od dosta tezih likova koji isto vezbaju, a korpulentnog komsiju sam skrbao, pa posle 5 min pauze skrbao i drugog komsiju automehanicara koji je bildovo i bio veci od mene i jos mu izvalim rame iz lezista, a on kod mene na autu slomio vanadium-chrome francuski kljuc, onda mozes misliti koji smo mi futozani budale :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Onda upri u neko fizikalisanje i vezbanje, otvori se apetit i misici rastu :)

Mene nisu hteli da prime u vojsku jer sam bio neuhranjen, onda sam upro u teretanu i nabacio 15ak kila misica i bio sam jaci od dosta tezih likova koji isto vezbaju, a korpulentnog komsiju sam skrbao, pa posle 5 min pauze skrbao i drugog komsiju automehanicara koji je bildovo i bio veci od mene i jos mu izvalim rame iz lezista, a on kod mene na autu slomio vanadium-chrome francuski kljuc, onda mozes misliti koji smo mi futozani budale :))

Još će bit da se i poznajemo, jer znam takve iz futoga preko drugih sajtova koji imaju forum ili pričaonicu. Bio par puta dok su tamo drugar i drugarica iznajmili stan. Nekako mi urezana i slika pijace onako sva vidljiva sa ulice.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

:))  :))  :))  :))  :))

Koji si ti car ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kao mlađa mislila sam da ima klempave uši i probila sam roditeljima da me vode da mi operišu iste i da imam normalne, lepe uši.

Odveli su me u bolnicu i kad sam videla svu onu decu shvatila sam da su moje uši savršene za mene baš takve kakve mi je mama rodila :D

Kasnije u pubertetu sam bila nezadovoljna donjim trapom i nogama (pod pritiskom drugarica sam mislila da su mi noge kao u rode i da mi je sedalni deo premali za telo) a onda sam krenula da treniram odbojku i videla gomilu takvih devojčica kao ja i shvatila sam da tako treba da izgledaju visoke devojčice (moje drugarice su sve od reda bile niže od mene za po dve glave i sve odreda su bile zdepaste i svojim zlobnim komentarima su mi ubijale samouzdanje)

E onda sam krenula da se družim sa muškarcima i moje samopouzdanje je od tad na 100% :D

:aplauz:  facenew22222222  :aplauz:  :good2:  facenew22222222

Slava Gospodu .

Подели на овим сајтовима

svojim zlobnim komentarima su mi ubijale samouzdanje

ovo je vecini srz problema...

Подели на овим сајтовима

:aplauz:  facenew22222222  :aplauz:  :good2:  

Kraljice!!!Mene nikad nisu furali kompeksi,bucko,obrazi,trap...nit sam ljude oko sebe gledala fizicki,samo sto imaju u dusi i srcu..a te nase "drugarice"s komentarima...srecom u zaboravu su..Samo da nam Gospod podari zdravlja i mira.

Slava Gospodu .

Подели на овим сајтовима

Ја и моје тело... предуго се познајемо, прошли смо кроз свега и свачега заједно. Нераздвојни смо :)

facenew22222222

Ja i moje voljeno telo celog života živimo nerazdvojno.Mi smo celina.Volimo se kao da nas je jedna majka rodila i nikada se ne odvajamo. Ja volim svoje telo.Telo,siroto,mora da me trpi,ja se ne žalim ,dobro me služi ...samo me ponekad opomene ....Mora čovek svašta da radi da bi ostao u dobrim odnosima sa tim telom. 

Ranije sam bila veoma mršava,sada vetar nema nikakve šanse.

Volela bih da malo više ličim na neke lepše članove svoje porodice,ali će možda jednog dana moja deca .... 1324_womens....  :Viannen_loungelizard:

:351780:

Подели на овим сајтовима

Мање више као и жеља сваког мушкарац...бар пар цм више,тј дуже... :))

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Veoma je bitno voljeti svoje tijelo, iz prostog razloga što se u njemu rađamo, u njemu umiremo i ne postoji drugi način da iskusimo ovaj život bez preko tijela.

Fora jeste upravo to, da čovjek dok ne nađe sebi mir,  taj osjećaj nekompletnosti se odražava preko nezadovoljstva svojim tijelom. Otuda sva upoređivanja, u potrazi za onim u čemu smo bolji, ili šta nam nedostaje...

Čovjek mora da izbjegne šizmu između, kako reče nosilac teme, duhovnog i profanog, jer samo cjeloviti i nepodijeljeni smo pristali bilo đe. 

Čovjek obično vidi daleko koliko misli, zato je možda važno reći da ne treba investirati u svoje tijelo, ali ga treba čuvati i definitvno ga ne treba potcjenjivati, jer kakvo god da je savršen je instrument za sve što vam treba u ovom životu.

E sada, to što sam ja visok, kršan i lijep, neka crknu dušmani!

Šalim se naravno...

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Toga se nisu setili da uvrste u izborna obecanja ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Zoske, samo da znaš, od brige se skuplja

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...