Maja Trifunovic Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Cvrst stisak i direktan pogled u oci,s moje strane,a bilo musko ili zensko kad mi pruzi ruku ovlaz,sve mi govori o osobi..jos ako izbegava pogled..onda ja takvu osobu izbegavam potpuno! Vecana је реаговао/ла на ово 1 Slava Gospodu . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 stisak ruke..kakav god nije dokaz snage ili slabosti..to je jedan od...načina komunikacije sa ljudima pa neko to ne voli da radi često...nekada bih morao da se rukujem sa svima koje vidim a znam što je apsolutno nehigijenski i neprihvatljivo drugo zavisi da li se rukujem sa prijateljima ili ljudima koji mi to nisu, ili u krajnjem sa neprijateljima ( da i sa neprijateljima se rukujem ) prijateljima stisnem ruku kao kreten...nekad sa obe ruke uz iskren osmeh, a neprijateljima samo vrh prstiju..ili ceo dlan..uz neiskren kiseo osmeh...a onda po pravilu operem ruke ako sam u prilici Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Rukovanje su izmislili masoni. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 On 11. 4. 2014. at 21:50, Maja Trifunovic рече Cvrst stisak i direktan pogled u oci,s moje strane,a bilo musko ili zensko kad mi pruzi ruku ovlaz,sve mi govori o osobi..jos ako izbegava pogled..onda ja takvu osobu izbegavam potpuno! Ljude se po pravilu gleda u oči nasumično, i sam na koji tren, jer smatra se da celovremeno gledanje u nečije oči prilikom razgovora predstavlja pretnju, što je za mene i logično, primetio sam istu stvar i kod životinja, pas kad mu duže gledaš direkt u oči počne da laje. Ja sam od dela onih koji ljude prilikom razgovora celo vreme gledaju u oči, retko da skrenem pogled, i sećam se da sam znao imati neprilika zbog toga, ali prosto neki su ljudi takvi, ja recimo skretanje pogleda doživljavam ono kao ovaj/ova laže, nešto mulja i sl. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ljubičasta Написано Април 11, 2014 Пријави Подели Написано Април 11, 2014 Ne obracam nesto posebno.Ali meni kazu da imam jak stisak ruke za jednu djevojku. JESSY, Саша од Москве, Megas Doux and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Април 12, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 12, 2014 On 11. 4. 2014. at 22:43, Ljubičasta рече Ali meni kazu da imam jak stisak ruke za jednu djevojku. to, Sanja....! :good2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Suzana Sebez Написано Јул 6, 2014 Пријави Подели Написано Јул 6, 2014 On 5. 4. 2014. at 18:08, Милосављевић рече ja upoznao jednu iz aleksandrovca... da vidis sta ti je devojak sa sela.. stisne ti ruku, zaboli te kicma Hoce to kad zena cepa drva Neša_ and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Suzy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Suzana Sebez Написано Јул 6, 2014 Пријави Подели Написано Јул 6, 2014 Uf da,smeta mi to i kod muskaraca i zena.Obracam paznju na govor tela,ne samo ruke,vec koliko je ta osoba udaljena od mene,kako stoji,stopala,glas,pogled,dodir,osmeh...ima toga puno,ali ako malo nesto procitate na netu,bar nesto osnovno i jednostavno,skontacete o cemu pricam... Suzy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јул 6, 2014 Пријави Подели Написано Јул 6, 2014 On 6. 7. 2014. at 14:54, Suzana Sebez рече Hoce to kad zena cepa drva Ова их погледа дрва сама пуцају ... од страха... Suzana Sebez and Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 Trudio sam se neko vreme, kad sam saznao za to koliko ruke mogu da kažu... Sad ne obraćam pažnju, ne volim (niti mogu) nešto preterano da stežem čoveku ruku, imam dugačke prste, pa se trudim da mu/joj obuhvatim šaku, da mi se ne izmigolji. Tako da ja bacam fokus na sigurnost, pre nego na snagu.A šta ćemo sa onima koji se ne zdrave, nego se grle? "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Август 24, 2014 On 24. 8. 2014. at 9:53, Zero рече A šta ćemo sa onima koji se ne zdrave, nego se grle? pa isto.... zagrljaj moze biti jak ili mlak... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Август 24, 2014 Пријави Подели Написано Август 24, 2014 On 24. 8. 2014. at 10:03, JESSY рече pa isto.... zagrljaj moze biti jak ili mlak... A, pa jes... E, tu moram da se popravim... JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Новембар 18, 2014 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2014 Mlitav stisak - mlitav karakter, bar sto se muskaraca tice. To sam na licno iskusila. NI kod zena mi se to ne dopada, al manje obracam paznju posto imam jaci stisak od vecine zena pa i nisam neki reper. Negde sam procitala da je rukovanje koje ostavlja najpozitivniji utisak kada se drugom rukom poklopi saka onog drugog pa se nekako nadje u prijateljskom zagrljaju (ne znam da li sam dobro ovo opisala). Nisam isprobala, nekako mi je previse prisno ali je neko isprobao na meni i dopalo mi se bas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 On 18. 11. 2014. at 18:26, Vecana рече Negde sam procitala da je rukovanje koje ostavlja najpozitivniji utisak kada se drugom rukom poklopi saka onog drugog pa se nekako nadje u prijateljskom zagrljaju (ne znam da li sam dobro ovo opisala). Nisam isprobala, nekako mi je previse prisno ali je neko isprobao na meni i dopalo mi se bas. Meni je takvo rukovanje veoma nelagodno, cak nepristojno. Nema potrebe za zadrzavanjem sake na saci. Mada, najgore je kada ti neko treska ruku kao da treba sljive sa tebe da popadaju... Ruka-ruci konkretno, kratko, odsecno, cvrsto. "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Април 20, 2015 Пријави Подели Написано Април 20, 2015 Treba žuriti sa rukovanjem, pogotovo kada drugom rukom se stavljaju lisice. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука