Иван ♪♫ Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 Дух свети дише где хоће. Откуд ти сазнање да кулира, можда дрвце столпира ... a možda ga zabole uvo drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
javor Написано Март 23, 2016 Пријави Подели Написано Март 23, 2016 a možda ga zabole uvo Ха, ако столпира може да га боли кол'ко 'оће ...не може му ништа drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 26, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Март 26, 2016 ... Дрвце, јел ти се учини некад, да стојиш у месту, и почињеш да пушташ корење... Ah, nije da stojim u mestu, nego savrseno uskladjujem svoju brzinu sa brzinom okoline mi. To je aktivan proces. @@drvce, Дервце, кад окрећеш нови лист? И шта мислиш о књигама? Od ponedeljka. "Zna se cemu sluzi knjiga, cekic ili zlato..." једно дрвце из мог краја не знам му ни име ни презиме шумар ми рече да се по варошима дрвца зову индивидуе, обрадова ме човек Pozdravi drvce i poljubi sumara. Sumari vole izlive neznosti. ... име Платан, презиме Ацер... Jeste. Добро јутро Dobro vece. Dervce nešto slabo odgovara. Pa došlo proleće, sad se budi iz zimskog mirovanja Demanti! Дрвца по варошима су подвижници, јел'да дрвце ? Ima, more, i razvratnih, nije to do varosi. Javore, budi kolegu. I kakav mu je to forumski nadimak drvce, što lepo ne kaže ko je i šta je. Evo lepo kao ti - Javor. To je isto kao kad bi imao nadimak član ili forumski član. Pa mislim stvarno nije u redu Javore, ne slusaj ga. Ili ga slusaj, ali me ne diraj. Он тихује. Mozda se usredsredio na pupljenje. ma kako tihuje, on je ateista, on kulira Mozda je hipster i visi po instagramu. Дух свети дише где хоће. Откуд ти сазнање да кулира, можда дрвце столпира ... Jeste, dise kad ima ko da mu fotosintetise... a možda ga zabole uvo zabolega grancica, ona tanana, najtanja Ха, ако столпира може да га боли кол'ко 'оће ...не може му ништа Suncokret54, Џуманџи, GeniusAtWork and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 26, 2016 Пријави Подели Написано Март 26, 2016 Дрвце зашто не даш да се вера накалеми на твоје гране... ? drvce је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2016 Данас се догодио глич, али је сада све у реду. Ноу хард филингз. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2016 On 3/26/2016 at 19:52, Рапсоди рече Дрвце зашто не даш да се вера накалеми на твоје гране... ? Није до мене, божавоља! Џуманџи and Ayla је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јун 5, 2016 Пријави Подели Написано Јун 5, 2016 Зашто лако одустајеш? drvce је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јун 5, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Јун 5, 2016 2 minutes ago, Џуманџи рече Зашто лако одустајеш? Јок, него ћу да их пустим да раде шта им је воља? Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2016 On 8/7/2016 at 0:20, Дијана. рече Drvce, ti nisi sveti starac, ni inace, jos manje za tvoje prijatelje. Ja prijatelje kritikujem ali ne koristim vulgarne izraze niti zargon. Ne znam, mozda je to licemjerje, ali zaista preferiram pristojne forme za svaki sadrzaj iskaza. Izgleda da sam previse citala klasicnu knjizevnost. Nisu ni moji prijatelji funkcionalno nepismeni... Ja naginjem ka кентаурштини, te iako nemam nista protiv psovki, vulgarnosti, kolokvijalnih izraza & zargona, umem cesto misli da uoblicim i gramaticki i knjizevno ispravno. Pristojnost ne izjednacavam sa licemerjem, kao sto ni vulgarnost ne poistovecujem sa skucenim vokabularom agresivnih tipova. Znam ljude kojima je stvarno tesko da opsuju, takvi su, ne pretvaraju se. Moj algoritam ne funkcionise na taj nacin, a onima koji to ne mogu da prihvate - ne mogu mnogo da pomognem. Ali mi je gust da prozivam admine kad se opuste: Jedared je Zeljko stavio neku zezanciju (Vlado Djukanovic, na primer, smatra da zezanje vise nije nepristojna rec, a da je za prethodne generacije bila takva (i u moje vreme u skoli smo morali da je zamenimo za zafrkancija, zadirkivanje i slicno pre nego sto je izgovorimo)) sa izmisljenim razgovorom politicara, a ja sam bio raspolozen, pa sam ga citirao, ostavljajuci samo psovke, bez ostalog teksta. Nestala mu tema potom (ili je meni postala nedostupna...). Naravski to sam uradio zbog toga sto su, nekada davno, na forumu u opticaju bili visestruki arsini, pa su mene masirali zbog zvezdica, a admini otvoreno pisali kojesta. АлександраВ, Дијана. and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Elaborirano sa raznih strana, kao uvijek ubojito ironično! Funkcionalno sveti Drvce koji umije da misli uobliči gramatički i književno ispravno, pristojnost ne izjednačava sa licemerjem, ali ne bježi od izazova vulgarnosti, naročito ako treba kritikovati licemjerje vjernika a naročito admina, koji imaju dvostruke aršine (a i umiju da kratkovido guraju ljude u etikete)... drvce and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2016 2 minutes ago, Дијана. рече (a i umiju da kratkovido guraju ljude u etikete)... Cek, cek, je l mi on to metuo? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Ma nije, tj. ne znam, al' Željko mi ne liči na to.. nego se sjetih tvoje optužbe od prije... Suncokret54 and drvce је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Август 11, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Iznenadilo bi me to od njega, priznajem, nije bio na listi osumnjicenih! Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Август 11, 2016 Пријави Подели Написано Август 11, 2016 Čim dobijem veće ovlasti, ja ću etiketu da ti skinem! GeniusAtWork, Suncokret54 and drvce је реаговао/ла на ово 3 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Август 13, 2016 Пријави Подели Написано Август 13, 2016 Мали музички предах... АлександраВ, drvce and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука