Снежана Написано Септембар 27, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Није питање, више констатација, кравице имају баш лепе велике очи и крупне округле зенице и дугачке трепавице са којима трепћу...и тако. drvce је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 Није питање, више констатација, кравице имају баш лепе велике очи и крупне округле зенице и дугачке трепавице са којима трепћу...и тако. βοῶπις https://en.wikipedia.org/wiki/Hera Снежана је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 27, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 27, 2015 izvor: http://illogictree.com/games/kyoto/ Дијана., GeniusAtWork, Јанко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Септембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2015 izvor: http://illogictree.com/games/kyoto/ Аутобиографија? :good2: drvce је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Септембар 28, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2015 Аутобиографија? :good2: Vise kao neka pseudohagiografia. Јанко and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Септембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2015 Moj krajnje skroman doprinos temi... drvce, Kaludjerovic Sreten, Јанко and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 8, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 8, 2015 Moj krajnje skroman doprinos krajnje skromnoj temi... Morao sam sam sebi dudelim taj neskromno prizeljkivani epitet. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Октобар 9, 2015 Пријави Подели Написано Октобар 9, 2015 Ако не желите да чујете шта ће се догодити у наставку серије Село гори, а баба се чешља, не отварајте садржај испод! Извор О, свето Дрво, мислим, Дрвце, је л' си ти беше имао сукоб са администрацијом око женских груди? Виђи ово (спојлер(и) испод). саће клик drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 9, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 9, 2015 Veselih osamdesetih bile prirodne sise, a ti se tu sad nesto tuzakas, nista mi nije jasno? Pa nisam ti ja femenka da gologrudo jurisam na autoritete?! Tu nije bilo nikakvih sukoba, stvar je sasvim jasna: administracija se gadi sisa, a ja ne. Oni lazu i pred ljudima i pred bogovima, a ja sam cist&iskren (mozda ne i neiskvaren) Плутон је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Октобар 15, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 15, 2015 како се остала околишна природа не би саблазнила због истополне везе на очиглед свих GeniusAtWork, Човек Жоја and javor је реаговао/ла на ово 3 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Woody, sme li vakav potpis da mi bidne, il' da menjam? Плутон, GeniusAtWork and drvce је реаговао/ла на ово 3 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Децембар 20, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Је ли ти неки рођо једна кафаница из Раковице зове се Дрвце. А презиме Пали /палидрвце/ GeniusAtWork, drvce, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 20, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 20, 2015 Woody, sme li vakav potpis da mi bidne, il' da menjam? Daleko ces da dodguras sa takvim potpisom. Је ли ти неки рођо једна кафаница из Раковице зове се Дрвце. А презиме Пали /палидрвце/ C. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 Gospodin Drvce u trenucima odmora! Izvor: šumski paparaci drvce, Suncokret54, Биљана 1234 and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 blago hidri sto vecno zivi, imala se rasta i roditi, vjecna bioluminiscencija vjecne pomrcine nit dogori niti svjetlost gubi -drvce drvce, sqny, javor and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука