Jump to content

Поставите питање дрвцету

Препоручена порука

Ок. Иначе сам стекла виртуелни утисак  да те не дели много од трансплантације јетре.

Da li je to pitanje, da li je ovo odgovor?

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Sta je ovo titranje sopstvenog korencica?! Brate al si ti zaglibio... Slika Doriana Greya naspram ovoga izgleda ko neka skrabotina.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Sta je ovo titranje sopstvenog korencica?! Brate al si ti zaglibio... Slika Doriana Greya naspram ovoga izgleda ko neka skrabotina.

Ovo je moj ZRU dnevnik. Moji korencici idu kroz glib i dublje, sisu minerale, ja proizvodim hranu, ja sam hrana, zelena hrana!

Kako se osećeš kad te slože u 3 metra za ogrev?

Toplo mi je oko srca.

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Jeste li primetili kako svako dobije lajkmin u mom dnevniku, uvek? To je istotakodje ideja mog marketinskog tima! Bezrazlozan osmeh i bezrazlozan lajkmin, mnogi ga prihvata smatrajuci da je zasluzio. Sto da ne?

Подели на овим сајтовима

Ovo je moj ZRU dnevnik. Moji korencici idu kroz glib i dublje, sisu minerale, ja proizvodim hranu, ja sam hrana, zelena hrana!

Zelen jesi to je tacno, a hrana moguce... samo je pitanje sposobnosti varenja konzumenta.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Да ли си обрађено дрво – летва, или си дрво на киши?

Odoleva oblicima ako si želela da čuješ savršenu dasku :)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Да ли познајеш, и можеш нешто више да нам кажеш о дрвету познања добра и зла и о дрвету живота? Ви дрва би требало боље да се разумете.

Подели на овим сајтовима

Kakav je osećaj insistirati na humoru za koji si ubeđen da je dobar a zapravo je totalno promašen i nimalo interesantan i smešan? Pošto pretpostavljam da ćeš probati da mi odgovoriš: pa, ne znam ti nam kaži, i tako prebaciš težište na mene, molim te da ne odgovoriš tako jer je pitanje zaista usmereno na tvoj loš humor, i zaista bih voleo da znam kako se osećaš povodom svega toga.

Unapred sam zahvalan na, nadam se, iskrenom odgovoru.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...