drvce Написано Април 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Ок. Иначе сам стекла виртуелни утисак да те не дели много од трансплантације јетре. Da li je to pitanje, da li je ovo odgovor? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Sta je ovo titranje sopstvenog korencica?! Brate al si ti zaglibio... Slika Doriana Greya naspram ovoga izgleda ko neka skrabotina. Milica Bajic and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 4, 2014 Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Kako se osećeš kad te slože u 3 metra za ogrev? Deki992, drvce and bgpj је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Sta je ovo titranje sopstvenog korencica?! Brate al si ti zaglibio... Slika Doriana Greya naspram ovoga izgleda ko neka skrabotina. Ovo je moj ZRU dnevnik. Moji korencici idu kroz glib i dublje, sisu minerale, ja proizvodim hranu, ja sam hrana, zelena hrana! Kako se osećeš kad te slože u 3 metra za ogrev? Toplo mi je oko srca. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 4, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 4, 2014 Jeste li primetili kako svako dobije lajkmin u mom dnevniku, uvek? To je istotakodje ideja mog marketinskog tima! Bezrazlozan osmeh i bezrazlozan lajkmin, mnogi ga prihvata smatrajuci da je zasluzio. Sto da ne? Milica Bajic, Gordana . and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Ovo je moj ZRU dnevnik. Moji korencici idu kroz glib i dublje, sisu minerale, ja proizvodim hranu, ja sam hrana, zelena hrana! Zelen jesi to je tacno, a hrana moguce... samo je pitanje sposobnosti varenja konzumenta. Пг and drvce је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Da li je tvoje stablo binarno? drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Je l si se rascvetao u prolece? drvce, Пг and bgpj је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Da nisi ti slučajno pravoslavni ateista? drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Margareta Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Čekaj, ti hoćeš da kažeš da šta god da te pitam ovde, bilo šta što mi padne na pamet, ti ćeš da mi odgovoriš? drvce је реаговао/ла на ово 1 Turn on, tune in, drop out Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Да ли си обрађено дрво – летва, или си дрво на киши? Odoleva oblicima ako si želela da čuješ savršenu dasku Тања1 and drvce је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megidon Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Да ли познајеш, и можеш нешто више да нам кажеш о дрвету познања добра и зла и о дрвету живота? Ви дрва би требало боље да се разумете. Deki992, Mirjana11, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Da li si poznajes mog druga Bokija,on je stolar inace? Plasis li se cirkulara i je l te nervira kad te mazu lakom? drvce, Тања1 and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megidon Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Већ и секира код корена дрвету стоји; свако дакле дрво које не рађа добар род, сече се и у огањ баца” (Мт. 3: 8,9) Тања1 and drvce је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Nebojš.a Написано Април 5, 2014 Пријави Подели Написано Април 5, 2014 Kakav je osećaj insistirati na humoru za koji si ubeđen da je dobar a zapravo je totalno promašen i nimalo interesantan i smešan? Pošto pretpostavljam da ćeš probati da mi odgovoriš: pa, ne znam ti nam kaži, i tako prebaciš težište na mene, molim te da ne odgovoriš tako jer je pitanje zaista usmereno na tvoj loš humor, i zaista bih voleo da znam kako se osećaš povodom svega toga. Unapred sam zahvalan na, nadam se, iskrenom odgovoru. drvce је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука