Млађони Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Inace. rekoh da sm zapad.... ova slika to dokazuje: Pa vi vidite dal nam se isplati da napravimo osinje gnezdo od naseg okruzenja...... Megas Doux and Ћириличар је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Inace. rekoh da sm zapad.... ova slika to dokazuje: Pa vi vidite dal nam se isplati da napravimo osinje gnezdo od naseg okruzenja...... Rumuni, Madjari, Hrvati ... Osinje gnezdo? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Rumuni, Madjari, Hrvati ... Osinje gnezdo? No sta, u nedaj boze sukobu da te udare sa svih strana, ko kiflu da nas slome. Ko sto nas je Hitler pregazio za dve nedelje. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Pa onda ne trtljaj sa onim "vuole li rusi srbe" ... Pa šta sam rekao loše, sasvim je normalno da većina njih ne zna ni gde je Srbija ili nas mešaju sa nekim, to je normalno, mi smo mali narod, ali opet više znaju oni za nas nego recimo Ameri.Nisam tu ni pomislio na ljubav, prosto svaka nacija vodi računa o sebi, recimo Slovenija, oni ljudi žive u svom svetu za njih je njihova domovina sve, naši su uvek nezadovoljni Srbijom i imaju megalomanske zahteve, potpuno ignorišući činjenice mi smo jedan veoma mal narod, ima nas samo oko 9 miliona, ili 10. Država nam je mala, u velikim smo problemima, i umesto da radimo na tome, uvek iste priče i težnje da glumimo da smo neki faktor, štaje vama ljudi, kao država, pa i mnogo veće države od nas, kao npr. Ukrajina, potpuno su nebitne za svet, jednostavno su kao faktor patuljci. I to nije ništa loše, mi moramo da izgradimo svoju malu drzavu da u njoj svako poželi da živi, a prvo da smo mi najzadovoljniji Srbijom, jer ipak to je naša država, jedina ! Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Rumuni, Madjari, Hrvati ... Osinje gnezdo? Pa ne oni, ali zna se ko je iza njih BIG BROTHER IN WASHINGTON ) ) ) tako da kada se uzme sve navedeno one preko VB i jesu svetske sile, naspram Srbije :D NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 No sta, u nedaj boze sukobu da te udare sa svih strana, ko kiflu da nas slome. Ko sto nas je Hitler pregazio za dve nedelje. E da smo bar odolevali dve nedelje...bukvalno smo poniženi, kao onda kad su nas napucali u b......u iz rodjene zemlje preko Albanije na Krf . A mi se hvalili kako smo pobedili u ratu..a trećina nas je nestala, taj rat je bio naša najveća tragedija od kada postojimo kao narod. Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 E da smo bar odolevali dve nedelje...bukvalno smo poniženi, kao onda kad su nas napucali u b......u iz rodjene zemlje preko Albanije na Krf . A mi se hvalili kako smo pobedili u ratu..a trećina nas je nestala, taj rat je bio naša najveća tragedija od kada postojimo kao narod. Jeste, jeste narocito '45 kada su spakovali svi do zadnjeg pa pravac dojcland .... Nego znate li vi ono... Mozes ti mene da udaris i da ja panem, ali jadna ti majka kada posle ustanem... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Britaniju nisam napisao jer nije na kontinentu. Ali oni su se generalno borili protiv njih na moru, africi itd .. Pricam za Evropu. Francuski pokret otpora nije bio ni blago iritirajuci za nemce, Grci tu i tamo ali ne gubi iz vida da se tu radilo o komunistima ... Ceska, Poljska? Mozda nesto malo '45 kada je vec sve bilo reseno ... Samo Srbi i Rusi su pruzili otpor nacistima u Evropi i iskljucivo i samo mi i Rusi. Jeste toliki su otpor pruzili da su nacisti ostali 4 godine jednom kad su okupirali Kraljevinu . Mislim bezobrazno je malo potcjenjivati borbu drugih naroda. Amerikanci sa Englezima i Francuzima su na zapadu porazili Njemce, a na istoku je crvena armija i to tek kada su nacisti znacajno desetkovani zbog netaktickog napada na Rusiju, i pokusaja Hitlera da okupira Englesku i vodjenja ratova na drugim frontovima van Evrope. Da nacisti nisu napali Rusiju i prije toga Englesku, i da su se zadovoljili samo okupiranim teritorijama u Evropi, rat bi mozda potrajao jos 10 godina, i nikakav otpor tu Srbi ne bi mogli dati i mozda bi gledali drugaciju mapu Evrope. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Jeste, jeste narocito '45 kada su spakovali svi do zadnjeg pa pravac dojcland .... Ono kad ih partizani najurili? Evo jos furamo tenkove i radare sto ostavljali pri bezaniji... sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Jeste toliki su otpor pruzili da su nacisti ostali 4 godine jednom kad su okupirali Kraljevinu . Mislim bezobrazno je malo potcjenjivati borbu drugih naroda. Amerikanci sa Englezima i Francuzima su na zapadu porazili Njemce, a na istoku je crvena armija i to tek kada su nacisti znacajno desetkovani zbog netaktickog napada na Rusiju, i pokusaja Hitlera da okupira Englesku i vodjenja ratova na drugim frontovima van Evrope. Da nacisti nisu napali Rusiju i prije toga Englesku, i da su se zadovoljili samo okupiranim teritorijama u Evropi, rat bi mozda potrajao jos 10 godina, i nikakav otpor tu Srbi ne bi mogli dati i mozda bi gledali drugaciju mapu Evrope. Pa mi sami sigurno ne bi pobedili nemce ali sa Rusima skupa bi kao sto i jesmo. A ameri i francuzi, kao i italijani i poljaci i cesi su zaratili sa nemcima 44 kada je rat vec bio resen ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Jeste, jeste narocito '45 kada su spakovali svi do zadnjeg pa pravac dojcland .... Nego znate li vi ono... Mozes ti mene da udaris i da ja panem, ali jadna ti majka kada posle ustanem... Koliko ja znam, mi još nismo ustali ka će ne zna se... NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Autor je podlegao propagandi predstavljajuci Srbe kao narod koji resenje za problem trazi u ratu... ?! A Putina kao nekog ko bi zrtvovao Srbe... ?! Natalija28 and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 30, 2014 Пријави Подели Написано Март 30, 2014 Osim toga ne zaboravi da su Rusi zajedno sa Hitlerom zapoceli drugi svjetski rat podijelivsi Poljsku. Ratni neprijatelji su postali kasnije a Crvena Armija nije branila samo Rusiju, oni su posle zavrsetka drugog svjetskog rata ostali u Istocnoj Njemackoj, Madjarskoj, Cehoslovackoj, Poljskoj, Bugarskoj i Rumuniji, dakle okupirali su ove zemlje, i progledano im je kroz prste samo zato sto su nacisti bili gubitnici te su oni smatrani manjim zlom. Ta država se nije zvala Rusija !!! Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Мирослав Лазански Симпутија Којим бисте речима описали свој однос према Путину, могло би да гласи и анкетно питање у Србији. Скоро сам сигуран да би председник Русије добио плебисцитарну подршку наше јавности Пре 15 година СР Југославија је брутално нападнута од стране 19 земаља чланица НАТО-а. Била је то агресија противна свим нормама међународног права, бесомучно бомбардовање у трајању од 78 дана, бестијално иживљавање над жртвом која није имала ни економске ни војне моћи да се адекватно брани. А почело је нападима ОВК на српске поштаре и полицајце на Косову и Метохији. Када је српска полиција одговорила дошло је до праве оружане побуне, после се и војска Југославије умешала. Ових дана многи политичари на Западу признавање Косова бране тезом да су „снаге репресије Србије примениле силу против локалног албанског становништва” и да је због тога Косово „имало право да прогласи независност”. Ко је први применио силу на Косову, то за Запад уопште није било битно, нити је сада важно. Ова теза се спомиње у контексту догађаја на Криму. На Западу кажу да „Русе на Криму нико није оружано напао”. Ваљда је требало да дође до напада, до крви и противнапада, па да онда видимо како се поставити? Или када у европском парламенту ових дана са згражањем постављају питање да ли је могуће данас замислити рат због граница у Европи. Могуће је, господо. И то зато што управо пре 15 година нисте поставили питање да ли је могуће 78 дана бомбардовати једну европску земљу без сагласности Савета безбедности УН и противно свим нормама међународног права. Бомбардовати 78 дана европски град Београд, рушити зграде, мостове и фабрике, гађати цивиле и телевизију. Управо због тога већи део јавности у Србији са задовољством је дочекао да Крим опет постане део Русије. „Којим бисте речима описали свој однос према Путину”, могло би да гласи и анкетно питање у Србији. Скоро сам сигуран да би председник Русије добио плебисцитарну подршку због „симпутије”, која одликује однос наше јавности према Путину. У смислу, „нека им је напокон неко и показао како је то када се ствари решавају силом”. После догађаја на Криму поштовање личности Владимира Владимировича у Русији је ових дана прерасло у својеврсну народну културу. Он је Русији вратио Крим, али и национални понос и стабилност. За Русе он је господин способни. Јер, Путин више није политичар, он је данас симбол Русије, својеврстан мит. То је као да питате Британце да ли су за Елизабету Другу као краљицу. Наравно да и Владимир Владимирович гаји имиџ човека који решава ствари. Решио је ствар у Чеченији одмах пошто је ушао у Кремљ, сада је решио проблем Крима, који се после 60 година вратио у окриље матице земље, али он решава и обичне свакодневне проблеме људи. Када је група представника хендикепираних у Русији током једног састанка у Кремљу 2004. године протестовала код Путина због новог закона који им смањује право на бенефиције, председник Русије се обратио свом тадашњем главном привредном саветнику Герману Грефу и рекао: „Среди то.” Греф је почео да протестује да ова смањења представљају део редукције руског буџета, што је и сам Путин потписао. „Среди то”, одсечно је одговорио Путин. „Али, Владимире Владимировичу...”, почео је да замуцкује Греф, док су камере националне телевизије све то и снимале. „Рекао сам да то средиш”, завршио је дискусију Путин. Владимир Путин је творац јаке руске државе, а јака држава је благослов не само за руско тржиште већ и за српско. Украјина је тежила уласку у НАТО још 2004. године, у време наранџасте револуције. И тада је у Кијеву изведен државни пуч, пошто су резултати избора поништени. Инострани спонзори пуча исти су као и садашњи спонзори Мајдана. Све што се десило онда и сада није се десило на правним основама, већ је реч о пуком односу снага. Била је то онда и сада операција насилне промене режима. Москва је небројено пута упозоравала да је за њу „црвена линија” улазак Украјине у НАТО. Јер, уколико би НАТО дошао на 400 км ваздушне линије од Москве, комплетан систем руског нуклеарног одговора губи на значају, пошто Кремљ у таквој ситуацији нема времена за реаговање. Зашто је Кенеди био спреман за нуклеарни рат са СССР-ом због совјетских ракета на Куби? Управо зато што му те ракете тако близу САД нису давале више од два минута за одлуку. Кад Вашингтон и Брисел подржавају оне политичке снаге у Украјини које желе улазак државе у НАТО, онда се они играју ватром. Јер, шта то Вашингтон и Брисел траже у Украјини? Демократију? Што је не траже у Саудијској Арабији? Радити све да амерички вазали буду на власти у предворју Русије, па чак и у бившим совјетским републикама, то је чин империјалне ароганције. За Вашингтон би однос са Москвом требало да буде важнији од тога ко ће владати у Кијеву. Ако САД и даље инсистирају да смање улогу Русије у свету на статус регионалне силе, онда смо на почетку нове фазе хладног рата, јер Русија под Путином на такву улогу очито не пристаје пошто је она суперсила. Сада неки на Западу нуде решење у облику војно неутралне Украјине. Супер, како се само тога нико није сетио пре два месеца? Мирослав Лазански објављено: 22.03.2014. ------------------- Извор: http://www.politika.rs/pogledi/Miroslav-Lazanski/Simputija.sr.html Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Решио је ствар у Чеченији одмах пошто је ушао у Кремљ Е јес га решио, свака му част! Греф је почео да протестује да ова смањења представљају део редукције руског буџета, што је и сам Путин потписао. „Среди то”, одсечно је одговорио Путин. „Али, Владимире Владимировичу...”, почео је да замуцкује Греф, док су камере националне телевизије све то и снимале. „Рекао сам да то средиш”, завршио је дискусију Путин "Личност!" Ако можете да не постављате више глупости овог морона Лажанског био би вам веома захвалан... Juanito је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука