Зосима Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Не брини, ми га само исмевамо. Ко то "ми" ? Ако мислиш на вас амере,заиста је смешно исмејавати неког другог преседника,поред оне ваше несртене креатуре ... Мада кад мало размислиш,40-ак твојих преседника, су готово сви редом били болиди,можда Линколн нешто одскаче... Брђа and Sasa Kolbas је реаговао/ла на ово 2 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Где си Зоске кућо стара! Па Линколн је био много добар по нашим стандардима, започео је грађански рат и потаманио 600,000 својих грађана. "Ми" смо ова екипа овде што се завитлава мало, ништа озбиљно... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Где си Зоске кућо стара! Па Линколн је био много добар по нашим стандардима, започео је грађански рат и потаманио 600,000 својих грађана. "Ми" смо ова екипа овде што се завитлава мало, ништа озбиљно... Па кад су амери стока, у крви им је да владају и имају робове...овај мученик је платио велику цену томе,али је бар циљ био частан... Ови наредни преседници су углавном пренели "борбу" на друге земље,нема континента где нису неког завили у црно... "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 1, 2014 Пријави Подели Написано Април 1, 2014 Циљ му је био да јужњацима наметне нови порез који је измислио. Иначе се слажемо за прецеднике. Углавном су сви исти. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Циљ му је био да јужњацима наметне нови порез који је измислио. Иначе се слажемо за прецеднике. Углавном су сви исти. Jimmy Carter too ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Путке нам се данас и званично развео. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 2, 2014 Пријави Подели Написано Април 2, 2014 Jimmy Carter too ? Он је био један од горих. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука