Милан Ракић Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Најјача у Срба: Инвалиди су бедни људи недостојни да буду у великом друштву (мисли се на број на пример као што су сватови) Јес, много ми ви знате :bleh: Ау Драганче, ово је баш ружно, да не кажем неку грђу реч, е да ме не банују... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 @@Милан Ракић, Шта је ружно? Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sasa Kolbas Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 žene su loši vozači, to nije predrasuda Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Светост не може да сапостоји заједно са еластичном савешћу која трпи компромисе тамо где њима места нема. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 @@Милан Ракић, Шта је ружно? Па оваква изјава... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Па оваква изјава... To je Draganina predrasuda. Svi imamo predrasude. One ne moraju da budu tačne. Predrasude su gluposti.Ne treba imati nikakve predrasude o ljudima. Ja imam predrasudu da su svi ljudi koji tečno govore jako inteligentni,što nije uvek slučaj. Zatim imam predrasudu da su sve žene koje liče na moju majku dobre i mile,što često nije slučaj....ali to su predrasude zasnovane na mom iskustvu... Onda imam predrasudu da svi visoki ljudi mnogo jedu i da ne mogu nikad da se ugoje,a takodje imam predrasudu da svi debeli i mali ljudi za doručak pojedu po 3-4 sarme,što je naravno predrasuda.... ... P.s. Draganče,oslobodi se tih predrasuda,što pre. Драгана Милошевић and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 To je Draganina predrasuda. Svi imamo predrasude. One ne moraju da budu tačne. Predrasude su gluposti.Ne treba imati nikakve predrasude o ljudima. Ja imam predrasudu da su svi ljudi koji tečno govore jako inteligentni,što nije uvek slučaj. Zatim imam predrasudu da su sve žene koje liče na moju majku dobre i mile,što često nije slučaj....ali to su predrasude zasnovane na mom iskustvu... Onda imam predrasudu da svi visoki ljudi mnogo jedu i da ne mogu nikad da se ugoje,a takodje imam predrasudu da svi debeli i mali ljudi za doručak pojedu po 3-4 sarme,što je naravno predrasuda.... ... P.s. Draganče,oslobodi se tih predrasuda,što pre. Како год... Предрасуда је... Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Како год... Предрасуда је... U pravu si. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 @@Милан Ракић, Признајем да је предрасуда моја и да звучи грозно; међутим у малом месту, у малом кругу људи је просто тако нажалост. Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Признајем да је предрасуда моја и да звучи грозно; међутим у малом месту, у малом кругу људи је просто тако нажалост. Šta da radiš sad .... kad imaš predrasude...... To je sve u tvojoj glavi. P.s. :1312_womens: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Можда је офтопик, ал како настају предрасуде? Да ли на основу негативног искуства (више искустава везаних за исту појаву), или на други начин? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Можда је офтопик, ал како настају предрасуде? Да ли на основу негативног искуства (више искустава везаних за исту појаву), или на други начин? Ставове према другим људима често усвајамо несвесно. На њих од најмлађег узраста утичу ставови најближих чланова породице,а касније и вршњаци. Мишљење о другим људима формира се и под утицајем порука које шаљу масмедији. Деца рано могу почети да одбацују и омаловажавају особе које се од њих разликују по полу, способностима, обичајима, култури и раси. И одрасли и деца често доносе закључке о другим особама и групама људи не познајући их стварно, већ на основу непотпуних и врло често нетачних података Arsenija, Драшко, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Ставове према другим људима често усвајамо несвесно. На њих од најмлађег узраста утичу ставови најближих чланова породице,а касније и вршњаци. Мишљење о другим људима формира се и под утицајем порука које шаљу масмедији. Деца рано могу почети да одбацују и омаловажавају особе које се од њих разликују по полу, способностима, обичајима, култури и раси. И одрасли и деца често доносе закључке о другим особама и групама људи не познајући их стварно, већ на основу непотпуних и врло често нетачних података Знам то, није фрка, али како настане једна предрасуда која се касније преноси на све те начине које си описала? Где јој је корен? Да ли сопствена несигурност, фрустрација неуспехом, да ли је то одбрамбени механизам групе, или нешто тринаесто? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Знам то, није фрка, али како настане једна предрасуда која се касније преноси на све те начине које си описала? Где јој је корен? Да ли сопствена несигурност, фрустрација неуспехом, да ли је то одбрамбени механизам групе, или нешто тринаесто? све то и нешто четрнаесто.... RYLAH, Лидија Миленковић and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 27, 2014 Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Знам то, није фрка, али како настане једна предрасуда која се касније преноси на све те начине које си описала? Где јој је корен? Да ли сопствена несигурност, фрустрација неуспехом, да ли је то одбрамбени механизам групе, или нешто тринаесто? "Mi smo bića predrasuda jer ne doživljavamo samo iskustvom već i intuicijom, nesvesnim i svim slikama koje su pohranjene u nama a ne znamo im poreklo" Robert Darling "The key to relationship" Mилена КШ, Лидија Миленковић, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 27, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 27, 2014 Robert Darling "The key to relationship" ојеа...напокон Дарлинг....није га дуго било.... Mилена КШ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука