Jump to content

Volite li svoje praroditelje Adama i Evu?

Препоручена порука

Nek odgovori kako god želi, rečima, slikom ili opisom osećanja.

Moram vam priznati da su mi praroditelji i suviše daleki da bi ih svrstao u onu bezuslovnu ljubav.

Kako je kod vas?

Ali opet sa druge strane preživljavao bi sa njima stanje pada čoveka. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 142
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Volim vise Noja i njegovu zenu, oni su napravili brod i spasili covjecanstvo, a zbog Adama je citav univerzum postao propadljiv i nastali su zakoni fizike i biologije, a time i zakoni nuznosti kojima smo potcinjeni. 

• Волим 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Kad pogledam sebe, nista bolji nisam od Adama i Eve.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Тешко да могу осетити неку врсту осећања према тако далеким и непознатим прецима.

Због њих имамо емотивне проблеме,депресије,физичке боли и болести и последње смрт.

Кроз прве људе дође грех,кроз грех смрт и сви постали грешни.

Оно што сигурно не могу мрзети их због тога,јер свакако нисам бољи од њих,и да нису они сагрешили вероватно би неко други после.

Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо.

Подели на овим сајтовима

Тешко да могу осетити неку врсту осећања према тако далеким и непознатим прецима.

Због њих имамо емотивне проблеме,депресије,физичке боли и болести и последње смрт.

Оно што сигурно не могу мрзети их због тога,јер свакако нисам бољи од њих,и да нису они сагрешили вероватно би неко други после.

Ok to su dobri odgovori i mislim da ne pričamo ništa loše kako neki to vide ovde...

Подели на овим сајтовима

Sačuvaj Bože.

Ti zaboravi Hrista?

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

Adam i Eva, su uz Avrama, Jakova i ostale Bogooce. 

Adam je vladao tvorevinom, dao je imena svim stvorovima zemaljskim.

Ne sprdajte se sa svetim ljudima.

Ja se ne sprdam...ali nekako ne mogu da poverujem da su zaista postojali, vise mi deluje prica kao filosofija o odnosu coveka i Boga i o poreklu greha...kao mit.

Подели на овим сајтовима

Adam i Eva, su uz Avrama, Jakova i ostale Bogooce. 

Adam je vladao tvorevinom, dao je imena svim stvorovima zemaljskim.

Ne sprdajte se sa svetim ljudima.

Ogo dobri čoveče ko se sprda? :))

Подели на овим сајтовима

Ja se ne sprdam...ali nekako ne mogu da poverujem da su zaista postojali, vise mi deluje prica kao filosofija o odnosu coveka i Boga i o poreklu greha...kao mit.

Adam je bio na putu da postane Hristos, povjerena mu je sva tvorevina, bio je sveti Otac. Posle izgnanja iz raja, postavlja temelj pokajanja plačući nasprama se raja. Predak Isusov. 

Možeš slobodno vjerovati Nataša da je bio i te kako stvaran.

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...