Sanja Т. Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 ...наравно, Јеѕѕ... :* Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Ja jesam...postojim. Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Брате мој, дођи да те загрлим...као да си мене описао,( сем дела о талентима), а ја се јадна изјашњавам као хришћанка, а ти као атеиста...брате мој.... aliluja, Kaludjerovic Sreten and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Јул 17, 2015 Пријави Подели Написано Јул 17, 2015 Шта има да се описујем, имењак ме је најбоље описао. Прије него сам се родио добих биографску пјесму. Иначе, све што ту стоји - такав сам. "Kažu da sam lud kažu da sam blesav kažu da sam imbecil kažu da sam kreten Panker u sakou starom od moga tate hoću smelu žensku da trudi oko mene, uau ja sam čovek starog kova sa mnogo mašte ja sam onaj kojem svakog dana broje nove nove mane Kažu da sam lud kažu da sam blesav kažu da sam imbecil kažu da sam kreten Panker u sakou starom od moga tate hoću smelu žensku da trudi oko mene, uau ja sam mladić sa diplomom, kod moje mame neka prave mačke nose crni minić crne čarape pare, pare, pare, pare neću!" Рапсоди, Данче*, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deja Vu Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 Volim zanatski rad, uglavnom obradu drveta Pravi si drvodelja, like a Jesus. Goku, Kaludjerovic Sreten, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Јул 20, 2015 Пријави Подели Написано Јул 20, 2015 hypersensible perfectionist nerd & control freak introvertna do autizma (osim kad pametujem...ili volim) ponosna (problem s gordošću), trip savršenstva i snage, ne, ja ne mogu da imam slabosti i ne, meni ne treba pomoć, tu sam ako tebi nešto treba od mene savršene i superiorne...pokazati slabost, samo ako nisam pri sebi, ili ako je to za nekog mog, poniziti se, za sebe ne, iz ljubavi za drugog, možda moj um je jedan pakao, ateisti su male mace u srcu mi je vjera (dar) koji mi daje smisao i snagu da podnesem ovo bitisanje imam srca, mogu da razumijem čovjeka (takođe dar, tako mi dato, nije zasluga) Плутон, Kaludjerovic Sreten, Иван ♪♫ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Могу ли опет да опишем себе? Дошло је до извесних промена , не видим себе више онако како сам се раније видела...или сам се можда малкице и променила JESSY, Дијана. and Драшко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 hypersensible perfectionist nerd & control freak introvertna do autizma (osim kad pametujem...ili volim) ponosna (problem s gordošću), trip savršenstva i snage, ne, ja ne mogu da imam slabosti i ne, meni ne treba pomoć, tu sam ako tebi nešto treba od mene savršene i superiorne...pokazati slabost, samo ako nisam pri sebi, ili ako je to za nekog mog, poniziti se, za sebe ne, iz ljubavi za drugog, možda moj um je jedan pakao, ateisti su male mace Ponovila bih citat koji me najbolje opisuje: "Prije sam mislila da sam najčudnija osoba na svijetu, ali onda sam pomislila da od toliko ljudi na svijetu, mora da postoji neko baš kao ja ko se osjeća bizarno i defektno na način na koji se ja osećam. Onda bih je tako zamišljala, misleći da i ona tamo negde tako zamišlja mene. Nadam se, ako si tamo negde i čitaš sada ovo, da znaš da je istina da sam ovde i da sam čudna kao i ti." Frida K. ...da, kao da sam našla nekog ko je jednako čudan kao ja. Svjesna sam svojih propusta i slabosti...radim na njima, ali često nisam sigurna da li je u pitanju ego ili dostojanstvo....ne dam da mi se pruži bilo kakva pomoć, i sve mogu sama...kakva slabost, kamuflirana snagom. Ne govorim previše, ali kada odlučim da uložim, otvoreno se obratim, mada birnim riječima. Cijenim svako biće, ne dozvoljavam pristup svakom biću. Građe sitne, prosječnog fizičkog izgleda... najtemperamentnija uz ritam salse. Da...umalo da zaboravim. Osim što bih se ponizila jedino i isključivo zbog nekog mog, jednako sam spremna povrijediti, opet, samo i isključivo, u odbrani nekog mog. Neka mi sude zbog toga. To bih bila ja. -Владимир-, JESSY, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Bipolarno poremecena jedinka . Oscilira kao klatno ili gradjevinski visak oko ravnoteznog polozaja . Neuravnotezena . U stanju je da se smeje i place u isto vreme . Cezne , pati , nada se , veruje , pada , ustaje , valja se po prasini , ni pepeo joj nije stran ... Dobra je , mrava ne bi zgazila , ali jednostavno nema kompas . Brodolomnik na pustom ostrvu ... Veruje da ce se jednog dana ukrcati na brod , nadajmo se da to nece biti Titanik . Плутон, Лидија Миленковић, 3006 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Joj Arso, uvek me nasmejes. "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Мали, дебо( тренутно стање које траје већ годинама), зајебан( нема ко ме није зајебо, највише ја сам). Иван ♪♫, -Владимир-, Дијана. and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Kako rece neka devojka "s prijateljima sam ok, muskarce hvatam za gusu" Salim se. Pa ne znam kako bih se opisala ukratko. Kazu neki da sam opasna, ja samo mislim da nisu imali sansu da upoznaju moje pravo lice. Драшко је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 ( нема ко ме није зајебо, највише ја сам). Што ми ово познато. Sanja Т., -Владимир- and Баба је реаговао/ла на ово 3 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Прво што ми пада на памет је идиот (не Мишкин...никако) кретен а онда кад се манем лажне самоосуде....мислим да не постоји компликованија особа од мене ХИт ми је што већина људи ме доживљава као смиреног Егоиста...хистерик тренутно немам лепих речи за себе ко ме .... боље да се не римује Дијана. је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Март 12, 2016 Пријави Подели Написано Март 12, 2016 Ја сам једно велико ништа. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука