Млађони Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Jeste citas SZO i STO biltene pa zato sve znas, ako si primetio ja nemam odgovore na sve, niti sam mirodjija u svakoj corbi, pisem uglavnom samo ono u sta sam siguran, a kad vidim tvoje spamove cak i na fejsbuku nije mi dobro... i tamo me proganjas Sto se tiche da zlo nije cilj, to mozes da vidis po dve stvari 1. Pogledas kolicinu zla koju mogu da nanesu 2. Pogledas kolicinu zla koju nanose. i onda dodjes do jasnog zakljucka, ako je zlo cilj sam po sebi - sto bi se suzdrzavali... jer nanose mnogo manje zla nego sto zaista mogu. To nema veze sa "znati sve" vec sa "koristiti logiku" A sto se fb tiche.. buraz, niko te ne tera da citas moje statuse, ti se vise ubacas da komentarises na mojim statusima ili na statusima mojih prijatelja nego ja na tvom. Dva tri puta si se ubacao kod onog Petra....npr. ne pricaj tako bezvezne price da se ne svadjamo... Samo dajes ovom Crvenom baronu povod da me provicira, pa cu onda svasta da kazem i opet cu ja da vam budem kriv. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Brate na fejsbooku spamuje sve u sesnajs :0102_laugh: edit: ja ako sam jednom ili max dvaput nesto napisao na tvom statusu, nego ne moze da me zaobidje tvoja salva komentara na statusima kad se radi o bilo kojim temama nalik ovde na forumu sto se prica Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Brate na fejsbooku spamuje sve u sesnajs :0102_laugh: .npr. ne pricaj tako bezvezne price da se ne svadjamo... Samo dajes ovom Crvenom baronu povod da me provicira, pa cu onda svasta da kazem i opet cu ja da vam budem kriv. Razmisli o tome. Ako si covek, ako si kreten - nastavi, ne druzim se sa kretenima. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Da, ja saradjujem sa Baronom namerno da bih bio kreten, tolko o teorijama zavere. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Da, ja saradjujem sa Baronom namerno da bih bio kreten, tolko o teorijama zavere. Pa vidim da mu se pridruzujes u prozivanju mene a znash u kakvim smo odnosima i znash kakav je on licemer i bezobraznik. To govori koliki si tenkre....... samo da me pljucnes... pa ti nije stalo do nacina. Covek (normalan) to ne bi radio, nego bi snimio odnos, pa bi gledoa sa kim me proziva drugarski a sa kim nedrugarski, Al posto vidim, da je nedrugarski, nemamo sta vise da pricamo. Obrisan si sa fejsa, posto ti izgleda frendship tamo sluzi cisto da bi imao sta da lupetas po forumu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 :icon_pvo: VS :brokoli: Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 :icon_pvo: VS :brokoli: Znaci ovako, seratoru jedan. Na tom facebuku si ti komentarisao po mojim statusima a i par puta si se ubacio na statuse mojih prijtelja. U zivotu ti to nisam zamerio. I sta ti sad radis? Prozivas me na lazi, pravis od mene nekog ospesivnog idiota ovde po forumu? Prosli put sam ti oprostio, ali ovo je prevrsil osvaku meru. Zavrisli smo svaki razgovor. Druga stvar, to sto ja pisem po MOM FACEBOKU, je MOJA STVAR, ako ti se ne svidja MARS SA MOG FACEBUKA. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Прикани, пост је. Православни форум је. Ништа лично, него онако, другарски. Јанко, Volim_Sina_Bozjeg, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Прикани, пост је. Православни форум је. Ништа лично, него онако, другарски. I na to sam dedi jutros dao godinu dana, zadnje sto mi treba da citam budalastine od crvenog barona i dinablastera i prozivke na moj racun... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Вратите се на тему! Јанко је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Ја сам, ако се добро сећам, први позив добио октобра 1998-е и тада се знало да ће бомбардовања бити. Што се Слобе тиче и зашто је то дозволио... Мислим да је погрешно тражити некакву логику у његовим поступцима, он је једноставно био особа са озбиљним психичким проблемима и поступао ирационално. То се видело од самог почетка. Тај човек није имао способност да сагледа поступке и њихове последице већ је веровао да може паролама и "заузимањем ставова" да измени реалност. То је уосталом и доста раширена српска бољка... Млађони, Филозоф and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Egomanija + neznanje + nesposobnost = bombardovanje Iako za izaci na crtu tim cyber zombijima je potrebna mudrost i izuzetna sposobnost. Grizzly Adams, Милан Ракић and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Ја сам, ако се добро сећам, први позив добио октобра 1998-е и тада се знало да ће бомбардовања бити. Па тад је требало да "буде"-оно јесење... Али је "напрасно" дошло до тзв. Спразума Холбрук-СМ... А к`о што рекох, у војсци су припреме почеле нешто раније, да се спасе и сачува оно што се спасти може... Првенствено мислим на људе, па тек онда на технилу... Правила су се склониошта, уходавале ситуације, извалчена су вредна материјално техничка средства, порадило се на маскирању и изради макета авиона и тенкова, итд... Nebojš.a and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 7, 2014 Пријави Подели Написано Април 7, 2014 Па тад је требало да "буде"-оно јесење... Али је "напрасно" дошло до тзв. Спразума Холбрук-СМ... А к`о што рекох, у војсци су припреме почеле нешто раније, да се спасе и сачува оно што се спасти може... Првенствено мислим на људе, па тек онда на технилу... Правила су се склониошта, уходавале ситуације, извалчена су вредна материјално техничка средства, порадило се на маскирању и изради макета авиона и тенкова, итд... A javnost srbije je bila toliko informisana da se niko nije ni nadao da ce biti. Umesto da su ljudima na vreme rekli da se obezbede, prakticno su nas zatekli (nas civile) spustenih gaca. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука