Jump to content

Операција: "Савезничка сила". Бомбардовање СРЈ 1999. године

Препоручена порука

• Одговори 548
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

zasto i ti imas potrebu da izmisljas da sam rekao nesto sto nisam? jel ti je to nacin diskutovanja? gde sam rekao da Nema veze? 

most i pruga jesu legitimni vojni ciljevi ali ne i kada tamo nema civila ... jasno sada ili imas jos nesto sto bi izvrnula?

nijedno ubijanje civila nije legitimno

pruge i mostovi uopste nisu legitimni vojni ciljevi, to mogu biti u specijalnim uslovima, recimo mostovi po novom sadu i beogradu sigurno nisu bili legitimni vojni ciljevi...

inace pruge i mostovi se svuda u svijetu vode kao civilna infrastruktura sem mozda u tvom krusevcu. inistavanje civilne infrastrukture jeste zlocin, ekonomske sankcije su cist zlocin kao i streljanje zarobljenika u srebrenici, mozda je cak streljanje humanije od ovog ekonomskog mucenja civila

Подели на овим сајтовима

recimo ovo danas sto radi zlocinacki zapad , na silu kad obara cijenu nafte zbog rusije, sirije i irana jeste cisti zlocin i mnogi pravoslavci novotarci imaju dvostruke standarde kad su te stvari u pitanju, nije njima svaki zlocin zlo, to zavisi od njihovih politickih afiniteta, samo to izlazi na licemjerje

Подели на овим сајтовима

pruge i mostovi uopste nisu legitimni vojni ciljevi, to mogu biti u specijalnim uslovima, recimo mostovi po novom sadu i beogradu sigurno nisu bili legitimni vojni ciljevi...

inace pruge i mostovi se svuda u svijetu vode kao civilna infrastruktura sem mozda u tvom krusevcu. inistavanje civilne infrastrukture jeste zlocin, ekonomske sankcije su cist zlocin kao i streljanje zarobljenika u srebrenici, mozda je cak streljanje humanije od ovog ekonomskog mucenja civila

Na sta vi mislite kad govorite o legitimnim ciljevima? Kako vojne kasarne i drugi vojni objekti mogu biti legitimni kad je bombardovanje samo po sebi protiv svih medjunarodnih zakona. Protiv UN-a. To sto uopste raspravljate o legitimnosti je stidno.

Подели на овим сајтовима

Na sta vi mislite kad govorite o legitimnim ciljevima? Kako vojne kasarne i drugi vojni objekti mogu biti legitimni kad je bombardovanje samo po sebi protiv svih medjunarodnih zakona. Protiv UN-a. To sto uopste raspravljate o legitimnosti je stidno.

i to je tacno, ja koliko znam un zabranjuje bilo kakvu upotrebu avijacije u modernim ratovima i to u rikverc 30 godina, samo to ne vazi za svakoga

Подели на овим сајтовима

• 6 years later...
  • 6 months later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...