DYNABLASTER Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Ево, да не паметујем, све се врти око следећег - каже Милан Ракић да су се од августа 98. интезивно спремали за бомбардовање. Ја се онда питам зашто је до бомбардовања дошло? Да ли је Милошевић (или ко је год одлучивао) мислио да може да сачува КиМ уколико НАТО жели да га отме? Да ли је мислио да можемо да уђемо у рат са НАТО-ом и да се тај рат заврши тако што ће НАТО одустати од својих захтева? То је било јако неразумно претпоставити а он је и поред тога пустио да до бомбардовања дође само да би на крају резултат био исти као и да смо се одмах повукли са КиМ... Зашто су онда људи гинули? Nasli bi (citaj napravili) oni neki drugi izgovor da nas bombarduju. Sad se to drugacije radi, nema vise direktnih napada, nego se prave gnusni planovi na dugorocnoj osnovi, ko je naselio Kosovo Siptarima (ne mislim na postene ljude), sve se zna cija je to armija, samo treba malo istraziti i kockice se sloze... Posle tolko godina napadanja na materijalnom planu se sauron opametio, nema potrebe to raditi jer je neefikasno, manji pokolji koji idu u prilog planu i sluze kao uzina moze, ali globalno porobljavanje drzava i naroda se sada odradjuje na drugi nacin. Iako ni globalni rat nije iskljucen, da bi onda na scenu stupio "spasilac" covecanstva. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Nasli bi (citaj napravili) oni neki drugi izgovor da nas bombarduju. Evo i ja se toga pridržavam i ujedno je to odgovor bratu Janku. Ja sam živeo na relaciji Ljubljana-Peć i svuda isti scenarijo. Milošević nema opravdanje ostaće zapisan po gordosti koja je imala potpuno vidljive posledice, čak i sa nevinim žrtvama. (zverstva u ime Srbije) (kao i zverstva u ime NATO.) No da se ipak mi držimo nekog razuma, sve više i više verujem da je bio neko drugi umesto Miloševića,NATO bi iscenirao vojnu intervenciju. Srbe je trebalo onesposobiti,vojno poniziti i ući na mala vrata transparentnog tihog upravljanja našom državom, i čudo je prosto jedno da je Milošević obavio najveći zadatak. Zašto? Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Nasli bi (citaj napravili) oni neki drugi izgovor da nas bombarduju. Ne bi. Imali su 1996 ponudu koju su nam ponudili, i bilo je ili prihvatite ovo ili vas gadjamo. Sloba je nije prihvatio. Ponuda je bila da kosovo ostane u sastavu SRbije, dakle da imamo nase politicare da upravljaju i nasu policij ui nasu vojsku ali da nas nadgleda UN. Dakle jasno nisu imali nameru da nas gadjaju po svaku cenu, koliko god vi lupetali o otme. Sirenje takvih gluposti (da su hteli po svaku cenu da nas gadjaju) je krenulo od Milosevicevih pulena da bi opravdali njihovog velikog vodju za sopstvenu glupost, a vidim dobro se primilo medju narodom. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Ne bi. Imali su 1996 ponudu koju su nam ponudili, i bilo je ili prihvatite ovo ili vas gadjamo. Sloba je nije prihvatio. Ponuda je bila da kosovo ostane u sastavu SRbije, dakle da imamo nase politicare da upravljaju i nasu policij ui nasu vojsku ali da nas nadgleda UN. Dakle jasno nisu imali nameru da nas gadjaju po svaku cenu, koliko god vi lupetali o otme. Sirenje takvih gluposti (da su hteli po svaku cenu da nas gadjaju) je krenulo od Milosevicevih pulena da bi opravdali njihovog velikog vodju za sopstvenu glupost, a vidim dobro se primilo medju narodom. Sve lepo kao II svetski rat i bombardovanje saveznika. Sirenje gluposti.... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Sve lepo kao II svetski rat i bombardovanje saveznika. Sirenje gluposti.... Ne znam na sta ciljas, ali ovo je bila razumna ponuda koja je odbijena. I posle toga nam je dosla jos gora. Koja je morala biti prihvacena. Srbe je trebalo onesposobiti,vojno poniziti i ući na mala vrata transparentnog tihog upravljanja našom državom, problem je sto razvijate stvari unazad... krenuliste od onoga sto vi smatrate istinom i onda sve prilagodjavate da se uklopi u taj scenario.. da je cilj bio poniziti Srbe a ne nesto drugo.... Da ti kazem ja jedu stvar.. ne zanimaju njih Srbi uopste, njih je zanimalo prisustvo na balkanu.... a Srbi su resili da se bore protiv tog cilja... to jes Milosevic u ime Srba. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Sve lepo kao II svetski rat i bombardovanje saveznika. Sirenje gluposti.... Eh da je samo II svetski rat... nema smisla da mu se ista objasnjava jer to odgovara njegovom hiperspam skriboman hobiju. Tolko neko da ima odgovore i objasnjenja na sva pitanja jos nisam vido... Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Ја се онда питам зашто је до бомбардовања дошло? Да ли је Милошевић (или ко је год одлучивао) мислио да може да сачува КиМ уколико НАТО жели да га отме? Да ли је мислио да можемо да уђемо у рат са НАТО-ом и да се тај рат заврши тако што ће НАТО одустати од својих захтева? То је било јако неразумно претпоставити а он је и поред тога пустио да до бомбардовања дође само да би на крају резултат био исти као и да смо се одмах повукли са КиМ... Зашто су онда људи гинули? Ispostavilo se i da je njegova procena - da se NATO neće usuditi da nas napadne - pogrešna (zašto je to mislio, nemam pojma. Možda je očekivao da će Rusija da interveniše ili da će sve da ide preko UN i da će tamo Rusi da ulože veto, ko bi ga znao), a da je isto pogrešna bila procena NATO da će moći za par dana ili nedelja bombardovanja da ga prisili na kapitulaciju. A na kraju je običan narod ispaštao, jer se našao u procepu između dve pogrešne procene... Срђан Шијакињић, Volim_Sina_Bozjeg and Јанко је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Ne znam na sta ciljas, ali ovo je bila razumna ponuda koja je odbijena. I posle toga nam je dosla jos gora. Koja je morala biti prihvacena. Ma koju dobru ponudu zločinac može da da drugom zločincu.? Pa vidiš da sam i malo pre napisao da je Milošević obavio više od pola posla. Kome je to odgovaralo? Obe strane su potpuno usaglašene. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Ispostavilo se i da je njegova procena - da se NATO neće usuditi da nas napadne - pogrešna (zašto je to mislio, nemam pojma. Možda je očekivao da će Rusija da interveniše ili da će sve da ide preko UN i da će tamo Rusi da ulože veto, ko bi ga znao), a da je isto pogrešna bila procena NATO da će moći za par dana ili nedelja bombardovanja da ga prisili na kapitulaciju. A na kraju je običan narod ispaštao, jer se našao u procepu između dve pogrešne procene... podpis stavljam moj, jer je sve lepo obuhvaćeno i istinito. GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Ma koju dobru ponudu zločinac može da da drugom zločincu.? Pa vidiš da sam i malo pre napisao da je Milošević obavio više od pola posla. Kome je to odgovaralo? Obe strane su potpuno usaglašene. Tu da im dozvoli prisustvo na Balkanu, a oni da nam ne uniste drzavu, ubijaju vojnike i nevin narod. ... nije njima cilj zlo samo po sebi, zlo im je nacin da dodju do cilja. Јанко је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Tu da im dozvoli prisustvo na Balkanu, a oni da nam ne uniste drzavu, ubijaju vojnike i nevin narod. ... nije njima cilj zlo samo po sebi, zlo im je nacin da dodju do cilja. E bas je obrnuto, samo si zelenko i ne kontas nista. To su zombirani ljudi, oni i nemaju svoju nameru, oni samo izvrsavaju. Натан and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Tu da im dozvoli prisustvo na Balkanu, a oni da nam ne uniste drzavu, ubijaju vojnike i nevin narod. ... nije njima cilj zlo samo po sebi, zlo im je nacin da dodju do cilja. Ma opušteno brate, to su osnove ne moramo da ih pominjemo u razgovoru podrazumevaju se. Dao sam dinu amin da na svakoj temi sve znaš i imaš odgovor na sve. Ne zameri. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 E bas je obrnuto, samo si zelenko i ne kontas nista. Jok nego si ti napaljen na teorije zavere, pa mastas da je tako. Mislis da postoji neki zli mastermajnd koji samo oce da nanese zlo drugim ljudima. Ali ima pregrsto dokaza protiv toga, da je zlo samo po sebi cilj. Jasno se vidi da je zlo sredstvo. Podjednako kao sto krimosi tuku, da bi izvukli pare, kad izvuku pare nemaju razloga da tuku i maltretiraju. Dao sam dinu amin da na svakoj temi sve znaš i imaš odgovor na sve. Ne zameri. ne zameram ja ali mi je impresivno kako ste subjektivni. Dinablaster koji isto tako ima odgovore na sve, i sve zna.. i to sve zna nekim "osecajima" niko ne zamera... al zato meni koji obichno svoja misljenja potkivam argumentima.. kakvim takvim ali ipak argumentima - zamerate. Nacitan sam decko, nema sta da se foliram, znam dosta toga. neki sede u kladionici ispunjavjau tikete, ja citam knjige, casopise itd. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Jeste citas SZO i STO biltene pa zato sve znas, ako si primetio ja nemam odgovore na sve, niti sam mirodjija u svakoj corbi, pisem uglavnom samo ono u sta sam siguran, a kad vidim tvoje spamove cak i na fejsbuku nije mi dobro... i tamo me proganjas Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 6, 2014 Пријави Подели Написано Април 6, 2014 Jeste citas SZO i STO biltene pa zato sve znas, ako si primetio ja nemam odgovore na sve, niti sam mirodjija u svakoj corbi, pisem uglavnom samo ono u sta sam siguran, a kad vidim tvoje spamove cak i na fejsbuku nije mi dobro... i tamo me proganjas I na FB? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука