Jump to content

Операција: "Савезничка сила". Бомбардовање СРЈ 1999. године

Препоручена порука

Realan broj ubijenih civila tokom bombardovanja je ispod 200 (ne računajući onu kolonu Albanaca na Kosovu).

RTS je tokom celih devedesetih bio propagandni kanalizacioni kanal patriJotsko-komunjarskog režima s.m. i samim tim je odredio sebe kao vojni cilj, što su ovi i rekli.  A bombardovanje RTSa su najavili mesec dana pre.

Tužno je samo što je neko odlučio da žrtvuje 16 ljudi, iz kog razloga, pitajte one koji su odgovorni... 

Za to je 50% kriv NATO, 50% naši.

To što ti tvrdiš o civilnim žrtvama nije tačno. I mani se te propagande da je žrtva krivac.

Gadjanje zgrade RTS-a je napad na civilni objekat i samim tim, predstavlja ratni zločin za koji agresori nisu odgovarali.

Pa, sami zvaničnici NATO pakta su izjavili da su gadjali RTS zbog propagandne uloge i kako bi oslabili moral stanovništva i oružanih snaga, takodje, znali su da se u zgradi nalaze civili. To je zločin i nema tu nikakvog opravdanja.

Moja komšinica Jelica Munitlak je poginula te kobne noći. Sećam se kad sam je nekoliko dana pre tragedije pitala da li se sklanjaju i da li će ih izmestiti, odgovorila je: "Ma ne, neće oni nas."... Kakva greška! I sad me uhvati tuga kad se setim toga i sudbine te porodice.

Naši su krivi što ih nisu na vreme izmestili, a NATO zločinci pobili su civile koji su dežurali na svojim radnim mestima: šminkeri, tehničari, monteri, kamermani, radnici obezbedjenja.... Eto, pokazali su kako ubijanjem civila "slabe moral stanovništva"... Za te sejače smrti, nema opravdanja!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 548
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Знам.

Питање такође за тебе исто то ал контра?

Znam i ja.

I mani se te propagande da je žrtva krivac.

On nije rekao da je zrtva krivac vec da su politicari krivac. Zrtva je ona osoba koja je bila u zgradi RTS ili okolo i u tom aktu bila ranjena ili ubijena. Politicar je onaj ko je bio na bezbednom mestu, i nije to sprecio, kada je mogao.

Zasto stalno imate tu potrebu da nama (koji krivimo I SRPSKE POLTICATE) namece te da mi zapravo podrzavamo nato?

Ko da nas pirate "ko je veca k... u kupleraju" pa ako kazemo za jednu da je k... za ovu drgu mislimo da je devica? 

Nit auror, nit ja mislimo da su Amerikanci tu neke dobrice... koji su imali neek postene i casne motive. 

Ali nam ne pada napamet, da zato sto su amerikanci zlo, ne napadamo zlo koje je medju nama. Zlo Milosevicevskog nacistickog rezima i ideologije.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ma nek se nosi NATO u tri lepe. Ako je političar krivac kako kaže Milosavljević, onda me niko neće ubediti da jedna takva sila koja je prosto prva izmislila specijalni rat (ulaz u samu srž države i stavljanja pod kontrolom sve potkupljive face) nije mogla da sredi jedan režim koji je već 1997 godine samo kradjom ostajao na vlasti.

Trebalo nas je pregaziti (moglo je i a vazduha) vojno i politički transparentno staviti pod kontrolu i napraviti vojnu bazu i to tudjim šiptarskim parama).

I kao što sam već jednom rekao ovde...dobili smo pretnju da će gadjati televiziju ali niko nije znao da je pretnja legitimna pogotovo zbog toga što su naši verovali da neće ići tako daleko i da će počiniti zločin koji niko nikad neće moći opravdati.

Bolelo je njih uvo za sve nas pa i za malu Milicu koja je simbol civilnih namernih NATO zločina.

Dakle da ponovim mogli su Miloševića da sklone kad god su to hteli. (ali nisu)

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

I kao što sam već jednom rekao ovde...dobili smo pretnju da će gadjati televiziju ali niko nije znao da je pretnja legitimna pogotovo zbog toga što su naši verovali da neće ići tako daleko i da će počiniti zločin koji niko nikad neće moći opravdati.

Pa to je sustina ... Oni su mogli da kazu da ce gadjati sve i jedan coivilni cilj i sta? Svi napolje i ne vracaj se unutra ... 

Ta prica o tom, znali su , je budalastina i opravdanje za zlikovce iz Pentagona 

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Pa to je sustina ... Oni su mogli da kazu da ce gadjati sve i jedan coivilni cilj i sta? Svi napolje i ne vracaj se unutra ... 

Pa sva histerija je i napravljena na početku da se osude ljudi iz televizije, kako bi se zatrpao pod tepih neverovatan ratni zločin. Ne znam zašto novinari celog sveta ne reaguju a umeju da budu jako aktivni kad nekog novinara okrzne metak samo. (naprimer)

I sad će mi neko reći da tu priču neko ne kontroliše....

Подели на овим сајтовима

Mi javimo amerima da cemo da gadamo pentagon i oni svi lepo napuste objekat ...

Pa im javimo da cemo gadjati Teksas pa oni lepo odu iz teksasa ...

A jesu li mozda javili i kinezima da ce gadjati ambasadu ili je bilo ono - dragicka?

Подели на овим сајтовима

Moja komšinica Jelica Munitlak je poginula te kobne noći. Sećam se kad sam je nekoliko dana pre tragedije pitala da li se sklanjaju i da li će ih izmestiti, odgovorila je: "Ma ne, neće oni nas."... Kakva greška! I sad me uhvati tuga kad se setim toga i sudbine te porodice. Naši su krivi što ih nisu na vreme izmestili, a NATO zločinci pobili su civile koji su dežurali na svojim radnim mestima: šminkeri, tehničari, monteri, kamermani, radnici obezbedjenja....

Подели на овим сајтовима

Jeste, budaladstina i neistina. Laz plasirana Srbima kao i laz da su Srbi krivi za rat, kao laz da je Srpski predsednik kriv za rat, kao laz da je Srbija izvrsila agresiju na bilo koga.

Sve neistina do neistine.

Nego, ti si vojnik, mozes li mi objasniti sta su to lokatori i za sta su se koristili?

Подели на овим сајтовима

Milane, nije tako jednostavno brate moj... Srbija je bila pod radnom obavezom jer neprijatelj bez odobrenja saveta bezbednosti je morao prikazati lakše vojno intervenisanje. Dakle bitku su počeli sa uništavanjem vojnih ciljeva i toga su se držali.

Samim tim su dali legitimitet onam našem ludaku miloševiću da se je radna obaveza morala poštovati! tačka !

Gadjanje rts nije ni neće nikad biti vojni cilj i milošević nije dovodio u pitanje povlačenja radne obaveze, jer zbog specifične situacije na početku mog teksta je imao puno pravo na to a to su i NATO avioni znali! (obratite pažnju na specifičnost intervencije NATO (samo vojni ciljevi i amin)

Подели на овим сајтовима

Jeste, budaladstina i neistina. Laz plasirana Srbima kao i laz da su Srbi krivi za rat, kao laz da je Srpski predsednik kriv za rat, kao laz da je Srbija izvrsila agresiju na bilo koga.

Ма ја теби друже после свега и упркос свему верујем... Ето жена рече да јој комшиница погинула и читав Београд бруј`о да ће гађати РТС, ето неко је радном обавезом увео да ти мученици за које верујем да су се вазнели на небеса, онако, како сестра Орион рече, односно цитира Јелицу, ма неће нас... К`о и Вукашин клепачки што рече оном несрећнику што га клао: "Само ти дијете ради свој посао..."

А нас са Батајнице склањали увек, а њих у РТС остављали...

Да л` би имао брате Жељко срца, да кажеш и назовеш будалаштином, управо ово што си рекао, породици те поменуте Јелице, Бог да јој души опрости!?

Подели на овим сајтовима

Ма ја теби друже после свега и упркос свему верујем... Ето жена рече да јој комшиница погинула и читав Београд бруј`о да ће гађати РТС, 

Ma Beograd je bio na vezi sa Pentagonom, sta ti je ... pre je znala carsija sta ce gadjati od Klinbtona .... Zar sumnjas? Eto, rekla zena...

I to ti je dokaz? Pa carsija 99% sto kaze su budalastine. Pricala je carsija i da ce oslepeti svaki koji gleda pomracenje sunca ...Pa jeli oslepeo? I je li bila istina?

Подели на овим сајтовима

Ма ја теби друже после свега и упркос свему верујем... Ето жена рече да јој комшиница погинула и читав Београд бруј`о да ће гађати РТС, ето неко је радном обавезом увео да ти мученици за које верујем да су се вазнели на небеса, онако, како сестра Орион рече, односно цитира Јелицу, ма неће нас... К`о и Вукашин клепачки што рече оном несрећнику што га клао: "Само ти дијете ради свој посао..."

А нас са Батајнице склањали увек, а њих у РТС остављали...

Да л` би имао брате Жељко срца, да кажеш и назовеш будалаштином, управо ово што си рекао, породици те поменуте Јелице, Бог да јој души опрости!?

Milane NATO je znao da to nije vojni cilj čoveče! Kao što je i Milošević znao da prete. Milošević je imao legitimitet da se drži radne obaveze priznali mi to ili ne mnogo toga je i sačuvano tim živim štitom-

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

К`о и Вукашин клепачки што рече оном несрећнику што га клао: "Само ти дијете ради свој посао..."

I mani me patetike, nego mi reco cemu sluze lokatori i zasto su ih ameri izbacivali iznad Srbije?

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...