Manolis Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Видим да нема теме на форуму а ближи се годишњица (15. година) бомбардовања Југославије тј. Србије и Црне Горе. Да ли се сећате тог периода, тих дана, тих сати? Tristatri and Тања1 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aquilius Cratus Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Ako se pretenduje na iznosenje istine nek se to radi bez Miloseviceve propagande. Nikakav "Milosrdni Andjeo" kao naziv operacije nije postoja. To je propaganda usmerena protiv gradjana SRJ a ne protiv onih koji su nas bombardovali. Милан Ракић, Срђан Шијакињић, Јефимија Крунић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Немачка документарна емисија: Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=GV3LHCb7O7o Deki992, Skala357 and Драган Мирило је реаговао/ла на ово 3 Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Nikakav "Milosrdni Andjeo" kao naziv operacije nije postoja. Истина, погрешио сам што сам написао такав наслов. Ако неко од модератора ово чита нека избаци из наслова да не долази до забуне. GeniusAtWork and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Измењено... Иначе на групи "Ваздухопловство" има неколико тема.... Срђан Шијакињић and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Истина, погрешио сам што сам написао такав наслов. Ако неко од модератора ово чита нека избаци из наслова да не долази до забуне. Јесте,то је била завршна фаза ратовања на косову,пошто нису могли да сломе нашу јуначку и Богом чувану војску на албанско-југословенској граници,употребили су жешће бомбардовање,такозвано тепих бомбардовање,када је и мини атомска бомба да је тако назовемо целу Пленеју сравнила и камен у пепео претворила. Skala357 је реаговао/ла на ово 1 Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Tokom 78 dana vojne kampanje, prema proceni Vlade Srbije, poginulo je najmanje 2.500 ljudi, a ranjeno i povređeno više od 12.500. Međutim, tačan broj žrtava i stepen materijalne štete još nije utvrđen. Procenjuje se da je u bombardovanju oštećeno 25.000 kuća i stambenih zgrada i uništeno 470 kilometara puteva i 600 kilometara železničke pruge. Do sada je samo Ministarstvo odbrane javno obelodanilo svoje podatke, rekavši da su NATO snage ubile 631 pripadnika oružanih snaga Srbije, dok ih se 28 vode kao nestali. http://www.balkaninsight.com/en/article/tacan-broj-zrtava-nato-bombardovanja-jos-nepoznat I kad se procita ovo, najmanje je bitno kako se zvala operacija. Ђуро Станивук, R.Žiskar, Тања1 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 када је и мини атомска бомба да је тако назовемо Каква бре мини атомска бомба? GeniusAtWork, Manolis and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 https://www.pouke.org/forum/topic/25377-%D1%81%D0%B5%D1%9B%D0%B0%D1%9A%D0%B5-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D1%80%D0%B8%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B5-%D1%80%D0%B2-%D0%B8-%D0%BF%D0%B2%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D0%B3%D0%B8%D0%BD%D1%83%D0%BB%D0%B5-%D1%83-%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%BE-%D0%B0%D0%B3%D1%80/?p=823802 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Сећам се бомбардовања рафинерије у Панчеву, љубичасто небо, сви прозори на кући блиндирани, цео дан нисмо излазили напоље. Ужасно. Моје место није страдало. Касарна у Белој Цркви је била током бомбардовања скоро па празна. А највише нас је био страх управо због ње. Касарна у Вршцу није била исте среће, бомбардовани су војни магацини и срушен је репетитор на Вршачком брегу. Такође се сећам како није било горива па је прекогранични шверц горивом цветао. Пошто смо били радио-аматери у то време, "знали" смо из ког правца крећу авиони и где дејствују, то је био наш интернет. Бомбардовање СРЈ је мени један, ако не и главни разлог, због чега сам против уласку Србије у НАТО и ЕУ. Мени је то било и остало довољно. Ђуро Станивук, feeble, Тања1 and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Каква бре мини атомска бомба? Мој је отац био борац од почетка терористичких напада на ускрс 1999 на паштрику и кошарама где су се водиле паклене борбе из којих су само чудом извукли главе.Ја кажем оно што сам слушао,извори из прве руке што би се рекло. А одгледајте филм операција стрела Милована Дрецуна па ћете ту мало боље видети. Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Мој је отац био борац од почетка терористичких напада на ускрс 1999 на паштрику и кошарама где су се водиле паклене борбе из којих су само чудом извукли главе.Ја кажем оно што сам слушао,извори из прве руке што би се рекло. А одгледајте филм операција стрела Милована Дрецуна па ћете ту мало боље видети. Свака част твом оцу, али немој ширити дезинформације човече... мош мислити-мини атомска бомба... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан(Православац) Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Кад сам први пут ово чуо сузе ми кренуле За све родољубе Као што су гордост и узношење ума са висине небеске ђавола сурвали у бездан, тако смирење и кротост човека узвисују од земље на небо. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука