Млађони Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Biće potrebno mnogo veštine i političkog pragmatizma da se savlada izazov koji je postavljen pred novu srpsku vladu da se izjasni o situaciji u Ukrajini, kao što su to već od Beograda zatražili evropski ambasadori, smatra bivši ambasador u Francuskoj, profesor Predrag Simić. Prema njegovim rečima, najgore za Srbiju jeste da se nađe "između evropskog čekića i ruskog nakovnja", ocenio je danas Simić u izjavi za Tanjug dodajući da bi ekonomski rat između EU i Rusije bio "fatalan" za Srbiju, jer bi uticao na snabdevanje ruskim gasom koji stiže preko Ukrajine. "Srbija bi se našla u situaciji da se opredeljuje između EU kao kandidat koji pregovara i Rusije sa kojom ima veoma velike interese. Naša gasna industrija je u većinskom ruskom vlasništvu, cene energenata bi porasle i to bi za Srbiju bio težak, naveo je Simić. Crna Gora i Albanija su već donele odluku da se priključe evropskim sankcijama Rusiji. http://www.bizlife.rs/vesti/67827-ekonomski-rat-izmedju-eu-i-rusije-bio-bi-fatalan-za-srbiju oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Treba da odbiju predlog abasadora EU bez razmisljanja. Sa kojim pravom oni bilo sta ocekuju od nas? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Навикли смо. ------ Милосављевићу, стави извор одакле је вест. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2014 StaviJo. Srdjan је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Da teska,odluka je to.Sta reci,koju posluku porati,kome?? Mislim da je Srbiji bitno da njen stav bude opravdan situacijom sa Kosovom. Opet,mi smo drzava cija je politika okrenuta vise ka EU. Mada,nesto mi se cini da je ovde bolje da se stane za Ruse. U svakom slucaju,odlagati iznosenje stava sto je vise moguce. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Da teska,odluka je to.Sta reci,koju posluku porati,kome?? Mislim da je Srbiji bitno da njen stav bude opravdan situacijom sa Kosovom. Opet,mi smo drzava cija je politika okrenuta vise ka EU. Mada,nesto mi se cini da je ovde bolje da se stane za Ruse. U svakom slucaju,odlagati iznosenje stava sto je vise moguce. Moje misljenje je da fokus treba da nam bude ekonomija, a sto se tiche spoljne politike odrzaanje trenutne sutacije sto se stanja Kosova tiche. Sve sto ide protivno tome, ne treba ciniti. Naravno pod uslovom da zaista ide protivno. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Ne treba gubiti južni tok, svaki sukob prodje a investicija ostaje. Trebalo bi onda zapad da nam donese čvrste garancije ekonomski isplative. Pričamo o goloj ekzistenciji koja može da uspori reforme koje Srbija treba da odradi i da usaglasi sa EU. Tu gde je suv lebac jako je teško doneti ispravnu odluku. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Ne treba gubiti južni tok, svaki sukob prodje a investicija ostaje. Slazem se, ali mislim da je taj juzni tok lose odradjen. Ali sta je tu je, kada ti zivot da limune ti trebas praviti limunadu. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Deki992 Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Moje misljenje je da fokus treba da nam bude ekonomija, a sto se tiche spoljne politike odrzaanje trenutne sutacije sto se stanja Kosova tiche. Sve sto ide protivno tome, ne treba ciniti. Naravno pod uslovom da zaista ide protivno. Pa kazem ti,Kosovo uzeti kao izgovor Rusima,ako se okrenemo ka Eu. Ali bitno je cekati,mozda od ovoga ne bude nista a mozda hukne neki rat veliki,teska muka,pa sta cemo onda ako se okrenemo pogresnoj strani... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Slazem se, ali mislim da je taj juzni tok lose odradjen. Ali sta je tu je, kada ti zivot da limune ti trebas praviti limunadu. Da ali te limune treba koristiti i kao argument koko bi srbija dobila konkretna rešenja ekonomske situacije. Malo je smorno više slušati od EU zvaničnika, kako će Srbija da privuče strane investitore i to je sva pomoć EU. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Da ali te limune treba koristiti i kao argument koko bi srbija dobila konkretna rešenja ekonomske situacije. Malo je smorno više slušati od EU zvaničnika, kako će Srbija da privuče strane investitore i to je sva pomoć EU. Pomoc i clanstvo u eu za privlacenje stranih investicija svakako znaci, ali mnogo vise naci uredjena privreda, niski porezi, efektivna birokratija, vladavina prava efikasno sudstvo i niska, korupcija. od svih ovih svari koje sam nabrojao.. biti deo evrope znaci sve to osim niskih poreza i uredjene privrede. To je nesto sto moramo sami da uradimo inace nam dzabe ova cetri. UStvari to su kljuci elementi za privlacenje investicija. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Pomoc i clanstvo u eu za privlacenje stranih investicija svakako znaci, ali mnogo vise naci uredjena privreda, niski porezi, efektivna birokratija, vladavina prava efikasno sudstvo i niska, korupcija. od svih ovih svari koje sam nabrojao.. biti deo evrope znaci sve to osim niskih poreza i uredjene privrede. To je nesto sto moramo sami da uradimo inace nam dzabe ova cetri. UStvari to su kljuci elementi za privlacenje investicija. Mislio sam više na to ili da se ubrza proces udruživanja ili da se batali ta priča jer brate dogorelo je a znam da je dogorelo po tome što je većina stanovništva pomirena sa svojim siromaštvom i izolacijom. Deki992 and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 ЕУ нити може учинити нити жели да Србија економски ојача. Trifke, nana, Пг and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан-Марковић Написано Март 21, 2014 Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Biće potrebno mnogo veštine i političkog pragmatizma da se savlada izazov koji je postavljen pred novu srpsku vladu da se izjasni o situaciji u Ukrajini Довољно је дипломатски рећи - Ми поштујемо вољу народа Украјине. DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 "Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски "Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник http://www.serbian-iconography.com/ www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2014 ЕУ нити може учинити нити жели да Србија економски ојача. Gluposti, EU moze da profitira samo u sluchaju da srbija ekonomski ojaca. Ono sto vi ne kapirate kod ekonomije jeste da dobrovoljna razmena uvek ide na zajednicku korist. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука