Млађони Написано Март 21, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 21, 2014 Док Европа нађе алтернативу за руски гас има да им се зад**** смрзну. Ima ga odmah. Norveska i estonija bi zamenile oko 100 bnc. 30 bi moglo da predju sa gasa na neki drugi izvor. Претпостављавам да би руски еквивалент овом блогу говорио малчице другачије. Ne znam zasto vidis ovaj blog kao neobjketivan. Ja ovde vidim brojke ako koza laze rog ne laze. Evropa bi mogla bez ruskog gasa. Rusija bi teze podnela nemanje evropskih para. Osim ako ne nadju neko resenje... mada ga ja lichno ne vidim.. Не видим да Русија жели економски или било какав други конфликт већ видим да САД и њихов сателит познат као ЕУ изазивају конфликт и то по сваку, наравно, туђу цену...као што то, уосталом, чине свуда по свету. Ja to vidim malo drugacije. Kao sminkerske sankcije da ne bude bas - oni uzeli parce teritorije a mi nismo nista uradili. Kao sto rusija nije nista uradila povodom KiM sem sto je putin drzao bukvicu za govornicom. moj iskreni utisak je da izmejdu rusije i zapada ne postoji stvarni sukob vec sminkerski. Jer im se sukobi ne isplate, u medjusobnoj saradnji obe strane vrlo dobor zaradjuju. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Ja sam te veoma lepo zamolio da ako zelis dijalog samnom da se manes lazljivog podmetanja, lupetanja napamet, trolovanja i frazeoloskog palamudjenja sto NIJE TEMA onoga na sta sam ja replicirao i aktivirao vas antizapadnjacki radar. A ti bas iz inata udbri bas po svemu tome?! Братац, на сву ову твоју причу бих могао да одговорим исто - да ти се упалио "антируски радар" и томе слично, али немам снаге да се расправљам, нити желим да будем ја тај који квари(на српском тролује) тему, пошто нема дијела текста у којем ме на то ниси подсјетио и да не бих ја био тај због којег се људи који квалитетно пишу повлаче ја ћу бити тај који ће се повући са ове теме. Успут да ти одговорим само на пар ствари. Е ако је срамота бити русофил нека иде све у три лијепе. На ово си одговорио да је чист "безобразлук са моје стране", а ја не видим да сам те оптужио за нешто. Само сам прокоментарисао на основу твог "то је твоја ствар". Замисли, уништили ми земљу, откидали дио по дио територије, два пута је бомбардовали - у другом светском рату кад није било Слоба и сад и ја још треба захвалницу да им пошаљем? Видиш ли негдје у тексту да се спомиње ЕУ? Ја све вријеме причам о "савезницима". А ја, за разлику од тебе, не мислим да је то одвојено једно од другог - да је то долази из једне исте кухиње. One su u zajednici zemalja ali EU nije jedna nova drzava sa infrastrukturom kakvu ima svaka od tih drzava. EU nema svoju vojsku! Tu je kraj svake price o bombardovanju. Ako nekad, daj Boze, bude bilo SED kao SAD e to ce vec biti druga prica. Преписивао сам редом ко је све учествовао из Европе, па сам и Норвешку уписао међу земље ЕУ. Моја грешка! Још ово ћу да те питам. Је л` ти искрено вјерујеш да је спољна политика западних сила(од којих је већина у ЕУ-и), читај НАТО-а, одвојена од унутрашње политике ЕУ и да то баш тако иде? Ако мислиш да ЕУ нема везе са нашом политиком зашто нам онда траже да се изјаснимо о ситуацији у Украјини? Од осталог одустајем. Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Извјештај Њемачких медија ...Велики акционари Газпрома и сличних Руских енергетских гиганата су ЕУ и САД инвеститори, тако да се профит одливао из Русије на запад. Кад је избила Кримска криза и рубља почела да пада, а самим тим и акције Руских фирми, Путин није учинио ништа да спречи пад, напротив пустио је глас у етар да је државна каса празна ... седам дана је чекао и кад су акције толико много пале издао налог да се покупују све акције из понуде. Док су инвеститори НВО укапирали овај генијалан шах-потез Путина, 20 милијарди долара се прелило из њихових џепова у руску касу, и Русија је преузела контролу својих највећих фирми. http://hesikamiscellaneous.wordpress.com/2014/03/15/putins-genialer-schachzug/ Neznam Nemacki ovo sam dobio na facebook-u "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Још ово ћу да те питам. Је л` ти искрено вјерујеш да је спољна политика западних сила(од којих је већина у ЕУ-и), читај НАТО-а, одвојена од унутрашње политике ЕУ и да то баш тако иде? Ако мислиш да ЕУ нема везе са нашом политиком зашто нам онда траже да се изјаснимо о ситуацији у Украјини? Zeleo bih ja na ovo da ti odgovorim, ako nemas nista protiv. Da, ja i te kako mislim da unutrasnja politika eu, nema veze sa spoljnom politikom NATO-a. Sto mozes videti na primeru Kosova. Unutar eu postoji broj zemalja koje ne priznaju KiM, da su stvari tako unitarne sve zemlje EU bi morale da priznaju. Ta cinjenica govori da nisi u pravu. Da u pravu si, clanice nato su clanice eu. Da, u pravu si, cesto te clanice sprovode slichnu politiku nato u spoljnopolitickim odnosima. Ne, nisi u pravu, eu ne sprovodi politiku nato, jer eu deluje unitarno a ne slazu se po svemu, i tu se suzdrazavaju. Slichno kao sto je amerika u spoljnopolitickim odnosima - ne demokratska. Ali je u unutrasnje politickim odnosima najdemokraticnija i napravednija zemlja koja postoji. Dakle, u pravu si da EU jeste bliska nato paktu, tu nema dileme, ali tu ne postoji unitarnost, ne slazu se po pitanju svega, niti sprovode apsolutno istu politiku. Naravno da EU nece terati suprotnu ali postoji i neutralna politika. Извјештај Њемачких медија ...Велики акционари Газпрома и сличних Руских енергетских гиганата су ЕУ и САД инвеститори, тако да се профит одливао из Русије на запад. Кад је избила Кримска криза и рубља почела да пада, а самим тим и акције Руских фирми, Путин није учинио ништа да спречи пад, напротив пустио је глас у етар да је државна каса празна ... седам дана је чекао и кад су акције толико много пале издао налог да се покупују све акције из понуде. Док су инвеститори НВО укапирали овај генијалан шах-потез Путина, 20 милијарди долара се прелило из њихових џепова у руску касу, и Русија је преузела контролу својих највећих фирми. To je svakako pametan potez, nacionalizacija energenata se uvek isplati jer je uvek u pitanju prirodni monopol. Ako se na to cilja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Eh kada bi Bog nama dao jednog Putina! Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Eh kada bi Bog nama dao jednog Putina! Вала, не волим путина, ал гледајући шта ми имамо.. путин супер звучи.. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 22, 2014 Пријави Подели Написано Март 22, 2014 Вала, не волим путина, ал гледајући шта ми имамо.. путин супер звучи.. Mozes da ga ne volis koliko hoces ali ja bi voleo da imamo nekoga na vlasti kao sto je on. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука