Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ево напр за годину две ситуација евро-про, америчке базе, нато авиони, нуклеарке ... ракете по Украјини , Албанији, Црној Гори , Србији, БиХ, Хрватској.... Све то нато има у плану да Русе опколе потпуно. Не бих знао ко се ту заноси... Ako idemo tom logikom, nato je vec okupirao Rusiju, jer je imao privremenu vojnu bazu u Rusiji kada je vrsio agresiju na Avganistan. Pa ti razmisli dva puta. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Грешиш... Путин не сме да допусти да нато заузме и Србију пази упамти ове речи... Иначе такво мишљење да Русију заболе за Србију и Србе је мантра еврофанатика.... истина сигурно да они првенствено гледају свој интерес али верујте има ту још тога што ви не би знали и разумели... NATO je vec uzeo Srbiju pod svoje, time sto ju je okruzio nato clanicama. Srbija je sigurno u NATO, kao i sve preostale eks yu republike koje to jos nisu postale, pitanje je samo vremena. Rusi su daleko od toga da imaju iakakv geostrateski uticaj u Srbiji. Ako mislis da Rusija gleda na Srbiju kao na Ukrajinu i da je spremna da je vojno brani kao sto je o ucinila za Krimai onda vjerujes u ciste fantazije. Rusiju ne boli vec povremeno zasvrbi za Srbiju dok ima interes, kad nema interes onda je ne boli nii svrbi, tu nema nista cudno. Cudno je samo sto opet mnogi velicaju Putina i rusku spoljnu politiku preko svake mjere. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ako idemo tom logikom, nato je vec okupirao Rusiju, jer je imao privremenu vojnu bazu u Rusiji kada je vrsio agresiju na Avganistan. Pa ti razmisli dva puta. Па то ти причам они више немају право на грешку и видећете биваће све агресивнији и конкретнији. Видели су да је враг однео шалу. NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 NATO je vec uzeo Srbiju pod svoje, time sto ju je okruzio nato clanicama. Srbija je sigurno u NATO, kao i sve preostale eks yu republike koje to jos nisu postale, pitanje je samo vremena. Rusi su daleko od toga da imaju iakakv geostrateski uticaj u Srbiji. Rusiju boli za Srbiju dok ima interes, kad nema interes onda je ne boli, tu nema nista cudno. Cudno je samo sto opet mnogi velicaju Putina i rusku spoljnu politiku preko svake mjere. Окупирани да али сигурно у нато то је сасвим неизвесно Руси ће да одлуче ако нас пусте у нато ево искрено ја ћу да ратујем макар мисаоно против Руса и Русије што то нису спречили. NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Па то ти причам они више немају право на грешку и видећете биваће све агресивнији и конкретнији. Видели су да је враг однео шалу. brale, aj da ti ponovim nato je imao BAZU U RUSIJI za VREME AGRESIJE NA AVGANISTAN... Kakvo pravo na gresku sta pricas? To su saveznici, ortaci, ne nepriajtelji. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 brale, aj da ti ponovim nato je imao BAZU U RUSIJI za VREME AGRESIJE NA AVGANISTAN... Kakvo pravo na gresku sta pricas? Само понављам све агресивнији и конкретнији Руси, наручито војно мада и дипломатски неће се више обазирати ни лево ни десно. Па то ти и говорим стерани су у ћошак и морају чак и очајнички да се боре за опстанак а тада су најјачи. NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Само понављам све агресивнији и конкретнији Руси, наручито војно мада и дипломатски неће се више обазирати ни лево ни десно. Па то ти и говорим стерани су у ћошак и морају чак и очајнички да се боре за опстанак а тада су најјачи. Ja nemam pojma o kom filmu pricas, ali ja ga nisam gledao... Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Окупирани да али сигурно у нато то је сасвим неизвесно Руси ће да одлуче ако нас пусте у нато ево искрено ја ћу да ратујем макар мисаоно против Руса и Русије што то нису спречили. Kako mislis da se Rusi ista pitaju oko ulaska Srbije u NATO? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ма разумем. И ја на интернету замишљам да сам Лари Елисон... Tako su nekad neki razumeli i Nemce ako se razumemo... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Ja nemam pojma o kom filmu pricas, ali ja ga nisam gledao... Ма брале гледао си га 100% само вероватно ниси имао превод па ниси разумео радњу ако ме разумеш... Натан је реаговао/ла на ово 1 NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Брате, тај "светски сукоб" о коме причаш не постоји. Био је "хладни рат" између САД и СССР, али то је давно завршено. Остао је само још одјек комунистичке пропаганде о "злом Западу" и "добрим Русима" који се данас преобукао у квази-православност па га неки понављају... Свет је сасвим другачији. Нема више идеолошког сукоба Истока и Запада, народи се труде да што више сарађују на обострану корист. Кинези на велико тргују са Американцима, Руси су нераздвојни од западне Европе и тако редом. Наравно, има будала који покрећу глупаве ратове, али то је нека друга тужна прича. Погледај реално свет око себе. Ћириличар and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Руси долазе Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Јес вала сарађују све се пуши Украјина. Да нормално сарађују имали би мир у свету... Натан and nana је реаговао/ла на ово 2 NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!! EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!! СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Украјина има своје унутрашње проблеме па су се наместили великим силама на пенал, донекле слично као и ми. Погледај пажљиво московску војну параду од пре пар година па види чији војници марширају око 4:00 минута и које заставе носе: Млађони је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тања1 Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Осим ако +Атанасије има монопол на тај израз.. Јачи од смрти и лажи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 19, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 19, 2014 znam da se poruka ovog gifa kosi sa mojim stavovima al mnogo je dobar fazon i to moram priznati. zato ga i delim sa vama... slatko sam se nasmejao Јанко, R.Žiskar, Manolis and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука