Jump to content

PUTIN: Krim potpuno analogan Kosovu

Оцени ову тему

Препоручена порука

To bi ga vrlo potreslo.

Момци нејмој да се љутите али пре плитко размишљате.

Он Србију не сме да пропусти нато-у јер ако то уради нај*** је скроз.

Ја нисам војни стручњак али изгубити вековне савезнике, иако смо данас то што јесмо војно, шака јада, није мудро.

Русији је нож под вратом ма колико се Путин тренутно осећао силним ако препусти Украјину, Србију нато-у...

А ви наставите са паметовањем.

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

Он Србију не сме да пропусти нато-у јер ако то уради нај*** је скроз.

Da nije Srbije nato bi rusio okupirao davno... sva sreca pa nas ima za visevekovne saveznike.....

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Нема ту заноса јужни ток...

Па то је само на папиру...

Еу и амери мислиш да ће тек тако да гледају како Русија узима нас под своје... хахха

Ево напр за годину две ситуација евро-про, америчке базе, нато авиони, нуклеарке ... ракете по Украјини , Албанији, Црној Гори , Србији, БиХ, Хрватској....  Све то нато има у плану да Русе опколе потпуно. Не бих знао ко се ту заноси...

Zanosis se mnogo.... jos sad kad imaju juzni tok povoljno nama na stetu.. tek ne vidim sta bi hteli od nas..

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

Путин нити је рекао нити ће икада рећи да је Косово шиптарско!

Јер ако тако икада каже зна да би био п**** и издајица у очима Срба и изгубио подршку народа у Србији.

Ма колико то вама било чудно он се у Србији највише узда у поверење Србског народа и неће се одрећи јаке подршке 70-80%  народа значи око 5 милиона Срба само у Србији без дијаспоре.

Kakve veze podrska, bolje reci idolopoklonstvo mnogih Srba prema Putinu ima iakakvog znacaja za njega i njegovu politiku. Njemu je bitno sta Rusi misle, a Srbi su vazni ko lanjski snijeg.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

@@Пг,

Брате, нема никакве везе то са Западом (што не значи да неки на Западу не користе ситуацију...). Украјинци не подносе Русе одавно, а имају веома добре разлоге за то.

На пример: http://en.wikipedia.org/wiki/Holodomor

Има, итекако.

О овоме ти и причам.

Знаш ли ко је највише пострадао од глади?

Православни Руси (иако на википедији пише да су Украјинци, а тада се сигурно нису могли тако изјашњавати). Око 7 милиона. Писао је неко о томе на теми "Криза у Украјини".

Управо су црвене довели западњаци. Иста је прича са Црном Гором. Зашто данашњи Црногорци мрзе све српско, зашто  су промијенили заставу и пробали да промијене језик и да подијеле цркву?! Па, никад никаквог рата није било. Осим што им је неко почео пунити главу да су намјерно на Мојковцу хтјелу да их оставе да их побију Аустро-Угари! Да ти не причам још какве све глупости.

Па, зар није Дража био савезник "савезницима", па су довели Тита(а толико су се борили против комуниста).

Исто тако је дошло до револуције у Русије и свргавања Романових.

Него, то су већ приче од Кулина бана на овамо.

Даће Бог да се све ово завршити како треба, да народ у Украјини почне да живи како треба и ја бих лично волио да се врати својим корјенима па неће бити никаквих подјела, а свима који му лоше желе дабогда му се петорструко вратило, ма ко он био!

И онда да се рјешава економско питање око кога се слажу мање-више сви, без обзира на вјеру, језик и нацију.

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Kakve veze podrska, bolje reci idolopoklonstvo mnogih Srba prema Putinu ima iakakvog znacaja za njega i njegovu politiku. Njemu je bitno sta Rusi misle, a Srbi su vazni ko lanjski snijeg.

Грешиш...

Путин не сме да допусти да нато заузме и Србију пази упамти ове речи... 

Иначе такво мишљење да Русију заболе за Србију и Србе је мантра еврофанатика.... истина сигурно да они првенствено гледају свој интерес али верујте има ту још тога што ви не би знали и разумели...

Подели на овим сајтовима

Нити НАТО `оће да заузима Србију (иначе би је већ заузео), нити Путина боли уво ко ће да заузме Србију. :)

Ми смо тренутно једна од највећих рупа на свету за коју никога није брига. Само кад би бар престали да копамо...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

"На Бетелгезу не знају за сарказам и Форд Префект често није успевао да га примети уколико не би био усредсређен."

Ti, dakle, ne poznajes naseg Bilbiju... nesto se mislim to i nije tolko negativna stvar... naprotiv :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Kosovo je onoga ko se bori zanjegai ko ga kontrolise. Trenutno ga kontrolisu Nato i Albanci aSrbi se boreza njega ... A cije cebiti sutra videcemo ...

Po ovoj definiciji Kosovo je  i Srpsko i Siptarsko... omeksao ti naciJonalizam malo? Popustio pod bremenom vremena :P

Подели на овим сајтовима

Нити НАТО `оће да заузима Србију (иначе би је већ заузео), нити Путина боли уво ко ће да заузме Србију. :)

Ми смо тренутно једна од највећих рупа на свету за коју никога није брига. Само кад би бар престали да копамо...

нато жели базе по Србији само је то тренутно немогуће због расположења у народу ако ме разумеш било би свега...

Подели на овим сајтовима

Путин нити је рекао нити ће икада рећи да је Косово шиптарско!

Sta, mrzi te da citas vest sa pocetka teme? Aj bar procitaj naslov leba ti... :D

Подели на овим сајтовима

нато жели базе по Србији само је то тренутно немогуће због расположења у народу ако ме разумеш било би свега...

Свашта би било, продавали би им бурек, пљескавице, пиво... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Nemam komentar.

Samo sam mislio da bi bilo dobro da se ovaj tvoj komentar vidi jos jednom.

Mozda cu ga  u narednim stranicama kopirati jos koji put... A iskreno i u citanke bih ga stavio....

Подели на овим сајтовима

Sta, mrzi te da citas vest sa pocetka teme? Aj bar procitaj naslov leba ti... :D

Ниси упознат са ставовима Руске Федерације и њиховог председника и интерпретираш вести сасвим површно.

Свашта би било, продавали би им бурек, пљескавице, пиво... :)

Аха ај нек пробају пе ће видимо какав ће бити роштиљ ако ме разумеш...

Подели на овим сајтовима

Аха ај нек пробају пе ће видимо какав ће бити роштиљ ако ме разумеш...

Ма разумем. И ја на интернету замишљам да сам Лари Елисон...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...