R.Žiskar Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Исмевање политичара је и те како потребно. Треба им се ругати увек и свуда јер их тако проверавамо да ли су склони да користе силу по својој вољи. Не слажем се са тобом. Мислим да је исмевање, пре свега, политике и политичких потеза појединаца тема за сатиру јер је то једина конструктивна појава. Исмевање личности је одраз немоћи, зависти и кукавичлука. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Прво, ко сте то ви? Mi, kojima je upucena ova poruka. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manastir Bradaca Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Sizofrena licnost?... izvini oce, ne zameri, ali ovo je bilo jace... e sad ga pretera ali ok ko je dolazio u Bradacu zna da o.Aleksandar ima ladu nivu i sevrolet aveo,a vidim,auto je merilo toga da li je neko rusofil ili amerofil..(ma sta god to filovanje znacilo) Млађони је реаговао/ла на ово 1 Kада би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа,ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином. Манастир Брадача Монах Нектарије Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Патријарх Павле није био политичар нити је било коме наудио. Изео је тоне и тоне траве. Странка зелених би требало да се позабави тим еколошким проблемом. Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Не слажем се са тобом. Мислим да је исмевање, пре свега, политике и политичких потеза појединаца тема за сатиру јер је то једина конструктивна појава. Исмевање личности је одраз немоћи, зависти и кукавичлука. Ја сам против исмевања политичара и поступака јер то релативизује политичаре, њихове поступке и одговорност... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Mi, kojima je upucena ova poruka. Теби је упућена порука...ти си рекао "ми"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пг Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Знаш где је проблем? Не у томе што ти мрзиш мене или Звонка или Млађу или Јанка и Марка. Ми бисмо се као појединци вероватно одлично слагали у кафани. Проблем је што би ваш колективистички систем (у својим разним нијансама) без пардона мене и Звонка послао на робију, а у неким варијантама можда и стрељао. Иако ме неки тамо лик никада лично не би убио или на неки бенигнији начин ућуткао лично, својим рукама, он не види проблем да ме ”систем” уклони зарад ”виших циљева” (држава, територија, једнакост, небитно). Скуп милиона сличних теби, окупљених око неке апстрактне идеје, није исто што си и ти сам. Нека сте ви милиони живи и здрави, једино вам се мора одузети могућност да одлучујете о туђим животима. Ја сам сурови реалиста и знам да се то никада неће десити (јер политичари живе тако што вас купују), али као човек имам обавезу да никада не заћутим. У блату можда морам да живим, али не морам да га прослављам. Брате, мој, добри и поштени, разумијем ја тебе врло добро. Али, да ти ја кажем пар ствари. Мој "колективистички систем" је ПРАВОСЛАВЉЕ у свом изворном облику, а ту нема мјеста ни за слање неистомишљеника у апс, нити не дај Боже за убиства. Ако мене видиш као неког "стаљинисту", "Путинољупца" или бирај већ сам израз у дебелој си заблуди. Мене у животу занима правда, не ова земаљска, него она "ни по бабу, ни по стричевима". Она која се не мијења независно од тога да л` долази са Истока или са Запада. Не знам у који сам кош стрпан кад мислиш да би та скупина из коша одлучивала о туђим животима. Ако би, мада ти опет кажем да не знам баш у коју сам категорију сврстан, тај мој "систем" из тако неког разлога желио да ти/вам науди из било којег разлога, па макар мој отац био на челу те државе, нећемо бити на истој страни. Једина скупина која одлучује о туђим животима је знаш сама и која. Знаш ко изиграва дежурног светског полицајца, ко ведри и облачи. Можда опет алудираш на "голе отоке" и "гулаге", али ту смо на истој страни јер сам ја окорели противних исти. Разлог више је што је то зло потекло из Русије, а које је тим истим Русима донијело највеће страдање. "Суровост" нам је заједничка, с тим што сам ја за "сурови" правдољубац, па ме боли свака неправда и по том питању не правим подјеле. Натан and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Nisi Rusofil ako mislis da je rusko trziste dobro za izvoz vec ako ne prihvatas cinjenicu da rusko trziste nije mnogo zainteresovano za Srpski proizvod (za razaliku od evropskog) На основу чега сматраш да је ово чињеница? Ја сам стално наилазио на причу да у Русији можемо да продамо све од прехрамбених (што свежих што прерађених) производа што успемо да извеземо... Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Не слажем се са тобом. Мислим да је исмевање, пре свега, политике и политичких потеза појединаца тема за сатиру јер је то једина конструктивна појава. Исмевање личности је одраз немоћи, зависти и кукавичлука. Па ми и јесмо немоћни пред њима јер имају власт и силу. Зато је неопходно да их исмевамо, јер је то једино оружје које имамо против њих. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 И то је потпуно нереална слика ствари. Tu se vec ne slazem skroz, delimicno da, ali sasvim - to sigurno ne. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Мој "колективистички систем" је ПРАВОСЛАВЉЕ у свом изворном облику Ako ima cilj da stvori raj na zemlji... Evo npr., nema ništa što ukazuje na to da je Lenjin imao loše i zle namere za društvo u celini. Ali čuo si za čuveni put koji je popločan dobrim namerama... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 "Jednoglasno proglašenje nezavisnosti Kosova je bilo legitimno sa stanovišta međunarodnog prava i Međunarodnog suda pravde i isto pravilo važi i za Krim", dodao je on. Ovo znaci da Rusija smatra da je Kosovo samoproglasilo otcepljenje na legalan nacin. Ovo naravno ne znaci da ce Rusija tek tako priznati Kosovo iako smatra da je Kosovo drzava utemeljena legalnim putem, vec znaci da je Rusija spreman da oko eventualnog dogovora sa zapadom pristane na kompromis. Zapad prizna aneksiju Krima, a Rusija prizna Kosovo. Mozda se uspiju i dogovoriti oko istocnog dijela Ukrajine. Ruski predsednik je rekao da će odnosi sa Ukrajinom za Rusiju uvek biti najvažniji i ključni, a da je Moskva posle raspada Sovjetskog Saveza faktički i pravno priznavala Krim kao ukrajinsku teritoriju, "računajući da će Ukrajina biti dobar sused" i da će "legalni interesi građana koji govore ruski jezik biti osigurani", ali da se situacija "drugačije razvijala". Haha, ovo me podsjeca na artemijevu akrobaciju oko priznanja odluka Sabora. Ono Artemije bese priznao odluke Sabora SPC o penzionisanju i prihvatanju odgovornosti za desavanja u ERP, ali onda kada je vidio da se situacija poslije Sabora ne odvija onako kako je on utuvio onda se predomislio pa rekao da odbija da prizna odluke. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Znaci odvajane Kosova je sad ok? xD Evo ga sad i ovaj... jel se u podne ustaje, a? Sto ne pazis na casu? Ћириличар, Manolis and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Tu se vec ne slazem skroz, delimicno da, ali sasvim - to sigurno ne. Велика тема... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 19, 2014 Пријави Подели Написано Март 19, 2014 Па ми и јесмо немоћни пред њима јер имају власт и силу. Зато је неопходно да их исмевамо, јер је то једино оружје које имамо против њих. То није тачно...много оружја народ има против власти..а власт се и боји народа па зато жестоко удара на сваку могућност непослушности... Е сад што је народ несложан... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука