Jump to content

У чему је разлика између Двери и Треће Србије?

Оцени ову тему

У чему је разлика између Двери и Треће Србије?   

37 члановâ је гласало

1. 1. Која од ове две партије вам је пријемчивија

• Двери
      18
    • Трећа Србија
      18
    • Ни једна
      16
    • Обе
      9
  2. 2. Контролно питање: Зашто Жељко покреће ову тему?

• Разочарао се Дверима
      5
    • Добио је паре од ТС да их промовише
      3
    • Нервирају га Артемијевци
      2
    • Ко ће га знати
      7

Препоручена порука

Сад примени исту логику на ову изјаву и може да се деси да си напамет рекао да је 180 евра скупо...

...у НС можеш стан од 60 м2 да изнајмиш за 200 евра месечно...

Stanovi su jeftiniji nego PP... to ti je valjda jasno? Zar ne?

Evo ti decko je rekao lokal u  KG je 250 e.

I to da budem iskren decko koji mi uliva poverenje za razliku od MilosaBg koji je pljuvao po komplet forumu i svima nama i vrsio politicke pritiske da nam se ukloni blagoslov.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Stanovi su jeftiniji nego PP... to ti je valjda jasno? Zar ne?

Evo ti decko je rekao lokal u  KG je 250 e.

I to da budem iskren decko koji mi uliva poverenje za razliku od MilosaBg koji je pljuvao po komplet forumu i svima nama i vrsio politicke pritiske da nam se ukloni blagoslov.

Da budem precizniji 200 evra plus struja grejanje i td. jednako 250 evra

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Da budem precizniji 200 evra plus struja grejanje i td. jednako 250 evra

Ok hvala, medjutim 250 vs 300 evra nije neka razlika.

I da placaju lokale po 200 evra prosecno, opet je to velika cifra na godisnjem nivou. Cifra koju neko mora da plati... clanarinu nemate, znaci neko donira. Ko? Ko ima interes da donira dverima?

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Ok hvala, medjutim 250 vs 300 evra nije neka razlika.

I da placaju lokale po 200 evra prosecno, opet je to velika cifra na godisnjem nivou. Cifra koju neko mora da plati... clanarinu nemate, znaci neko donira. Ko? Ko ima interes da donira dverima?

Човек је рекао, донирају чланови организације.

Подели на овим сајтовима

разлика је у томе што је Двери основао Ђилас, а Трећу Србију Вучић.

Iskreno nisam se nadao da ces ti nesto ovako kazati. Dveri su nastale mnogo pre nego sto je Dilas imao bilo kakvog znacajnijeg uticaja na politiku.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Iskreno nisam se nadao da ces ti nesto ovako kazati. Dveri su nastale mnogo pre nego sto je Dilas imao bilo kakvog znacajnijeg uticaja na politiku.

pazi jednu stvar ponifeks ima dobru pozadinu za svoju tvrdnju, mada ja ne vijerujem u to, a radi se o sljedecem , narod se boji dveri, misle da su teski ekstremisti u pitanju, svakoj vlasti pa i vučićevoj to odgovara, nadam se da će boško biti pametan pa da će mudrije da radi posao a ne da plaši narod ko šešelj svojevremeno, zato što sam uvijeren da su dveri iskren pokret a ne neka marioneta

Подели на овим сајтовима

Вучића (СНС) основали су западни господари, јер су закључили да ДС нема довољно политичке моћи да спроведе оно што им је из Вашингтона, Берлина и Брисела наређено.

sa ovim se slažem, a prodali su se onaj dan poslje mitinga za kosovo u beogradu 2008 godine kada je gorila američka ambasada, tada su ameri vidjeli da od demokrata nema nista da treba da pridobiju ove na svoju stranu i ubrzo si i uspijeli na isti nacin su kupili i dačića jedne izbore prije toga kada je trebala da se oformi nacionalna vlada u srbiji, eto nam srpske demokratije...

ali za dveri ja mislim da nisi u pravu, da jesi ne bi se oni sigurno raspali na 2 diela vec bi radili svoj zadatak 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

па ми смо и подивљали зато што је то Запад тако хтео.

a nemoj sada da kvariš onu lijepu b92 teoriju kako su svi drugi fini dobri ljudi jedino mi ne valjamo pa nas oni malo bombama uče civilizaciji i mi još bezobrazni pa se ljutimo, zamisli 

Подели на овим сајтовима

Западу ти је углавном битно да ми опет не подивљамо и кренемо да се убијамо, иначе их апсолутно не занимамо.

Davno nisam nista gluplje procito, a svakodnevno sam na vise foruma.

Gle, kad oces da mazes, onda radi to neprimetno, znaci subliminalne poruke :)) Ti si programer jelda, mozes ti to :aplauz:

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

па ми смо и подивљали зато што је то Запад тако хтео.

Можда је и неки лудак међу њима то хтео, али смо му опет ми својом вољом испунили жељу. Ту наравно мислим на наше тадашње вође-психопате. Мене и тебе нико ништа није питао...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Evo jedna prigodna pesmica tj spot u fazonu izbora i svega :))

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...