Jump to content

У чему је разлика између Двери и Треће Србије?

Оцени ову тему

У чему је разлика између Двери и Треће Србије?   

37 члановâ је гласало

1. 1. Која од ове две партије вам је пријемчивија

• Двери
      18
    • Трећа Србија
      18
    • Ни једна
      16
    • Обе
      9
  2. 2. Контролно питање: Зашто Жељко покреће ову тему?

• Разочарао се Дверима
      5
    • Добио је паре од ТС да их промовише
      3
    • Нервирају га Артемијевци
      2
    • Ко ће га знати
      7

Препоручена порука

Treca Srbija nema kapacitet, niti bilo kakvu perspektivu, niti znam da ima neka osoba iz intelektualnog miljea da ih podrzava. 99% ljudi u mom okruzenju nije nikad ni culo za njih, dok 100% njih ni ne zna kakav im je program, pritom su neprincipijelni.

Dok mislim da su Dveri veoma perspektivan pokret, ljudi uglavnom se slazu sa njihovim parolama ali ih i dalje smatraju ekstremistima. O njima se veoma cesto prica u mom okruzenju, medju ljudima svih politickih orjentacija. Poznajem dosta ljudi koji glasaju za njih, uglavnom su to mladi i studenti. Cak je i moj deda juce rekao da je za njih, cuo ih je pre neki dan na televiziji.

Ali ako se ne docepaju medijske paznje i ako se ne aktiviraju vise na lokalnom nivou nece preci cenzus ni na sledecim izborima.

"Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан"

Подели на овим сајтовима

Откуда ти то да се неко одрекао СПЦ на уштрб једног владике само зато јер га поштује као седу главу у којој не види неправду?!

И да је ставио било кога изнад СПЦ? 

Ма море мајсторе где ти ишчита и из чега да се ико одрекао СПЦ за било какву ствар или за било кога...

Није теби нешто ту јасно што сам ја хтео да кажем.

Свако има право да испоштује кога он сматра достојним неког вида поштовања а ви закључујете на основу тога ко какве ставове подржава и коју личност поштује да ли је тај секташ, заблудео, није му јасно и тако.. и аутоматски га својим плитким филозофирањем одбацујете као да није члан СПЦ.

О плиткости!

О дрскости!

Једна ствар је поштовање човека, а потпуно друга поштовање његовог чина. Артемија можеш да поштујеш као човека, а ако га поштујеш као владику, онда не признајеш СПЦ. Не признајеш одлуке СПЦ, не признајеш Сабор, значи не признајеш ни свете тајне. Тиме сам себе искључујеш из СПЦ. А пошто си се искључио из СПЦ, а прикључио групи која признаје Артемија за владику, онда си сам себе учинио артемијевцем, хтео ти то тако да назовеш, или не.

Не мора човек да се сложи и да подржава одлуке Сабора, али мора да их признаје, колико год му се оне не свиђале, ако је члан Цркве.

Подели на овим сајтовима

Ма и двери су то радиле

Приступница у Двери? Колико сам ја обавештен, Двери немају чланство. А да само због кутија примају неког, нешто ми то звучи мало вероватно.

Зашто су Двери престале да издају саопштења о догађајима у Цркви и око Цркве и у вези са Артемијем и друго?

Можда зато што су политичка а не верска организација? Можда зато да би за њих гласали и ови и они? Можда да не би правили раздор и делили људе на ове или оне? Ето, рецимо зато?

Подели на овим сајтовима

Neću da pitam za kavurme i čvarke ali mene više interesuje u čemu je razlika između SNS, SPS, DS i NDS? :P

haha, niucemu, sociodemokrate kao sociodemokrate... to jes centristi malo levo malo desno ali centristi.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Osim toga da napomenem u Dverima nema clanskih karata niti clanarine.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Osim toga da napomenem u Dverima nema clanskih karata niti clanarine.

Kako nema, malo pre mi jedan dveras pricao da se lokali finasiraju od clanarine?

aj sto je on pricao da lokale placate smesno jeftino ( usta mu ne verujem) cak i da svaki lokal placate 100 evra, imate 6 lokala u bg, verovatno u svakom gradu po jedan.. ima oko 10tak gradova, vi 1600 evram inimum placate samo prostorije(mesecno) - odakle vam pare?

Neko finasira dveri to je sigurno, samo je pitanje ko. A i ruzno je da se prozivate da vas niko ne finasira... sumnjam u to "postenje" koje se toliko predaje.

Подели на овим сајтовима

Kako nema, malo pre mi jedan dveras pricao da se lokali finasiraju od clanarine?

aj sto je on pricao da lokale placate smesno jeftino ( usta mu ne verujem) cak i da svaki lokal placate 100 evra, imate 6 lokala u bg, verovatno u svakom gradu po jedan.. ima oko 10tak gradova, vi 1600 evram inimum placate samo prostorije(mesecno) - odakle vam pare?

Neko finasira dveri to je sigurno, samo je pitanje ko. A i ruzno je da se prozivate da vas niko ne finasira... sumnjam u to "postenje" koje se toliko predaje.

Није рекао од чланарине, него од донација или прилога, колико се сећам...сваки члан колико и када може.

Ово за пословни простор си упоран и бандоглав иако те човек позвао да дођеш и увериш се..

Подели на овим сајтовима

Pa neznam sta ti je on pricao ali niko od nikoga ne trazi nikakvu clanarinu. Ovde u KG mi placamo oko 250 evra mesecno lokal i to se sakuplja od onih koji hoce i mogu da daju. Ima par ljudi koji imaju neke svoje manje firme.

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Pa neznam sta ti je on pricao ali niko od nikoga ne trazi nikakvu clanarinu. Ovde u KG mi placamo oko 250 evra mesecno lokal i to se sakuplja od onih koji hoce i mogu da daju. Ima par ljudi koji imaju neke svoje manje firme.

Zanimljivo, a meni decko iz Bg t vrdi da oni tamo lokale placaju po 180 evra....

:)

Poenta je da, imate troskove, rashode, i nekako ih finasirate... posto clanarinu nemate odakle pare... 250 evra mesecno je 3000 evra godisnje. STo nije bas mala para za nekog ko nema claninu.. uz to komunalije + radnici (sumanjm da imaju samo volontere)

itd...

ne kazem da su s rani placenici ali neko vas finasira..

Није рекао од чланарине, него од донација или прилога, колико се сећам...сваки члан колико и када може.

Ово за пословни простор си упоран и бандоглав иако те човек позвао да дођеш и увериш се..

Leko je njemu da me zove da dolazim u beograd da se uverem kad zna da mi se ne trosi 2000 dinara samo na kartu do beograda. :)

Uporan sam i bandglav jer je 180 evra van svake pameti. AJde i ja sam pretaro za 600+ nisam video te lokale pa napamet tvrdim ali je 180 zaista neverovatno niska cena.

Подели на овим сајтовима

Zanimljivo, a meni decko iz Bg t vrdi da oni tamo lokale placaju po 180 evra....

:)

Poenta je da, imate troskove, rashode, i nekako ih finasirate... posto clanarinu nemate odakle pare... 250 evra mesecno je 3000 evra godisnje. STo nije bas mala para za nekog ko nema claninu.. uz to komunalije + radnici (sumanjm da imaju samo volontere)

itd...

ne kazem da su s rani placenici ali neko vas finasira..

Leko je njemu da me zove da dolazim u beograd da se uverem kad zna da mi se ne trosi 2000 dinara samo na kartu do beograda. :)

Uporan sam i bandglav jer je 180 evra van svake pameti. AJde i ja sam pretaro za 600+ nisam video te lokale pa napamet tvrdim ali je 180 zaista neverovatno niska cena.

Mozda u BG ako imaju nekog koga placaju ovamo su sve volonteri. Kao sto ti rekoh krpimo.

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Leko je njemu da me zove da dolazim u beograd da se uverem kad zna da mi se ne trosi 2000 dinara samo na kartu do beograda.   Uporan sam i bandglav jer je 180 evra van svake pameti. AJde i ja sam pretaro za 600+ nisam video te lokale pa napamet tvrdim ali je 180 zaista neverovatno niska cena.

Сад примени исту логику на ову изјаву и може да се деси да си напамет рекао да је 180 евра скупо...

...у НС можеш стан од 60 м2 да изнајмиш за 200 евра месечно...

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...