Jump to content

ОБАВЕШТЕЊА везана за БФ !!!!!

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Препоручена порука

1. Певана богослужења, тритекти

2. Литургија Св. Василија Великог

3. Чин тајне крштења и миропомазања

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

1. Певана богослужења, тритекти

2. Литургија Св. Василија Великог

3. Чин тајне крштења и миропомазања

Ова друга знам одмах да одговорим, али прво појма немам. kolo2

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Па зато што се оно прво више не служи. То је део некадашњег парохијског типика.

Је л много запиткивао? Како је било?

Подели на овим сајтовима

Честитам брате, од срца!

Ти си био Општи смер? Које ћеш предмете одабрати ако није тајна? Јесу ли исти као и прошле године?

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Дипломирани телогог

Александар Милојков  smej.gif smej.gif smej.gif

Честитамо грате, нека Те Господ чува и штити. Кажи ми молим те како је било, шта сиу добио, који ти је просек и све то...
Подели на овим сајтовима

Честитам брате, од срца!

Ти си био Општи смер? Које ћеш предмете одабрати ако није тајна? Јесу ли исти као и прошле године?

Да, општи смер. Уписао 2006. године. На мастеру планирам да изаберем: Теологију ране патристике, Онтологију, Савремену теолошку мисао и Енглески (као други језик).

Подели на овим сајтовима

Дипломирани телогог

Александар Милојков  smej.gif smej.gif smej.gif

Честитамо грате, нека Те Господ чува и штити. Кажи ми молим те како је било, шта сиу добио, који ти је просек и све то...

Хвала оче. Испит је трајао ДВА ДЕБЕЛА САТА. Било је као одбрана докторске дисертације. пофајтасмо се око неких Оригенових ставова, ја тврдоглав, заступао тврду православну струју (Мајендорф, Фолоровски, Болотов, Атанасије Јевтић) и тако то. На крају све се ок завршило на опште задовољство. Моја просечна оцена? Рекоше ми на студенсткој служби данас: 9, 66

Подели на овим сајтовима

На мастеру планирам да изаберем: Теологију ране патристике, Онтологију, Савремену теолошку мисао и Енглески (као други језик).

Гајим потајну наду да ћу и ја уписати ове године. Имам још три испита и све сам их већ једном полагао, а имам још само два рока - видећемо.

Одабраћу:

Код Пузе оба предмета, Философску антропологију и Руски језик.

А пази сад ово, Алдук ће одабрати: Свет Новог Завета, Старозаветне пророке и Светотајинско богословље. А пошто је он завршио Арабистику нада се да ће му признати арапски као светски језик.

Нас тројица ко да три различита Мастера уписујемо!?  smej.gif

Подели на овим сајтовима

Ma Ivice(Protomajstore), nije  bas  :)tako!Juce sam pitao za Ekumensko i dogovorio se za seminarski, 30. bi trebalo da vidim za Starozavetne proroke. A za Svet Novog zaveta. Hej obavesti me , informativno, sta ti bude rekao profesor Puzovic za Pecke patrijarhe(za seminarski i master rad), ako ga budes pitao, naravno. Neka mi oni budu rezervna opcija!

Подели на овим сајтовима

Дипломирани телогог

Александар Милојков  8086.gif 8086.gif 8086.gif

blessyou

Бог ти не даје све што хоћеш, али ти увек да оно шта ти треба!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...