Протомајстор Написано Јун 1, 2010 Пријави Подели Написано Јун 1, 2010 Хвала на честиткама! У мајском року су биле знатно веће оцене и пролазност. Искористио сам очигледно нижи критеријум него у Априлу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 3, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 Има л' нешто ново на факсу? Јеси лу сви студенти на броју? 4chsmu1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јун 3, 2010 Пријави Подели Написано Јун 3, 2010 У организацији Студентског парламента Богословског факултета у Београду,а у договору са продеканом за наставу др Ксенијом Кончаревић, од октобра месеца ће студенти Богословског факултета имати могућност кориштења термина на базенима "Таш". Молимо све колеге студенте ПБФ-а у Београду, који су заинтере совани и који би користили ову погодност да нам се у што краћем року, да би се знало о коликом броју студената се ради! Јавити се на 069 755 334! (добила на ФБ) 0912_sport 0912_sport 0912_sport Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 Ево положио сам и ја Догматику и то из прве (ако ме нису слагали ови из студентске службе) - 7 (седам)! 0110_hahaha Желим пре свега да захвалим својој драгој супруги и деци који су давали безрезервну подршку све ове године, затим мојим родитељима који су ме родили и трпели, такође захваљујем се катедри за Патрологију (оцу Владану, владики Максиму и ђакону Здравку) јер су ме већ три рока натеривали да утврђујем градиво. Захваљујем се посебно овоме сајту Поуке.орг, на подршци, саветима, скриптама и аудио предавањима. И на крају посебно бих поздравио колегу Изариљца (Алдук на овом форуму), који ми је открио цаку да је уџбеник Вероунауке за 3. и 4. разред Средњих школа најбоље испитно помагало. Наравно све похвале и асистенту Предрагу Петровићу за крајње разумевање за моје философирање и тражење правог одговора у 1. питању - очигледно да ипак нисам упао у јерес. :cheesy2:.gif' class='bbc_emoticon' alt='0110_hahaha' /> И наравно... 0110_hahaha (Питања: 1 - Тајна Христова по св Максиму Исповеднику 2 - О првородном греху) Kako to ide na dogmatici......jel ta dva pitanja važe za sve ili svakodo bije po dva pitanja? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јун 8, 2010 Пријави Подели Написано Јун 8, 2010 8. 6. 2010. Доц. др Зоран Ранковић испите одлаже за 23. јуни у 9 часова Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Протомајстор Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 Kako to ide na dogmatici......jel ta dva pitanja važe za sve ili svakodo bije po dva pitanja?Важе за све.Ради се писмено, око сат времена. Ја уопште нисам могао да се сетим одговора на прво питање, Прибегао сам благом лавирању (шаховски термин) и тако исписавши читаву страницу прешао на друго питање. Пошто су питања била прилично повезана сину ми тек онда шта је заправо св Максим смислио и написао сам тачан одговор на све оно мајмунисање. Дошло ми да прешкрабам прву страницу, али нисам стигао. Но, испало је добро. Ваљда је испало... Био сам у суботу на факсу и нема резултата на табли испред кабинета само за нас двоје диференцијалних, а није их било ни на сајту. Када сам звао студентску прошле недеље, рекли су ми да држе моју пријаву у рукама и да је 7. Како је ово могуће? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 10, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 СТУДЕНТСКИ ПАРЛАМЕНТПРАВОСЛАВНОГ БОГОСЛОВСКОГ ФАКУЛТЕТА БУЗаједница студента ПБФ-а на редовној седници одржаној 9.06.2010 године донела је следеће одлуке:1. да се бивши члан СП ПБф-а Милош Мијатовић разрешава дужности члана дисциплинске комисије ПБФ-а2. да се бивши члан СП ПБф-а Василије Бурсаћ разрешава дужности заменика члана дисциплинске комисије3. да се за члана дисциплинске комисије ПБФ-а постави студент четврте године Жељко Богосављевић4. да се за заменика члана дисциплинсе комисије постави студент друге године Иван Неђић5. да се за члана Студентског парламента Београдског универзитета, претставника СП ПБФ-а, постави студент друге године Крсто Станишић6. да студент-продекан има за обавезу СП ПБФ-а подносити месечни извештај о своме раду 7. да се формира координациони тим за организовање апсолвентске екскурзије у саставу Иван Неђић и Бранислав Секулић8. да се измени статут Заједнице студената Православног богословског факултета по члану осам9. да се избори за студентски парламент сазивају једном годишње у месецу октобру10. да се формира тим за хуманитарне акције у саставу Немања Јанковић студент треће године, Слободан Милашиновић студент прве године и Живко Раиновић студент прве године11. да одлуке ове седнице: буду достављене архиви ПБФ-а и архиви СП ПБф-а Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јун 10, 2010 Пријави Подели Написано Јун 10, 2010 10. 6. 2010. У понедељак, 14. јуна због служења Литургије у част св. муч. Јустина Философа и преп. Јустина Ћелијског испит из Руског језика заказан за 9 сати биће померен на 11 сати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 Ažurirana lista za junski rok!!! Obratite pažnju da li ima nekih bitnih promena, jer je danas ažurirana!!! 229229229 http://sr.pbf.rs/sites/default/files/pdf/info/junski-ispitni-rok2010.pdf Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 Ја сам извисио за полагање једног испита због њиховог ажурирања на два дана.- Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јун 11, 2010 Пријави Подели Написано Јун 11, 2010 Ја сам извисио за полагање једног испита због њиховог ажурирања на два дана.- Tamo se izgleda situacija menja iz dana u dan!!! bliss jeeee Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mladen82 Написано Јун 23, 2010 Пријави Подели Написано Јун 23, 2010 Moze li nekome kome je poznato da napise koja su bila pitanja u junskom roku iz Dogmatike? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Продекану за наставу Православног богословског факултета др Ксенији Кончаревић Молимо Вас у име заједнице студената ПБФ да у Вама сходним могућностима ријешите проблеме пред којима су се нашли студенти нашег факултета у току јунског испитног рока. На основу усмених жалби наших студената које су стизале на адресе чланова студентског парламента упознати смо да професор др Радомир Поповић није испитао све студенте који су пријавили испите за јунски испитни рок из његових предмета. Такође исти проблеми постоје из предмета црквеног пјевања код мр Драгана Ашковића Проблеми постоје и код полагања испита код професора др Давида Перовића јер постоји огроман број студената који су пријавили испите, а не постоји јасан распоред када ко од студената полаже. Молимо Вас да изађете у сусрет студентима и да ријешите текуће проблеме. Унапријед смо Вам захвални! за СП ПБФ Бранислав Секулић подпредседник,секретар Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Јун 30, 2010 Гости Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 Је л имаш распоред испита у септембру? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дарко Написано Јун 30, 2010 Пријави Подели Написано Јун 30, 2010 http://www.sr.pbf.rs/sites/default/files/pdf/info/SEPTEMBARSKIROK.pdf Ἐν ἀρχῇ ἦν ὁ λόγος, καὶ ὁ λόγος ἦν πρὸς τὸν θεόν, καὶ θεὸς ἦν ὁ λόγος. (Јн 1,1) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука