Гости Guest Написано Октобар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Jao, ja sam prvacic 0110_hahahaЂаче прваче и то још Бруцошкиња хихихи... , шалим се , само полако и редовно на предавањима! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тавита Написано Октобар 20, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 Naravno cale prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Октобар 20, 2010 Гости Пријави Подели Написано Октобар 20, 2010 0442_feel Важи кћери prstgore Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Октобар 25, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 25, 2010 Predavanja neće biti održavana 26. i 27. oktobra, 2010. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Теодор Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Хвала, баш сам се питао да ли се сутра ради, ипак је црвено слово. :bla: Жаждушчују душу моју благочестија напој водами. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dule Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Zna li neko kada su konsultacije sa profesorima, posto ceo sajt fakulteta pretrazih i nigde ne nadjoh? Konkretno me zanima kada su konsultacije kod Dragutinovica, i iz Patrologije 1, posto treba ocene da upisem? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Теодор Написано Октобар 26, 2010 Пријави Подели Написано Октобар 26, 2010 Из Патрологије 1 код о. Здравка су уторкм од 17-18:30 чини ми се, раније су биле од 15:30, али су сад ваљда скратили. Нисам најсигурнији за трајање, знам сто посто да почињу од 17, а ми смо прошле године имали вежбе у 18:30, па отприлике тако дође логично. Иначе, нема истакнутог распореда консултација за све професоре, али би требало испред свачијег семинара да стоји истакнуто кад прима студенте. bangin Жаждушчују душу моју благочестија напој водами. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dejan B. Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Jel zna neko sta je ovo: Од 15. новембра 2010. примењиваће се ставка бр. 17 из трошковника о наплаћивању закаснелог уписа на годину студија. ovo je sa sajta fakulteta, ali ne znam koja je to stavka 17, ako neko slucajno zna neka napise. Hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Jel zna neko sta je ovo: Од 15. новембра 2010. примењиваће се ставка бр. 17 из трошковника о наплаћивању закаснелог уписа на годину студија. ovo je sa sajta fakulteta, ali ne znam koja je to stavka 17, ako neko slucajno zna neka napise. Hvala Упис на вишу годину студија Члан 17.[/b][/color]Студијски програм може се заснивати на упису семестара или упису године Студент се сваке школске године при упису године, семестра, односно других времен- ских целина (триместри, блокови, модули и сл.) опредељује за предмете из студијског про- грама, при чему може уписати само оне предмете за које је стекао предуслов по програму и плану студија. У циљу бржег завршавања студија и ширег образовања, посебно успешним студентима (који су у прве две године постигли просечне оцене изнад 8,50) може се омогућити упис и више од 60 ЕСПБ бодова, али не више од 90. Студент стиче право на упис на вишу годину студија, под условима предвиђеним Ста- тутом Факултета, када у складу са студијским програмом, стекне могућност да упише предмете у вредности од најмање 37 ЕСПБ бодова, предвиђеним студијским програмом за наредну годину. Студент који није испунио обавезе из претходног става овог члана може наставити сту- дије тако да поново упише студијске обавезе које није испунио у претходној години, под условима и на начин који утврђује Веће. Упис на Факултет лица које изгуби статус студента због не уписивања године и исписивања са студија Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Новембар 10, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2010 Из Патрологије 1 код о. Здравка су уторкм од 17-18:30 чини ми се, раније су биле од 15:30, али су сад ваљда скратили. Нисам најсигурнији за трајање, знам сто посто да почињу од 17, а ми смо прошле године имали вежбе у 18:30, па отприлике тако дође логично. Иначе, нема истакнутог распореда консултација за све професоре, али би требало испред свачијег семинара да стоји истакнуто кад прима студенте. prst ka dole Vežbe iz patrologije su utorkom od 16.30h, a konsultacije su sat vremena pre održavanja vežbi! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Новембар 15, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 15, 2010 ПРЕДАВАЊЕ ПРОТОПРЕЗВИТЕРА ДР МИРОСЛАВА СИМЈОНОВИЋА 15.11.2010. Протопрезвитер др Мирослав Симјоновић из Цириха (Швајцарска), професор Црквене уметности на Православном богословском факултету Св. Саве у Либертивилу (САД), одржаће предавање у среду, 17. новембра у 12 часова, у великом амфитеатру на тему Античко наслеђе у Црквеној уметности средњовековне Србије (www.pbf.rs) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Професор Владимир Вукашиновић сутра, 23.11.2010. неће држати предавања. Професор Зоран Крстић неће држати предавања 25. и 26.11.2010. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Новембар 22, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2010 Zna li neko kada su konsultacije sa profesorima, posto ceo sajt fakulteta pretrazih i nigde ne nadjoh? Konkretno me zanima kada su konsultacije kod Dragutinovica, i iz Patrologije 1, posto treba ocene da upisem? http://www.pbf.rs/sr/informacije/termini-konsultacija-za-2010-2011-godinu Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Новембар 23, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 23, 2010 Drage kolege i koleginice, tokom ove sedmice (22. do 26. novembar), asistent V. Tatalovic nece biti u mogucnosti da drzi vezbe iz ENZ. Sve zakazane vezbe pomeraju se za nedelju dana. (Izvor: ENZ na FB) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mara Написано Новембар 29, 2010 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2010 ПОЗИВ СТУДЕНТИМА ЗА КОНСТИТУТИВНУ СЕДНИЦУ СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА 29.11.2010. У среду 1. 12. 2010. одржаће се КОНСТИТУТИВНА СЕДНИЦА СТУДЕНТСКОГ ПАРЛАМЕНТА Позивају се студенти који су заинтересовани да узму учешчће у раду Студентског парламента. Састанак 1. 12. 2010. у 19 часова у холу факултета одакле у зависности од броја заинтересованих одлазимо у неку од учионица. За додатне информације обратите се на телефон: 064/088-69-32 Крсто Станишић 064/316-56-78 Владимир Радовић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука