Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ево ја пазарио први расад ружа да виидм како је узгајати цвеће са намером да можда покренем неки посао ту. Има ли неко занимљивих информација, коментара и искуства на тему одгајања и продаје цвећа. Manolis, Плутон, Ненад Р. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 8. март и 14. фебруар.... Само напред! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 јупииииии......!!!!!!....браво...... боље је да се бавиш цвећем него политиком..... подржавам те....само напред....право је уживање гајити цвеће....а и продаје се....тј. купује се.... :good2: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 http://lifepressmagazin.com/uradi-sam/uradi-sam-vrt/8-ideja-za-laksi-uzgoj-cvijeca/ Млађони је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megidon Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 У цвеће се не разумем али имам информације да добро иде. Ови моји продају расад (крај марта,април) па знам да коментаришу како народ пуно купује цвеће,то је у неким пластичним саксијама из пластеника, читава је то наука. Сад за задушнице пре поста нека познаница направила пар букета ружа продала на гробљу и зарадила 20.000 дин Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 14, 2014 јупииииии......!!!!!!....браво...... боље је да се бавиш цвећем него политиком..... подржавам те....само напред....право је уживање гајити цвеће....а и продаје се....тј. купује се.... :good2: Ово је један пакет, чисто да видим како ће да ми иде. Шта знам видећемо за даље.... не знам баш ништа о томе. А политиком се бавим само да бих могао на миру да се бавим цвећем или чиме већ...да ме држава не деље порезима и бирократијом, ја мислим да су ми политички циљеви на месту. 8. март и 14. фебруар.... Само напред! Хвала ђуро. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Ево да се похвалим засадио сам јуторс пар комада... секу се и нека дрва по дворишту... па не могу све сада... Плутон, Дуња and florenntina је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 @, bravo, nek ti je uspešno florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 15, 2014 Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Mogu ti reci na osnovu iskustva moje majke da cvece kao ni jedna druga biljka zahteva ljubav i paznju. U tome se slazu i komsinice. Inace ovo sa cvecem ti je jako pametna stvar. :good2: "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2014 Pametna ili ne, ja cu da krenem sa sadnjom za vrt, pa da vidim koliko je tesko odrzavati proizvoditi, i tako cu najbolje da upoznam rad sa cvecem i infromacije koje mi trebaju da bi mozda krenuo nesto "industrijski" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Sigurno se primila vecina ruza nana and Crnokosa је реаговао/ла на ово 2 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Super, svaka cast. A imas li trziste? Inace, ja znam neke ljude koji zive od uzgoja cveca ali ne ovo nego u saksijama. Mozda se vise isplati to u saksijama? Млађони је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Juce sam prolazeci kroz pijacu gledao i video jako veliki broj ljudi koji prodaje cvece i bas sam danas nesto pomislio a sta ce Milosavljevic da radi? Kome ce on da prodaje? Stvarno kako ces sa prodajom? Млађони је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 AJme ima vremena za prodaju, idem sad neki dan kod coveka koji se bavi time, da viidmo kako i sta za trziste... Ovoj e samo test... :P oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Knez Mihajlova, 150 dinara ruža, milina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука