Jump to content

Узгајање цвећа.

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ево ја пазарио први расад ружа да виидм како је узгајати цвеће са намером да можда покренем неки посао ту.

Има ли неко занимљивих информација, коментара и искуства на тему одгајања и продаје цвећа.

1012079_660605570672425_81786532_n.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

јупииииии......!!!!!!....браво...... :aplauz: боље је да се бавиш цвећем него политиком..... :D

подржавам те....само напред....право је уживање гајити цвеће....а и продаје се....тј. купује се.... :good2:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

У цвеће се не разумем али имам информације да добро иде. Ови моји продају расад (крај марта,април) па знам да коментаришу како народ пуно купује цвеће,то је у неким пластичним саксијама из пластеника, читава је то наука. Сад за задушнице пре поста нека познаница направила пар букета ружа продала на гробљу и зарадила 20.000 дин

Подели на овим сајтовима

јупииииии......!!!!!!....браво...... :aplauz: боље је да се бавиш цвећем него политиком..... :D

подржавам те....само напред....право је уживање гајити цвеће....а и продаје се....тј. купује се.... :good2:

Ово је један пакет, чисто да видим како ће да ми иде. Шта знам видећемо за даље.... не знам баш ништа о томе.

А политиком се бавим само да бих могао на миру да се бавим цвећем или чиме већ...да ме држава не деље порезима и бирократијом, ја мислим да су ми политички циљеви на месту. :)

8. март и 14. фебруар....

Само напред!

Хвала ђуро. :)

Подели на овим сајтовима

Ево да се похвалим засадио сам јуторс пар комада... секу се и нека дрва по дворишту... па не могу све сада...

1920578_661151107284538_698497895_n.jpg

Подели на овим сајтовима

Mogu ti reci na osnovu iskustva moje majke da cvece kao ni jedna druga biljka zahteva ljubav i paznju. U tome se slazu i komsinice.

Inace ovo sa cvecem ti je jako pametna stvar. :aplauz:  :good2:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Pametna ili ne, ja cu da krenem sa sadnjom za vrt, pa da vidim koliko je tesko odrzavati proizvoditi, i tako cu najbolje da upoznam rad sa cvecem i infromacije koje mi trebaju da bi mozda krenuo nesto "industrijski"

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Juce sam prolazeci kroz pijacu gledao i video jako veliki broj ljudi koji prodaje cvece i bas sam danas nesto pomislio a sta ce Milosavljevic da radi? Kome ce on da prodaje? Stvarno kako ces sa prodajom?

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...