Млађони Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Knez Mihajlova, 150 dinara ruža, milina Hoce neko ko je blizu mihajlove da udjemo u biznis :P ja proizvodm on prodaje, zaradu delimo Manolis је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 http://www.bastovanstvo.rs/index.php?topic=1361.0 Ови људи разбише :good2: Млађони је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 24, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 24, 2014 http://www.bastovanstvo.rs/index.php?topic=1361.0 Ови људи разбише :good2: Abadic? oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Март 24, 2014 Пријави Подели Написано Март 24, 2014 Да. Немају сајт, како приметих, али овај неки човек отворио тему на форуму о баштованству. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Moje ruze polako izbijaju, neke pas otkopa pa moram opet da ih zakopam... vecina se primila.. dve tre su mi upitne. Данче*, Grizzly Adams and Плутон је реаговао/ла на ово 3 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Зна ли неко какви су услови потребни за сејање кактуса? Сејање... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Зна ли неко какви су услови потребни за сејање кактуса? Сејање... Mislim da se on razmnozava vegetativno, u saksijama, pravis flasicama vestacke staklenike. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Вегетативно ми није проблем, него ме је посебно занимало размножавање семеном. Али да не скрећем тему... "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Април 15, 2014 Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Ево ја пазарио први расад ружа да виидм како је узгајати цвеће са намером да можда покренем неки посао ту. Има ли неко занимљивих информација, коментара и искуства на тему одгајања и продаје цвећа. Нека ти је са срећом и да ће Бог да ти се план оствари. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 15, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Април 15, 2014 Вегетативно ми није проблем, него ме је посебно занимало размножавање семеном. Али да не скрећем тему... Ja nekak omislim da je vegatitvno najbolje, ali o sejanju ne znam nista. Svako dobro i sa srecom. Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука