Jump to content

КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у! - ДВЕРИ СРПСКЕ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 655
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Брале, ја овде пишем већ годинама и сви знају који су ми ставови. Нема ништа да се "разоткрива".

Нећу ваљда да ставим сличицу са заокруженим бројем за аватар?

Стави ову без броја, да зна човек, када му пружиш аргумент кога тачно треба да пљује када одговор на аргумен нема.

Како је дбело у сустему јер је био "стечајни управник и полицијски саветник"

И како имају Срби притужбе на његов рад, ал зато немци, американци и канађани немају.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Не могу тренутно, раде се друге ствари на том месту. После тек иде мој део посла. Шта ти мислиш, ја имам шта да радим па висим овде?

bbeo6aw.png

Подели на овим сајтовима

Где смо то видели? Ја нисам видео...

Битно је имати добре идеје и спроводити их доследно. Добар човек који спроводи лоше идеје не значи ништа.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма неће добити ништа ни једни ни други, џаба се расправљамо... :)

Остаје нам Вучић у јагњећој кожи.

Нећемо добити ништа јер је он исто тако био небитан као двери, а онда су га бранили тако што су критиковали тадића, и причали сви боже него жута банда и имали тако квалитетне аргументе. И то више мање слични ликови. И гласали су за Вучића и Тому и данас су га добили.. уместо тадића... и данас исту причу понављају са - двериме. Двери користе вучићеву реторику, користе вучићеве начине за освајање гласова, праве протисте, причају како их се плаше... ама све више мање преписано од вучића.

Дакле људи понављају једно те исто понашање, наседају на једне те исте приче - и очекују да им буде боље са једном те истом филозофијом избора патриота

Ја се само надам да нећемо сутра да их слушамо како  пљују овог Обрадовића, а ако он икада дође на власт, биће исти као и Вучић.

ево сећам се Игњатија који сада подржава двери, исто је тако подржавао вучића на прошлим изборима и био одушевљен његовим поштење још је качио слику вука и миша,

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Sta je cudno biti za Vucica 2012 a protiv 2014? jel su to mozda isti stavovi? jel ista politika? ili je sve sto je obecavao i pricao izvrnuo naopacke?

Samo sto za istinu Dveri su bile protiv Vucica i 2012 i dan danas.

2012. i sad priča isto, a već 2007. i sad je razlika 100%.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...