Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ne ja sam dosao na forum,igrom slucaja pre izbora Замисли... Каква игра случаја... Аурор је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Брале, ја овде пишем већ годинама и сви знају који су ми ставови. Нема ништа да се "разоткрива". Нећу ваљда да ставим сличицу са заокруженим бројем за аватар? Стави ову без броја, да зна човек, када му пружиш аргумент кога тачно треба да пљује када одговор на аргумен нема. Како је дбело у сустему јер је био "стечајни управник и полицијски саветник" И како имају Срби притужбе на његов рад, ал зато немци, американци и канађани немају. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Druze ja sam registrovan preko fejsbuka,ta slicica mi ne stoji ovde na avataru nego na fejsu,sad sto automatski stoji i ovde ne znam. Opet pitanje jel to ta odmerenost i smirenje o kojoj si malocas pricao? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Замисли... Каква игра случаја... Pa to,zelim da stanem na put velikom broju glasaca Sase Radulovica. To mi je misija,zato sam ubacen ovde. Salu na stranu...gde je to smirenje i odmerenost? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Не могу тренутно, раде се друге ствари на том месту. После тек иде мој део посла. Шта ти мислиш, ја имам шта да радим па висим овде? Натан, Ђуро Станивук, R.Žiskar and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Странке и личности су небитни. Битне су исправне идеје, разум, логика. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 čak je i fiorentina kako se zove otišla maloprije da kuva doručak, al ti ne odustaješ Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ne,bitno je onaj ko ce sprovoditi tu ideju. Videli smo da ispravne ideje,logika u praksi znace haos i javasluk. Натан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Где смо то видели? Ја нисам видео... Битно је имати добре идеје и спроводити их доследно. Добар човек који спроводи лоше идеје не значи ништа. Аурор and Млађони је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 хахахаха kordun је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ма неће добити ништа ни једни ни други, џаба се расправљамо... Остаје нам Вучић у јагњећој кожи. feeble је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Ма неће добити ништа ни једни ни други, џаба се расправљамо... Остаје нам Вучић у јагњећој кожи. Нећемо добити ништа јер је он исто тако био небитан као двери, а онда су га бранили тако што су критиковали тадића, и причали сви боже него жута банда и имали тако квалитетне аргументе. И то више мање слични ликови. И гласали су за Вучића и Тому и данас су га добили.. уместо тадића... и данас исту причу понављају са - двериме. Двери користе вучићеву реторику, користе вучићеве начине за освајање гласова, праве протисте, причају како их се плаше... ама све више мање преписано од вучића. Дакле људи понављају једно те исто понашање, наседају на једне те исте приче - и очекују да им буде боље са једном те истом филозофијом избора патриота Ја се само надам да нећемо сутра да их слушамо како пљују овог Обрадовића, а ако он икада дође на власт, биће исти као и Вучић. ево сећам се Игњатија који сада подржава двери, исто је тако подржавао вучића на прошлим изборима и био одушевљен његовим поштење још је качио слику вука и миша, oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Sta je cudno biti za Vucica 2012 a protiv 2014? jel su to mozda isti stavovi? jel ista politika? ili je sve sto je obecavao i pricao izvrnuo naopacke? Samo sto za istinu Dveri su bile protiv Vucica i 2012 i dan danas. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Март 14, 2014 Пријави Подели Написано Март 14, 2014 Sta je cudno biti za Vucica 2012 a protiv 2014? jel su to mozda isti stavovi? jel ista politika? ili je sve sto je obecavao i pricao izvrnuo naopacke? Samo sto za istinu Dveri su bile protiv Vucica i 2012 i dan danas. 2012. i sad priča isto, a već 2007. i sad je razlika 100%. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука