Jump to content

КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у! - ДВЕРИ СРПСКЕ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Цитат

Jedna strana Srbija 1989-2014 (Sps,Ds,Pokret Socijalista,Spo,Srs,Dss,Ldp,Sns...plus ljudi tog sistema kao sto je i Sasa Radulovic i

Радуловић никакве везе са тим системом нема, човек је дошао у Србију назад ре шест година, политички је активан задња три месеца, и то као нестраначка личност.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 655
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

On 14. 3. 2014. at 11:00, Милосављевић рече

Радуловић никакве везе са тим системом нема, човек је дошао у Србију назад ре шест година, политички је активан задња три месеца, и то као нестраначка личност.

Свака мода прође...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Јао људи моји... Какве ле везе има да ли је неко "честити и побожан човек, смирен и одмерен".

Када обављаш неку функцију (у предузећу, влади, институцији...) имаш одређене обавезе које мораш да испуниш, без обзира какве су ти карактерне особине. Ако не знаш како ствари функционишу, ако не разумеш економске законе, завршићеш исто као сви остали. Не зато што си лош човек, него зато што те околности присиљавају на то.

Једини начин да се то реши јесте разумети како функционише систем и променити га тако да у будућности не будеш принуђен да радиш ствари које нису добре. Све остало је празна прича...

Размислите мало - када бирате пилота за авион да ли вас интересује колико је "честит и побожан" или да ли зна како се управља авионом, које су последице притискања десетог дугмета с` лева и како безбедно проћи кроз олују?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 11:10, Peacemaker рече

Јао људи моји... Какве ле везе има да ли је неко "честити и побожан човек, смирен и одмерен".

"они су поштени смирени и одмерени, дајте им ваше паре слободно"

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 11:10, Peacemaker рече
Размислите мало - када бирате пилота за авион да ли вас интересује колико је "честит и побожан" или да ли зна како се управља авионом, које су последице притискања десетог дугмета с` лева и како безбедно проћи кроз олују?

Види, ови до сад су избацивали путнике напоље па и делове авиона на појаву тамних облака, све да би, као у неком паганском ритуалу жртвовања удовољили тим боговима тамних облака.

Мени се не свиђају такви пилоти. 

Подели на овим сајтовима

Vratio se pre 6 godina,odmah postao stecajni upravnik sigurno se javio na konkurs pa ga primili sa biroa i pritom ima mnogo prituzbi na njegov dotadasnji rad i na kraju bio u vladi Aleksandra Vucica.

Ne on nema veze sa tim sistemom!

Подели на овим сајтовима

el došo kod tetke u stan ko đelić

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 10:56, Peacemaker рече

Нема ту никаквог лицемерства. Какве везе има што нису учествовали ако им идеје нису добре?

Програм Двери је катастрофа. Ништа поправити неће, само ће бити још горе.

Pa prvo se opredeli koja ideja je tebi dobro,ideje koje stranke i onda mi objasni kroz prizmu funkcionisanja te stranke u vlasti i parlamentu,sta se od tih ideja obistinilo,da li su ostali izvan pljackanja drzave,da li saucestvovali malo ili vise u propasti zemlje Srbije.

Ajde da cujem.

Подели на овим сајтовима

Ма не сумњам уопште да су они супер људи и хришћани, али то овде нема никакве везе.

Добре намере не значе ништа ако не знаш како се неке ствари раде... Направићеш штету исто као и лопов. Можда још горе, јер лопов има интерес да жртве бар одржава у животу. "Добронамерни" ће једноставно уништити све јер мисле да раде праву ствар.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 11:19, kordun рече

el došo kod tetke u stan ko đelić

Јок, у свој стан. Он се као ђелић није вратио из иностранства кадај е добио посао у влади, већ пре шест година када са политиком није имао додира.

Цитат
Добре намере не значе ништа ако не знаш како се неке ствари раде... Направићеш штету исто као и лопов. Можда још горе, јер лопов има интерес да жртве бар одржава у животу. "Добронамерни" ће једноставно уништити све јер мисле да раде праву ствар.

Да, има милион примера добронамерних људи који су направили велику штету. Људи који су подржавали комунизам и комунисте, сви су били добронамерни, хтели су једнакост, братство, јединство - све добронамерне циљеве... али ето како се обистинило.

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 11:20, Милош Обилић рече

Pa prvo se opredeli koja ideja je tebi dobro,ideje koje stranke i onda mi objasni kroz prizmu funkcionisanja te stranke u vlasti i parlamentu,sta se od tih ideja obistinilo,da li su ostali izvan pljackanja drzave,da li saucestvovali malo ili vise u propasti zemlje Srbije.

Ajde da cujem.

brate njihovi ekonomski programi služe za mazanje narodu očiju a stvarna uloga im je da ispunjavaju zapadne naloge, možeš komotno glasati za koga hoćeš od tih prozapadnih profuknjača uvijek će biti sve isto

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 11:23, kordun рече

brate njihovi ekonomski programi služe za mazanje narodu očiju a stvarna uloga im je da ispunjavaju zapadne naloge, možeš komotno glasati za koga hoćeš od tih prozapadnih profuknjača uvijek će biti sve isto

Ja to znam sto je najgore znam da to znaju i ljudi koji pisu ovde,ali eto posto su protiv Dveri komentarisace makar i pravopisnu gresku u programu.

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 11:20, Милош Обилић рече

Ajde da cujem.

Можемо да разговарамо о идејама. Писали смо о томе доста овде, вероватно си се укључио скоро...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 11:25, Милош Обилић рече

Ja to znam sto je najgore znam da to znaju i ljudi koji pisu ovde,ali eto posto su protiv Dveri komentarisace makar i pravopisnu gresku u programu.

Не знамо, на основу чега знамо? Дај ми неки квалитетан доказ.

Подели на овим сајтовима

On 14. 3. 2014. at 11:23, kordun рече

Шта сте ви онда? Руске профукњаче?

Ја нигде нисам поменуо ни једну страну државу која ми је "мајка" или пред којом треба скинути гаће... То само ви радите.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...