Jump to content

КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у! - ДВЕРИ СРПСКЕ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ok, znaci jasno vam je zasto Dveri nisu bile zastupljene na TV kao ostale stranke, koje su u parlamentu. Kao sto nije ni Treca Srbija, niti Crnogorski komunisti ili kako se vec zovu..

Ne,nije mi jasno. Ja sam rekao da time sto ce morati da prenose skupstinska desavanja automatski ce Dveri biti daleko vise zastupljeniji u medijima i mocice da se njihova rec cuje. Na to sam mislio,nece moci a ni smeti mediji da ih toliko ignorisu.

Kampanja je apsolutno nesto drugo,onog trenutka kada vlada padne a parlament se raspusti,tog trenutka nema "parlamentarnih" stranaka,kako mnogi mediji pokusavaju da opravdaju toliki jaz izmedju nekih strana u medijskim pojavljivanjima. Dakle svi su isti i jednaki u tom momentu i nema niko vece pravo ili prvenstvo a pogotovo ne u ovolikom obimu kao sto je danas slucaj.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 655
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ne,nije mi jasno. Ja sam rekao da time sto ce morati da prenose skupstinska desavanja automatski ce Dveri biti daleko vise zastupljeniji u medijima i mocice da se njihova rec cuje. Na to sam mislio,nece moci a ni smeti mediji da ih toliko ignorisu.

Брале, њихову реч су чули више мањи сви грађани Србије. националистичка струја која се ложи на пљување других је јако мала.

Можда привучете неког честитог политичког националисту и то је све.

Иначе што се тиче медија.. .ево отказали радуловићиу учествовање у да можда не....

Нису двери једине које трпе ту штету.

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Milosavljevicu jel mogu da te zamolim jednu,ali jednu prostu stvar? Ajde vise da iskljucimo nase licne utiske u diskusiju vec da pricamo na osnovu onoga sto su cinjenice.

Brate ti sve svoje diskusije baziras na utiscima,moj utisak je da lokal kosta toliko i toliko,moj utisak je da su za njih svi culi,moj utisak je ne znam sta...brate shvati tvoj utisak se kosi sa realnoscu.

Realnost je da Dveri nisu imali medijski prostor i isto sto je realnost npr da bez obzira na tvoj utisak,misljenje ili sta vec lokal placaju 100e.

Izbaci te tvoje licne utiske i daj da normalno diskutujemo ili nastavi ali ja necu da ucestvujem u tome.

Подели на овим сајтовима

Брале, њихову реч су чули више мањи сви грађани Србије. националистичка струја која се ложи на пљување других је јако мала.

Можда привучете неког честитог политичког националисту и то је све.

Иначе што се тиче медија.. .ево отказали радуловићиу учествовање у да можда не....

Нису двери једине које трпе ту штету.

Ма то се ти само ложиш на теорије завере... joooj

Подели на овим сајтовима

Milosavljevicu jel mogu da te zamolim jednu,ali jednu prostu stvar? Ajde vise da iskljucimo nase licne utiske u diskusiju vec da pricamo na osnovu onoga sto su cinjenice.

Увек

Brate ti sve svoje diskusije baziras na utiscima,moj utisak je da lokal kosta toliko i toliko,moj utisak je da su za njih svi culi,moj utisak je ne znam sta...brate shvati tvoj utisak se kosi sa realnoscu.

Па није то мој утисак, чињеница је да су пословни простори у крушевцу од 200 до 700 и више евра од по 30 квадрата.

А то што ми ти кажеш да двери плаћају пословни простор 180 евра. то није чињеница него тврдња.

Чињеница би била када би ми показао рачун нпр.

Realnost je da Dveri nisu imali medijski prostor i isto sto je realnost npr da bez obzira na tvoj utisak,misljenje ili sta vec lokal placaju 100e.

Такође је реалност да су га у истој мери имале ЛДП, радуловић, трећа Србија и остале мање странке. И то је чињеница да нису двери једине које трпе ту штету, чак трећа Србија и Радуле су мање заступљени од двери, по оној листи коју сам ја објавио.

Док си ти тврдио како сироте двери нема уопште а сви се остали разбијају колико су по медијском простору.

Подели на овим сајтовима

Opet on. Brate ja ne znam niti me zanima gde koliko lokal kosta,ja sam te vec  pozvao da dodjes 1og aprila u Bg i da odemo posto si rekao ako je toliko da ces ga zakupit da odemo do vlasnika i da zakupis lokal i nije 180e vec je 100e.

Ne znam kakav racun trazis pare idu na ruke,sacuvaj Boze.

Ldp je gostovala na najmanje 5 najgledanijih emisija na rtsu,gostovala je na najmanje 3 na studiju b,gostovala je na pinku dosta puta,na b92 da ne pricam,kurir,informer imaju tekstove,na blicu na onim okruglim stolovima nijednom nisu izostali a to je nekih 4 ili 5 emisija koje su se emitovale na prvoj.

Treca Srbija je jedna lokalna stranka koja izvan Novog Sada mislim da ni ne postoji i oni zbog onoga ko su i sta su i koliki su mislim da ako gledamo srazmerno imaju mnogo vise prostora od Dveri. Sasa Radulovic verovatno ne dobija medijskog prostora samo zato sto pljuje ppv-a.

Подели на овим сајтовима

Ldp je gostovala na najmanje 5 najgledanijih emisija na rtsu,gostovala je na najmanje 3 na studiju b,gostovala je na pinku dosta puta,na b92 da ne pricam,kurir,informer imaju tekstove,na blicu na onim okruglim stolovima nijednom nisu izostali a to je nekih 4 ili 5 emisija koje su se emitovale na prvoj.

http://dostajebilorestart.org/sasa-radulovic-objavio-rezultate-analize-zastupljenosti-stranaka-u-medijima-rts1-tv-b92-tv-pink-za-period-0d-2-6-marta-2014/

Brojevi oznacavaju minute.

Подели на овим сајтовима

Па није то мој утисак, чињеница је да су пословни простори у крушевцу од 200 до 700 и више евра од по 30 квадрата. А то што ми ти кажеш да двери плаћају пословни простор 180 евра. то није чињеница него тврдња. Чињеница би била када би ми показао рачун нпр.

Дај бре Милосављевићу...претера га............................................................поново  joooj

Подели на овим сајтовима

Дај бре Милосављевићу...претера га............................................................поново  joooj

Ђуро капирам да подржаваш двери, али прича да је пословни простор 100 евра мож да буде само ако је тај пословни простор у циганмали.

Значи кладионица у селу, до моје куће, мој рођак држи тај локал и тај пословни простор има 40 квадрата, плаћа се 200 евра.

Локал у Крушевцу, пријатељ мог оца издаје, у самом центру 700 евра.

Тако да ако ти стварно верујеш да локал у центру Београда или неке његове општине кошта 100, 180 итд како тврди овај дечко овде.. ок, ал ја нисам толико наиван.

Подели на овим сајтовима

Taj Krusevac bas napredan :)

Evo u NS u centru, 40 m2 200 evra

http://www.nadjidom.com/sr/details/126083/Novi+Sad-Centar-Izdavanje-Poslovni+prostor.html

Оо

невероватно...

Онда очигледно има неких локала које нико неће којима су цене ниске... ја не знам за друго објашњење

Подели на овим сајтовима

O cemu bre vise pricas? Kampanja ne traje od 2 do 6 marta. Pa najbolje jos neko da je uradio zastupljenost u medijima onda kad su Dveri bile u da mozda ne,pa da su postavili semu za lupam 3 mart do 4og marta pa jos da ispadne u fazonu eto Dveri medju prve 4 stranke na osnovu jedne ili dve emisije. Jeee kampanja traje od 26.1.2014 do danas,a ne od 3eg marta.

To sto je Sasa Radulovic izvukao taj period verovatno iz razloga sto pokusava da izbrise onaj pocetak kampanje kada je gostovao cesto i na Rtsu i na b92 (utisak nedelje,kaziprst) to je jedna stvar,ali sasvim druga je da ti poverujes i objasnis na osnovu tri dana kampanje kako je izgledala medijska slika prethodna 2 meseca.

Подели на овим сајтовима

Ђуро капирам да подржаваш двери, али прича да је пословни простор 100 евра мож да буде само ако је тај пословни простор у циганмали.

Значи кладионица у селу, до моје куће, мој рођак држи тај локал и тај пословни простор има 40 квадрата, плаћа се 200 евра.

Локал у Крушевцу, пријатељ мог оца издаје, у самом центру 700 евра.

Тако да ако ти стварно верујеш да локал у центру Београда или неке његове општине кошта 100, 180 итд како тврди овај дечко овде.. ок, ал ја нисам толико наиван.

Brace jerkovic,vozdovac,Beograd lokal sa spoljnje strane 40kv,NOVOGRADNJA! 290 evra,ne verujes? evo

http://www.nadjidom.com/sr/details/71853/Beograd-Vozdovac-Brace+Jerkovic-Izdavanje-Lokal.html

Dveri rentiraju lokal u istom naselju lokal od 20kvadrata koji je unutar trznog centra praistoriskog do koga se dolazi nekim hodnicima gde sam se dva puta izgubio.  Dakle duplo manji lokal,plus to sto je sa unutrasnje strane i sto je tako zavucen,daje cenu od 100evra. 

E sad ti napisi opet eto u Krusevcu je 700 evra negde neki lokal.

Ili ne,sada uzmi napisi kako ovaj gore oglas je izmisljen ili su Dveri postavile da stanu na put pitanju odakle im tolike pare,100 evra uuuu.

Подели на овим сајтовима

О чему причамо?!

Мени се свиђа што је Палма нешто УРАДИО за свој град!

Уопште не знам која је он опција, он нешто РАДИ!!!

Не видесмо одаааавно то!

Mora da se salis lol

Nije to Palma nista uradio, nego si ti tom gradu dao pare i ostali koji jedva imaju za leba.

Ne kontam kako ne prepoznajes arhetipsko otelotvorenje mafijaskog bossa iz crtaca, stripova, filmova i realnog zivota, i to da trazis bolji model ne bi ga mogo naci.

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Mora da se salis lol

Nije to Palma nista uradio, nego si ti tom gradu dao pare i ostali koji jedva imaju za leba

Ne kontam kako ne prepoznajes arhetipsko otelotvorenje mafijaskog bossa iz crtaca, stripova, filmova i realnog zivota, i to da trazis bolji model ne bi ga mogo naci.

Не шалим се лол

Палма ми је симпа

Паре му нисам остављао јер у Јагодини бејах само једном пре 5 година на ручку код другарице

Не препознајем

Ај ем стјупид ок?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...