kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:32, Ђорђе Р рече И шта је постигао са таквим понашањем? Ја само видим жељу да копира Шешеља, и да некултуром придобије гласаче. Вероватно ће такав став и наступ придобити неке гласаче, али друге ће одбити. Не може се причати о афекту, зато што је он такав наступ планирао и желео. Само је фалило да ошамари водитеља, или га полије водом. Такво понашање не желим да гледам више у Србији. То не говори о његовој снази, него о његовој немоћи. Осим програма, много су битнији људи који га заступају и на који начин га заступају. У Новом Саду сам видео да уништавају фасаде својим предизборним активностима. Уместо да нешто корисно, конструктивно ураде, они примењују деструкцију. Уместо да су се организовали и окречили неколико ишараних фасада, они их још више уништавају. Чак сам видео на једној новој фасади само њихов графит. Дакле нову фасаду су уништили. dobro slažem se sa tobom da je moglo biti i bolje.... ali ovo za fasade pretjeruješ to kao kada bi rekao da crvena zvezda i partizan su glavni uništivači fasada po srbiji i bosni, što nema veze sa istinom, to rade klinci, imamo komunalnu policiju što ne radi svoj posao, to nisu krive dveri ni iko drugi već država i vlast Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Jaka rijec i gvozdena vrata otvara. Dobra stara poslovica, koja vjerovatno nikad nece izblijedeti. Balavurdiji iz Dveri nije nista ostalo, jer neslusa ih niko, osim da pokusaju nekim agresivnim ponasanjem da stave do znanja da su oni politicke mesije za Srbiju. A to se desava kada covjek izgubi sve konce i poludi, a oni su ih izgubili. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:36, Justin Waters рече Jaka rijec i gvozdena vrata otvara. Dobra stara poslovica, koja vjerovatno nikad nece izblijedeti. Balavurdiji iz Dveri nije nista ostalo, jer neslusa ih niko, osim da pokusaju nekim agresivnim ponasanjem da stave do znanja da su oni politicke mesije za Srbiju. A to se desava kada covjek izgubi sve konce i poludi, a oni su ih izgubili. al zato imamo tebe prosvjetljenog koji si dobio proviđenje pa nam kažeš da znamo, hvala ti na dobroj namijeri Ignjatije and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:14, Ђорђе Р рече Све је то могао рећи на многу лепши, и културнији начин. На леп и културан начин су нам до сад говорили о 100 милијарди страних инвестиција, о бољем животу, стотинама хиљада радних места, развоју пољопривреде, па испало да су лагали. Да ли смо постали такви да нам више прија лепо изречена лаж или да се истина саспе у лице онима који су се на сличан начин понашали док нису дошли на власт? Ћириличар, Milan Nikolic, Sasa Kolbas and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:36, kordun рече dobro slažem se sa tobom da je moglo biti i bolje.... ali ovo za fasade pretjeruješ to kao kada bi rekao da crvena zvezda i partizan su glavni uništivači fasada po srbiji i bosni, što nema veze sa istinom, to rade klinci, imamo komunalnu policiju što ne radi svoj posao, to nisu krive dveri ni iko drugi već država i vlast Не може тај проблем никаква полиција да реши. Него мора да се подигне свест људи. Да је то њихов град, и да га не треба уништавати, него украшавати. Кажем ти да би они много више гласача придобили да су осмислили акцију кречења фасада, и почели је од оних фасада које су њихове присталице уништиле. Звезда и Партизан нису исто. Они се не боре да управљају градом и државом. Хоће ли шарати зграде УН када донесу одлуку која им није по вољи? Да је у питању навијачки покрет, или неки други покрет, па хајде, да се то и толерише. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:40, R.Žiskar рече На леп и културан начин су нам до сад говорили о 100 милијарди страних инвестиција, о бољем животу, стотинама хиљада радних места, развоју пољопривреде, па испало да су лагали. Да ли смо постали такви да нам више прија лепо изречена лаж или да се истина саспе у лице онима који су се на сличан начин понашали док нису дошли на власт? Значи, требао је тамо да га пребије, да му лупи шамар, па да му "истину" саспе у лице? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:45, Ђорђе Р рече Не може тај проблем никаква полиција да реши. Него мора да се подигне свест људи. Да је то њихов град, и да га не треба уништавати, него украшавати. Кажем ти да би они много више гласача придобили да су осмислили акцију кречења фасада, и почели је од оних фасада које су њихове присталице уништиле. Звезда и Партизан нису исто. Они се не боре да управљају градом и државом. Хоће ли шарати зграде УН када донесу одлуку која им није по вољи? Да је у питању навијачки покрет, или неки други покрет, па хајде, да се то и толерише. brate ne možeš me uvjeriti nikako da je volja rukovodstva dveri da se šaraju zgrade u to prosto ne vjerujem, mene jednako nervira svaki grafit, po tom ih ne razdvajam.... što se tiče akcija koje si pominjao, treba brate za to sredstva a odakle to njima i ne možeš ti ići farbati tuđe zidove to je pred zakonom potpuno isto kao i praviti grafite a nije ni estetski prihvatljivo farbati djelove zidova, pa to bi bio ciganluk gori nego grafiti... lijepo je rekao bat Žiskar,što se tiče lijepe riječi, meni vođa sigurno ne bi bio taj tip, već neko odlučan i efikasan, nikako ne neki finac koji troši 80 % svoje pažnje na lijepo izražavanje među svinjama Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:19, kordun рече a što si kao curica, što odmah dižeš nos zbog gluposti, ako ti je njihov politički program blizak ne vidim zasto bi zbog toga odustao,a ako niej to je onda druga stvar... znaš o čemu se ovdije radi, čovijek se umori u nepravdi , umori se i dojadi mu da bude fin pred bagrom, to kolika je rts bagra i kolika je prozapadna masinerija ja mislim da je svakome jasno, i ja bi volio da je sve bilo finije, ali lako je reći, postavi se malo u njegovu kožu, koštunica je najfiniji i najkulturniji od svih njih pa mu to nista ne vredi ispada obična budala kog svi ismijavaju... Najstrasnije kod nekulturnih i bezobraznih politicara nisu sukobi sa neistomisljenicima nego diplomatske vestine koje taj neko morati da pokazuje kao politicka figura. Aj zamisli paralelni univerzum gde je Bosko neki bitan politicar koji treba da razgovara sa inostranim diplomatama? Kako ce to da uradi? Na ovakav seljacko- brdjanski nacin? Pa ce americke, engleske i nemacke diplomate da psuje u lice a Ruse ce da docekuje sa lovorikama? Pa prvi ce rusi takvog politicara da ocene kao nesposobnog. Jer braci Rusima nista ne smeta da itekako posluju sa citavom zapadnom Evropom, a tolerisace neke pajace iz Srvije koji njihove partnere "nabijaju na kolac"? Ajde uozbiljite se... On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:45, Ђорђе Р рече Него мора да се подигне свест људи. Пошто је лепљење плаката и цртање графита нова појава својствена само нама, како би ти "подигао свест" да то не треба радити? А како би подигао свест оних који лепе своје плакате на саобраћајне знаке? Ја имам решење али укључује закон, полицију и високе казне пропраћене тешким физичким радом. kordun and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:53, kordun рече brate ne možeš me uvjeriti nikako da je volja rukovodstva dveri da se šaraju zgrade u to prosto ne vjerujem, mene jednako nervira svaki grafit, po tom ih ne razdvajam.... što se tiče akcija koje si pominjao, treba brate za to sredstva a odakle to njima i ne možeš ti ići farbati tuđe zidove to je pred zakonom potpuno isto kao i praviti grafite a nije ni estetski prihvatljivo farbati djelove zidova, pa to bi bio ciganluk gori nego grafiti... lijepo je rekao bat Žiskar,što se tiče lijepe riječi, meni vođa sigurno ne bi bio taj tip, već neko odlučan i efikasan, nikako ne neki finac koji troši 80 % svoje pažnje na lijepo izražavanje među svinjamaA kako ti se svidja kad lepe svoje plakate na table decijih igralista?Licno sam fotografisao taj vandalizam. A plakate ne lepe balavci nego aktivisti stranke koji dobijaju konkretna uputstva kako i gde lepiti plakate. Trenutno sam na telefonu, ali cim budem uz komp, poslacu ovde fotku da vidite tablu decijeg igralista i preko nje zalepljen debilni "i kosovo i rusija" plakat... On 24. 10. 2020. at 11:02, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Expand Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:50, Ђорђе Р рече Значи, требао је тамо да га пребије, да му лупи шамар, па да му "истину" саспе у лице? Значи да је твоје закључивање проблематично и да треба да порадиш на истом. Чуди ме да се ниси сетио да је могао да извади пиштољ и да убије водитеља? Још си ти на ниском нивоу спиновања, скоро као ови страначки ботови по нету. Milan Nikolic, Ђуро Станивук and nedeljko је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђорђе Р Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:53, kordun рече brate ne možeš me uvjeriti nikako da je volja rukovodstva dveri da se šaraju zgrade u to prosto ne vjerujem, mene jednako nervira svaki grafit, po tom ih ne razdvajam.... što se tiče akcija koje si pominjao, treba brate za to sredstva a odakle to njima i ne možeš ti ići farbati tuđe zidove to je pred zakonom potpuno isto kao i praviti grafite a nije ni estetski prihvatljivo farbati djelove zidova, pa to bi bio ciganluk gori nego grafiti... lijepo je rekao bat Žiskar,što se tiče lijepe riječi, meni vođa sigurno ne bi bio taj tip, već neko odlučan i efikasan, nikako ne neki finac koji troši 80 % svoje pažnje na lijepo izražavanje među svinjama Свуда у свету појединац који је уништио фасаду је обнавља о свом трошку. Дакле, дефинитивно могу да скупе паре да обнове једну фасаду, чиме би се дефинитивно оградили од аутора графита, и дали пример својим присталицама како се треба понашати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:58, Ђорђе Р рече Свуда у свету појединац који је уништио фасаду је обнавља о свом трошку. Дакле, дефинитивно могу да скупе паре да обнове једну фасаду, чиме би се дефинитивно оградили од аутора графита, и дали пример својим присталицама како се треба понашати. dobro brate oni su izgubili glas od tebe zbog fasada i jače retorike, džaba ovamo što se zalažu za porodične i tradicionalne vrijednosti kad su pogrešili sa fasadama, shvatam te... Crnokosa, nedeljko, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 7:58, Ђорђе Р рече Свуда у свету појединац који је уништио фасаду је обнавља о свом трошку. Дакле, дефинитивно могу да скупе паре да обнове једну фасаду, чиме би се дефинитивно оградили од аутора графита, и дали пример својим присталицама како се треба понашати. Треба то да им буде основа програма политичког деловања... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 On 10. 3. 2014. at 0:31, Милосављевић рече Мене искрено плаши да више од 1000 грађана пада на ову причу... Верујем да ће имати много више него Радуловић...погледао сам пар снимака које сте постављали на Жељковој теми о њему...он износи неке тврдње а исто тако и Двери износе неке тврдње.. и теби сад његове тврдње изгледају тврђе..то је твој избор, ништа више. Не знам где видиш разлику. On 10. 3. 2014. at 1:38, Милосављевић рече Шта је конкретно погрешно? Кина има извоз за десетку...извозе ђубре али шта их брига, ипак извозе..и то је њихов адут...то је њихова политика развоја... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука