DrNeoCortex Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Znaci ti verujes da oprosti Bog na ovome svemu da je otac Kirilo toliko glup,koga su neki seljaci nadmudrili time da ih on podrzi negde da bi imali tu zaledjinu? Ne. Ja verujem da oni lažu, i da se ni jedan svetogorski monah ne bi izjašnjavao o političkim pitanjima. A čak sve i da su dobili neki blagoslov, to nikako ne bi smeli da koriste u propagandne svrhe. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 A to sto ti tumacis sveto pismo kako ti se cefne ne znaci da to jeste hriscanski. A ti si opet poceo da lupetas da je nacionalizam nekako UKORENJEN u hriscanstvo... zato sto je bozija zapovest "ljubi bliznjega svoga" neg neg je tvoja liberalistička ludorija korijen hrišćanstva.... kad si se vec latio biblije tamo je kroz dug vremenski period postojala odabrana nacija, znaci i bog je sklon nacionalizmu na neki nacin, dobro sad se šalim , ali mi stvarno mrsko da ti objašnjavam iz razloag jer ne vredi da ti ista objasnjavam, posto si takav kakav si Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Ne. Ja verujem da oni lažu, i da se ni jedan svetogorski monah ne bi izjašnjavao o političkim pitanjima. I zato se niko nije iz Hilandara oglasio i nazvao ih lazovima i rekao da je to laz vec godinu dana? Ili Dveri drze pod pretnjom ceo Hilandar pa zato ne smeju? O cemu bre ti pricas,da li je moguce. Ovo je bre otvoreno pismo ljudima,procitaj,nije ovo licni blagoslov nekom od Dverjana pa su sad oni to iskoristili da obelodane celom svetu. Ne mogu verovati sta sve ovde necu procitati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DrNeoCortex Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 I zato se niko nije iz Hilandara oglasio i nazvao ih lazovima i rekao da je to laz vec godinu dana? Ili Dveri drze pod pretnjom ceo Hilandar pa zato ne smeju? O cemu bre ti pricas,da li je moguce. Koji su faktor dveri pa da se javlja neko sa Hilandara. Walter and Ламех је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 i svadjao bi se ko ciganka. I ti ćeš o kulturi. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Koji su faktor dveri pa da se javlja neko sa Hilandara. Hahahah ti se zezas. Ljudi ajde molim vas procitajte celu diskusiju sa ovim covekom i smeh je zagarantovan i samo mi javite jel on ozbiljan ili o cemu se ovo radi. Otac Kirilo nije podrzao Dveri. (dokaz jeste) Otac Kirilo nema ni tv tamo a podrzao je Dveri? (?!) Ocu Kirilu su Dveri smestile ovo (sto godinu dana nije niko ako je to istina reagovao?) Pa sto bi se bilo ko bavio Dverima. (?!) Dveri su iskoristile blagoslov da objave medijima (ovo je otvoreno pismo ?!) Neverovatno! Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DrNeoCortex Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Ovo je bre otvoreno pismo ljudima,procitaj,nije ovo licni blagoslov nekom od Dverjana pa su sad oni to iskoristili da obelodane celom svetu. Otvoreno pismo koje su objavili na sajtu Dveri??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DrNeoCortex Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Otac Kirilo nije podrzao Dveri. (dokaz jeste) Koji dokaz??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 @, Što nisi odmah rekao da si Majdenovac. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Ne mogu ali stvarno. Pobedio si. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 ne znam ljudi znate kakva je ovo situacija u ovoj temi , ista kao da sam otišao na neki ustaški forum da branim krajinu, takvi smo mi srbi valjda Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 onda dobro meni se ucinilo da ti smeta... patriotizam ima veliko uporište u hrišćanstvu, ljubav prema bližnjem, posebno ako sa njime prođeš kroz zajedničke muke nastaje veza jača od čelika, to ti je ta ljubav prema bližnjem, jedn od temelja hrišćanstva Мислим да су појмови патриотизам и национализам о коме сам ја говорио различите ствари,а ли у сваком случају си 100% погрешио, јер љубав према ближњем уопште није одређен нацијом, ни местом становања , већ само "обичним" човекољубљем, а еванђељска прича о добром самараћанину је више него очигледан пример,колико ниси у праву... Walter је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DrNeoCortex Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Ne mogu ali stvarno. Pobedio si. A izvini, izgleda je on to objavio na fejsbuk profilu Dveri... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Мислим да су појмови патриотизам и национализам о коме сам ја говорио различите ствари,а ли у сваком случају си 100% погрешио, јер љубав према ближњем уопште није одређен нацијом, ни местом становања , већ само "обичним" човекољубљем, а еванђељска прича о добром самараћанину је више него очигледан пример,колико ниси у праву... tačno čovvjekoljublje, to je sustina ljubavi prema bližnjem, prema ljudima koje znas , pa onda sa kojima djelis istu sudbinu ap sutra kad upadnes u rat sa kojiam se skupa branis i to onda vjekovima traje tako i od jednom to dobije formu patriotizma, ali sam korijen je ta čovjekoljubivost, nacija je porodica u velikom, postoje mnoge podudarnosti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 možda vi i nemate svijest da je nacija porodica u velikom, dok mislite da to veze nema sa hrišćanstvom , a srž srpskog patriotizma i jeste pravoslavlje i naš nacionalni identitet je za razliku od mnogih nacija vezan baš za nasu crkvu, stvarno ne razumijem onoga ko to dvoje razdvaja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука