Jump to content

КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у! - ДВЕРИ СРПСКЕ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Znaci ti verujes da oprosti Bog na ovome svemu da je otac Kirilo toliko glup,koga su neki seljaci nadmudrili time da ih on podrzi negde da bi imali tu zaledjinu?

Ne. Ja verujem da oni lažu, i da se ni jedan svetogorski monah ne bi izjašnjavao o političkim pitanjima.

A čak sve i da su dobili neki blagoslov, to nikako ne bi smeli da koriste u propagandne svrhe.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 655
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

A to sto ti tumacis sveto pismo kako ti se cefne ne znaci da to jeste hriscanski. ;)

A ti si opet poceo da lupetas da je nacionalizam nekako UKORENJEN u hriscanstvo...

zato sto je bozija zapovest "ljubi bliznjega svoga"

neg neg je tvoja liberalistička ludorija korijen hrišćanstva....

kad si se vec latio biblije tamo je kroz dug vremenski period postojala odabrana nacija, znaci i bog je sklon nacionalizmu na neki nacin, dobro sad se šalim , ali mi stvarno mrsko da ti objašnjavam iz razloag jer ne vredi da ti ista objasnjavam, posto si takav kakav si

Подели на овим сајтовима

Ne. Ja verujem da oni lažu, i da se ni jedan svetogorski monah ne bi izjašnjavao o političkim pitanjima.

I zato se niko nije iz Hilandara oglasio i nazvao ih lazovima i rekao da je to laz vec godinu dana? Ili Dveri drze pod pretnjom ceo Hilandar pa zato ne smeju? O cemu bre ti pricas,da li je moguce.

Ovo je bre otvoreno pismo ljudima,procitaj,nije ovo licni blagoslov nekom od Dverjana pa su sad oni to iskoristili da obelodane celom svetu.

Ne mogu verovati sta sve ovde necu procitati.

Подели на овим сајтовима

I zato se niko nije iz Hilandara oglasio i nazvao ih lazovima i rekao da je to laz vec godinu dana? Ili Dveri drze pod pretnjom ceo Hilandar pa zato ne smeju? O cemu bre ti pricas,da li je moguce.

Koji su faktor dveri pa da se javlja neko sa Hilandara.

Подели на овим сајтовима

Koji su faktor dveri pa da se javlja neko sa Hilandara.

Hahahah ti se zezas. Ljudi ajde molim vas procitajte celu diskusiju sa ovim covekom i smeh je zagarantovan i samo mi javite jel on ozbiljan ili o cemu se ovo radi.

Otac Kirilo nije podrzao Dveri.

(dokaz jeste)

Otac Kirilo nema ni tv tamo a podrzao je Dveri?

(?!)

Ocu Kirilu su Dveri smestile ovo

(sto godinu dana nije niko ako je to istina reagovao?)

Pa sto bi se bilo ko bavio Dverima.

(?!)

Dveri su iskoristile blagoslov da objave medijima

(ovo je otvoreno pismo ?!)

Neverovatno!

Подели на овим сајтовима

onda dobro meni se ucinilo da ti smeta...

patriotizam ima veliko uporište u hrišćanstvu, ljubav prema bližnjem, posebno ako sa njime prođeš kroz zajedničke muke nastaje veza jača od čelika, to ti je ta ljubav prema bližnjem, jedn od temelja hrišćanstva

Мислим да су појмови патриотизам и национализам о коме сам ја говорио различите ствари,а ли у сваком случају си 100% погрешио, јер љубав према ближњем уопште није одређен нацијом, ни местом становања , већ само "обичним" човекољубљем, а еванђељска прича о добром самараћанину је више него очигледан пример,колико ниси у праву...

• Волим 1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Мислим да су појмови патриотизам и национализам о коме сам ја говорио различите ствари,а ли у сваком случају си 100% погрешио, јер љубав према ближњем уопште није одређен нацијом, ни местом становања , већ само "обичним" човекољубљем, а еванђељска прича о добром самараћанину је више него очигледан пример,колико ниси у праву...

tačno čovvjekoljublje, to je sustina ljubavi prema bližnjem, prema ljudima koje znas , pa onda sa kojima djelis istu sudbinu ap sutra kad upadnes u rat  sa kojiam se skupa branis i to onda vjekovima traje tako i od jednom to dobije formu patriotizma, ali sam korijen je ta čovjekoljubivost, nacija je porodica u velikom, postoje mnoge podudarnosti

Подели на овим сајтовима

možda vi i nemate svijest da je nacija porodica u velikom, dok  mislite da to veze nema sa hrišćanstvom , a srž srpskog patriotizma i jeste pravoslavlje i naš nacionalni identitet je za razliku od mnogih nacija vezan baš za  nasu crkvu, stvarno ne razumijem onoga ko to dvoje razdvaja

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...