Jump to content

КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у! - ДВЕРИ СРПСКЕ

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 655
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Kako ga je prepoznao. Tamo nema ni neta ni televizije. Kome je uopšte ovo izjavio...

Prvo si rekao da fakticki lupam sto sam pomenuo njega kao ne izmisljaj i slicno,sada kad ti dam dokaz ironicno pljujes samog oca Kirila ko da je neko njemu podmetnuo,sta je sledece?

Подели на овим сајтовима

Da sad se setih. I treca Srbija je alternativa vucicu.

DAkle nije "oni ili dveri"

vec oni ili ldp ili radulovic ili treca srbija ili dveri.

Treca Srbija je u Novom Sadu na vlasti sa Vucicem,tako da pada u vodu i to. Aj idi listaj koga jos ima na izbornoj listi pa dodji.

Подели на овим сајтовима

ako ti nemas taj osjecaj to ne znaci da on nije hrišćanski šat se sad dogmi vataš opet si počeo da advokatišeš

A to sto ti tumacis sveto pismo kako ti se cefne ne znaci da to jeste hriscanski. ;)

A ti si opet poceo da lupetas da je nacionalizam nekako UKORENJEN u hriscanstvo...

zato sto je bozija zapovest "ljubi bliznjega svoga"

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Prvo si rekao da fakticki lupam sto sam pomenuo njega,sada ironicno pljujes samog oca Kirila ko da je neko njemu podmetnuo,sta je sledece?

Ne pljujem oca Kirila nego vas iz dveri koji podmećete ove gluposti, i uvlačite svetinje u političku kampanju. Vama na čast...

i kakav crni dokaz si prikazao???

Подели на овим сајтовима

Pa covece oni ne jure,ne jurcaju,ne koriste crkvu ko neki,ne idu da se slikaju kad treba...samo su rekli da veruju u Boga. I to sto ljudi prepoznaju pa izmedju ostalog i otac Kirilo i jos mnogi ocevi nasi,to ne znaci nista drugo.

Па шта ... 

У Бога верују и Муслимани, .. и Артемијевци .. На крају верује и ђаво лично ...верује и дрхти. ;)

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

Ne pljujem oca Kirila nego vas iz dveri koji podmećete ove gluposti, i uvlačite svetinje u političku kampanju. Vama na čast...

i kakav crni dokaz si prikazao???

Pa cekaj ti hoces da kazes da je neko iz Dveri iskoristio oca Kirila da bi imao korist od toga? 

Подели на овим сајтовима

А шта мислите о томе да су "Двери" још једна у низу превара са циљем "узурпирања" Српских нациналних патриотских гласова ?

Једноставно речено, "амортизер" , док "џелати" у Српској држави, друштву и цркви раде свој посао. Ако се мало боље загледате приметићете логистику која "гура" Двери а коју је гурала и све "националне патриотске" странке које су креиране и финансиране од истих оних који креирају и финансирају и владајуће странке а све са циљем држања Српског народа под контролом.

• Волим 1

Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора!

Подели на овим сајтовима

Па шта ... 

У Бога верују и Муслимани, .. и Артемијевци .. На крају верује и ђаво лично ...верује и дрхти. ;)

Majko mila koja demagogija. I to nema veze sa onim sto sam ja napisao i poentom toga.

Подели на овим сајтовима

@@kordun,

Vidi . Nacionalizam i Patriotizam, to nisu isti pojmovi. A iz tvojih postova se stice utisak da to dvoje izjednacava$

sam sam to tvrdio ko i ti, pa ne vredi na ovom forumu zato koristim ovu drugu riječ, na kraj ukrajeva u pitanj uje srpstvo bilo pomenutto u negativnom kontekstu a to ne može meni pored očiju da prođe, ne dozvoljavam to je sva suština da se ne vučemo za termine

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...