Милан Б Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Nisi shvatio. Dveri su u izbornoj kampanji 2012 rekli da sa zutima i spsom izmedju ostalog i ldpom,cankom i drugima nece praviti nikakvu koaliciju posle izbora,to je bilo javno obecanje svim glasacima. Ti ljudi su izigrali stav staresinstva i obecanje gradjanima i napravili koaliciju sa njima. Dakle u pitanju nije samo izigranost odluke staresinstva vec obecanja glasacima dveri. Oni su pohitali za svojim interesima otuda prica od ljudi iz Novog Sada kako odjednom imaju nove automobile,mesta stanovanja i ostalo. A po tome se vidi da Dveri drze do toga da sta obecaju to i ostvare,e sad da li ce se pojaviti opet neki novi Parovic pa to ne znamo,ali bar u ovoj odluci staresinstva znas da nema koketiranja sa takvim necim. ОК, то значи да је за Двери тада била прихватљива коалиција са СНС-ом? Значи требало је у НС-у да остане на власти ДС, јер сте обећали да нећете са СПС-ом? Не знам, мени је то све нереално. Двери су ушле у српску политичку арену, заглибили сте се већ до гуше. Свака част на принципијелности, али такав крути став често није исправан. Није увек све црно-бело. Да ли и даље важи да вам је након избора коалиција са СНС-ом прихватљива? Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Још на прошлим изборима сам гласао за Двери да уђу у парламент и сада ћу учинити исто, ред је да се чује и друга страна. Наравно нису идеални али барем немају "прљаве руке". Двери прелазе целзијус 100%! Crnokosa, Млађони, kordun and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Значи ја сам страни плаћеник плаћао ми хенкел плату? Јел треба бирати Русију и у случају да ћеш веће паре да зарадиш са америком него са русијом? (хипотетично питање) Ваљда треба да нас занима од кога ће Српски народ да има већи профит, коме можемо да продамо наш производ и ко ће да уложи у нашу земљеу а не по томе са ким се пре ратовао или више ратовао. Америка је на јапан бацила атомку, например. Да ли је јапан пресекао све односе са америком? Мислиш ли да иједан јапански политичар сече сарадњу са америком на том аргументу? Да тако размишљају не би били толико јака земља колико јесу. Немој ту терминологију, када лепо дискутујемо. Исто ја за тебе могу да кажем да си бот двери. Дошо си овде учланио си се написао си шест порука све у циљу промовисања двери. Мислим да није у реду нити потребно да се називамо ботовима. Ајде да видим када су пре радуловића двери користиле термин "паразитски систем". Оћеш да кажеш да термин нису покупили од њега? Ко финасира двери, одакле им паре? Само чланови? Они имају организацију, просторије, компјутере, на протесте возе аутобусима, дакле од некуд имају неке финасије. Мене занима одакле? Па ајде дај ми емисије на којима је све ЛДП наступао у јавном сервису. Нисам видео, а пратим. Мало ми је чудно да ти причаш да толико наступају, а ја пратим сцену и нисам их приметио. Дакле, дај да видимо, када већ тврдиш да је тачно, у којим све емисијама је ЛДП био присутан - државним. Приватне не рачунам. Ту је систем плати па се клати или донеси им профит па ће да те зову. Brate pricamo o dokumentima,o vikiliksu i jos mnogo cemu. Rusija je i interes,kontas da u kostalaciji snaga Rusija nimalo ne kaska za Amerikom i EU i ako imas takvo stanje a da pritom su te ovi drugi bombardovali,radili protiv interesa tvoje drzave i sto je najgore od svega i dalje rade,izbor je jasan. Pa nije Rusija Kambodza pa sad kao neuporedivo. Moskva za mesec dana moze da pojede ono sto drzava Srbija proizvede za godinu dana,a pritom nemamo carinu za izvoz kod njih. Dveri su pre 2 godine izasli prvi put na izbore,Dveri nemaju clanske karte jos tada su govorili o stranackim hordama i vojnicima koji se preko partijske knjizice zaposljavaju u javna preduzeca i da koristili su i bukvalno taj parazitsko stranacki termin,mislim ti mi trazis dokaz da je dan pre noci. Dveri se finansiraju od donacija,pre svega Srba iz Amerike,Australije,Kanade...i ostale dijaspore. Otuda Dveri ubedljivo pobedjivaju uvek u dijaspori,zato ove godine je onemoguceno mnogim Srbima da glasaju 16og marta,pisao je Boris Malagurski o tome. Ne znam da li si znao da je na listi Dveri Jasmina Vujic prva zena ikada dekan za nuklearni inzenjering na Kalifornijskom univerzitetu. I pritom to nije nista kako si ti predstavio. Kazes imaju prostorije,nemaju izdaju a bio sam u par prostorija veruj mi da ti prostori ne prelaze 20kv metara,koje rentiraju. Kazes imaju kompjutere? brate,imas na kupindu komp za par hiljada. Autobuse? Ne znam o cemu pricas. Ja sam bar gledao 5 emisija gde je predstavnik Ldpa gostovao na javnom servisu,nadji semu RRA da vidis ko je koliko zastupljen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 ОК, то значи да је за Двери тада била прихватљива коалиција са СНС-ом? Да ли и даље важи да вам је након избора коалиција са СНС-ом прихватљива? Да ли се сећаш шта је СНС причао, обећавао и слично у прошлој изборној кампањи? Они кад су дошли на власт урадили су све супротно од оног шта су обећали. Јес прихватљива, мало морген, немој да си наиван :Р Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Сетите се само Божидара Ђелића, тог интелектуалца и стручњака за економију. Знате ли шта је тај човек практично урадио? Он је напунио своје џепове колико сви ми за милион година живота не бисмо могли. Све то ''лепо и легално'' - банкарским манипулацијама. Показао нам човек како се махерски пљачка друштво. Треба да схватимо да је систем који се пресликава са запада неприродан за нас, због чега се лако злоупотребљава. То странци са запада знају и праве идиоте од нас - као желе нам све најбоље. Ђуро Станивук, Manolis and kordun је реаговао/ла на ово 3 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 ОК, то значи да је за Двери тада била прихватљива коалиција са СНС-ом? Значи требало је у НС-у да остане на власти ДС, јер сте обећали да нећете са СПС-ом? Не знам, мени је то све нереално. Двери су ушле у српску политичку арену, заглибили сте се већ до гуше. Свака част на принципијелности, али такав крути став често није исправан. Није увек све црно-бело. Да ли и даље важи да вам је након избора коалиција са СНС-ом прихватљива? Sns 2012 i Sns 2014 nebo i zemlja. Znas Milane da su 2012 na vlasti bili zuti koji su unistili Srbiju u svakom pogledu,Sns je sa druge strane na vlast dosao pricom da ce raskinuti sa politikom koja je do tad vodjenja (secas se ponistice ugovore,dogovore zutih itd) tada su bili patriote,rodoljubi...od dolaska na vlast sledi zaokret i dolazimo do nove sns koja je radila sve suprotno od onoga sto su obecavali. Obecanje Dveri svojim glasacima 2012 je bilo da nece ni sa jednom strankom na vlasti praviti koaliciju. Pa da rade drugacije,verovatno i ja ne bih bio njihov glasac,vec bi ih poistovetio sa mnogima koji su nas jahali i kojima je samo cilj da sednu na vlast i u fotelju bez ikakve principijelnosti. Naravno da bilo kakva koalicija sa Snsom danas ne dolazi u obzir. nedeljko and Manolis је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Заправо, основни проблем је овде, што су поједини издани, тј. нису испуњена њихова очекивања кроз опцију која је победила на претходним изборима... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Заправо, основни проблем је овде, што су поједини издани, тј. нису испуњена њихова очекивања кроз опцију која је победила на претходним изборима... Како нису, наравно да су испуњена, незапосленост се свела на само 10%, појефтинила је струја, поништен је Бриселски споразум, све у свему оцена 9. :Р Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Sns 2012 i Sns 2014 nebo i zemlja. Znas Milane da su 2012 na vlasti bili zuti koji su unistili Srbiju u svakom pogledu,Sns je sa druge strane na vlast dosao pricom da ce raskinuti sa politikom koja je do tad vodjenja (secas se ponistice ugovore,dogovore zutih itd) tada su bili patriote,rodoljubi...od dolaska na vlast sledi zaokret i dolazimo do nove sns koja je radila sve suprotno od onoga sto su obecavali. Obecanje Dveri svojim glasacima 2012 je bilo da nece ni sa jednom strankom na vlasti praviti koaliciju. Pa da rade drugacije,verovatno i ja ne bih bio njihov glasac,vec bi ih poistovetio sa mnogima koji su nas jahali i kojima je samo cilj da sednu na vlast i u fotelju bez ikakve principijelnosti. Naravno da bilo kakva koalicija sa Snsom danas ne dolazi u obzir. А како бре ви мислите да дођете на власт? Ко је сада прихватљив за коалицију? Нећу да гласам за некога да би тај само ушао у парламент и смарао са репликама. Хоћу да онај за кога гласам буде на власти. Дај Боже да једног дана имамо некога ко неће променити плочу када доће на власт. Чини ми се да до сада још није било таквих... Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Многи су гласали за напредњаке због другачијих очекивања. Такви људи су издани. Ђуро Станивук and kordun је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Заправо, основни проблем је овде, што су поједини издани, тј. нису испуњена њихова очекивања кроз опцију која је победила на претходним изборима... Nisu pojedini izdani,izdani su gradjani svi koji su glasali za SNS. Seti se da je Sns govorio da ce uhapsiti Borisa Tadica sto se rukovao na nekom aerodromu sa koljacem Tacijem? Danas se vise vidjaju sa njim nego sa bilo kime,a da ne pricam sto niko ni ne spomene da se povede neka istraga o njemu i zutoj kuci. Dosli su na vlast obecanjem da ce ponistiti sve stetne dogovore po Srbiju,danas ne da nisu ponistili nego naprotiv doneli su jos gore. Dosli su sa obecanjem po pitanju Kosmeta da nikada nece priznati,danas oni teraju ljude da glasaju na izborima za Kosovski parlament,danas FS Srbije izlazi u javnost da preporuka PPV-a jeste da se dozvoli da reprezentacija Kosova igra fudbalske utakmice,obecali su da Srbijom nikad nece vladati medijski mrak,danas dovoljno da pogledamo pink,rts,informer,kurir... nedeljko, feeble and Manolis је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 А како бре ви мислите да дођете на власт? Ко је сада прихватљив за коалицију? Како не схваташ да сада власт за Двери на овим изборима није битна, битно је да се дође до парламента како би се чули супротни ставови. Уколико не забрљају нешто њима проценат може само да расте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Како не схваташ да сада власт за Двери на овим изборима није битна, битно је да се дође до парламента како би се чули супротни ставови. Уколико не забрљају нешто њима проценат може само да расте. Pa bila je opozicija i u proslom sazivu skupstine (DSS) pa sta vredi to? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Многи су гласали за напредњаке због другачијих очекивања. Такви људи су издани. И за Слобу, Вука, Ђинђића, Шешеља, Коштуницу... Изгледа да имамо таленат да бирамо вође које нас изневере. Свиђа ми се предлог Оливере Ковачевић - гласаћу за оног политичара који ће себи дати рок до којег ће испунити предизборна обећања, ако их не испуни - повући ће се из бављења политиком заувек. Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милош Обилић Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 А како бре ви мислите да дођете на власт? Ко је сада прихватљив за коалицију? Нећу да гласам за некога да би тај само ушао у парламент и смарао са репликама. Хоћу да онај за кога гласам буде на власти. Дај Боже да једног дана имамо некога ко неће променити плочу када доће на власт. Чини ми се да до сада још није било таквих... Pa nije vlast cilj,vec sredstvo. Nije vlast imperativ vec ispunjenje onoga sto pricaju. Nije poenta u fotelji,vec u ostvarenju ciljeva. Zato i jesu svi drugi isti. Ne znam kako ne shvatas. Ti onda glasaj za bilo koju drugu stranku,jer njima i jeste najbitnije da budu vlast,da podele kolac oko javnih preduzeca,da zaposle svoje i eto. Ti ko da bi hteo da Dveri budu isti,nisu jednostavno. A od toga ko je prihvatljiv za koaliciju,sacekajmo izbore da vidimo ko ulazi u parlament,kakva ce biti kostalacija snaga i ostalo. Znam recimo da DSS recimo nije problem da se udje sa njim u koaliciju iako naravno ima mnogo razlicitih stvari izmedju jednih i drugih pa sama istorija jer je i DSS bio deo vlasti ali eto najbolje sacekati rezultate pa videti. Ali siguran sam da koalicija sa Cedom,Tadicem,Djilasom,Vucicem ne dolazi u obzir. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука