Number15648 Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у! Први пут истина без прекида 40 минута на РТС-у! Коначно реч која се није могла чути на РТС-у за 25 година вишестраначја у Србији! Послушајте глас једине истинске опозиције владајућем режиму! Саслушајте комплетан програм будућности Србије! Бошко Обрадовић без цензуре представља листу Покрета ДВЕРИ. Уживајте у храбрости представника једине организације са којом Вучић није смео да изађе на тв дуел! Чујте образложену критику режима Вучић - Дачић - Николић, и лажне опозиције свих осталих! Укратко, погледајте снимак Бошка Обрадовића како без цензуре представља листу и програм Двери. nedeljko, Драган Јашић, T'pol and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Март 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2014 push DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Number15648 Написано Март 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Март 9, 2014 push DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Dobro zbori sa necim se ne slazem, nesto prica napamet, al nema veze kordun and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 dobro priča , ali slabo se to prima, a ja ne mogu da dokučim zašto, ili mi ne valjamo kad nam se to sviđa, a ne prima se kod većine ili većina ne valja, al po teoriji vjerovatnoće biće onda da mi ne valjamo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 mozda je i kolektivni mazohizam u pitanju Ђуро Станивук and kordun је реаговао/ла на ово 2 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DrNeoCortex Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 dobro priča , ali slabo se to prima, a ja ne mogu da dokučim zašto, ili mi ne valjamo kad nam se to sviđa, a ne prima se kod većine ili većina ne valja, al po teoriji vjerovatnoće biće onda da mi ne valjamo Ili možda kad vidim ko sve sedi u gradskom odboru Dveri u mom rodnom gradu, skontam da su isti ko i svi ostali. Јанко and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Ili možda kad vidim ko sve sedi u gradskom odboru Dveri u mom rodnom gradu, skontam da su isti ko i svi ostali. e to je problem da, ja ne znam nikoga pa taj problem i nemam, ali vjerujem da ima toga.... na to nije niko imun, no trebali bi da vode računa o tome Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 Имају мој глас. Ignjatije, Milan Nikolic, Драган Јашић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 mozda je i kolektivni mazohizam u pitanju Ima i masovne hipnoze. Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 ..... xax .... Da neznam ko je ova osoba .. Zakleo bih se da je AleXandar Vučić od pre neku godinu .. Dakle Amerika nas razvaljuje.. razvaljuje ... Јанко, Дуња, Драган Јашић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Благовесник Написано Март 9, 2014 Пријави Подели Написано Март 9, 2014 DVERI - BEZ KUPLERAJA NA VODI http://www.youtube.com/watch?v=xcFD3e6duVg Драган Јашић је реаговао/ла на ово 1 ,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина као што поштују Оца!" Јеванђеље, Јн 5:23 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 И како неко може да гласа за овог балвана? Човек дошо држи говор, не поштује никаква правила, никакву културу нема? Неће никакву дебату, не дозвољава ништа да му се каже да се пита, излаже ствари неуротично.Нисте ми јасни мајке ми."Ниједну државу на свету нису развиле стране инвестиције" је ортодоксна глупост. Кина је први пример, где се зравија држава на свету од страних инвестиција. "царинске и ванцариске заштитне мере" Донеће до тога да ми имамо проблем са увозом. "шест месеци годину дана пореза" нема никаквог смисла .... већ смо о томе дискутовали. Овај видео је само доказ колико су блиски хитлеровом национал социјализма. Avocado је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IOO6URwdeA0 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Март 10, 2014 Пријави Подели Написано Март 10, 2014 Мене искрено плаши да више од 1000 грађана пада на ову причу... oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука