Jump to content

КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у! - ДВЕРИ СРПСКЕ

Оцени ову тему

Препоручена порука

КОНАЧНО истина о Србији на РТС-у!

Први пут истина без прекида 40 минута на РТС-у! Коначно реч која се није могла чути на РТС-у за 25 година вишестраначја у Србији! 

Послушајте глас једине истинске опозиције владајућем режиму! Саслушајте комплетан програм будућности Србије! 

Бошко Обрадовић без цензуре представља листу Покрета ДВЕРИ.

Уживајте у храбрости представника једине организације са којом Вучић није смео да изађе на тв дуел!

Чујте образложену критику режима Вучић - Дачић - Николић, и лажне опозиције свих осталих!

Укратко, погледајте снимак Бошка Обрадовића како без цензуре представља листу и програм Двери.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 655
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Dobro zbori

sa necim se ne slazem, nesto prica napamet, al nema veze

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

mozda je i kolektivni mazohizam u pitanju

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

dobro priča , ali slabo se to prima, a ja ne mogu da dokučim zašto, ili mi ne valjamo kad nam se to sviđa, a ne prima se kod većine ili većina ne valja, al po teoriji vjerovatnoće biće onda da mi ne valjamo

Ili možda kad vidim ko sve sedi u gradskom odboru Dveri u mom rodnom gradu, skontam da su isti ko i svi ostali.

Подели на овим сајтовима

mozda je i kolektivni mazohizam u pitanju

Ima i masovne hipnoze.

Подели на овим сајтовима

..... xax .... 

Da neznam ko je ova osoba .. Zakleo bih se da je AleXandar Vučić od pre neku godinu ..

Dakle Amerika nas razvaljuje.. razvaljuje ...

.. Нек пропадне није штета !..

Подели на овим сајтовима

DVERI - BEZ KUPLERAJA NA VODI

http://www.youtube.com/watch?v=xcFD3e6duVg

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

И како неко може да гласа за овог балвана? Човек дошо држи говор, не поштује никаква правила, никакву културу нема?

Неће никакву дебату, не дозвољава ништа да му се каже да се пита, излаже ствари неуротично.

Нисте ми јасни мајке ми.

"Ниједну државу на свету нису развиле стране инвестиције"

је ортодоксна глупост. Кина је први пример, где се зравија држава на свету од страних инвестиција.

"царинске и ванцариске заштитне мере"

Донеће до тога да ми имамо проблем са увозом.

"шест месеци годину дана пореза"

нема никаквог смисла .... већ смо о томе дискутовали.

Овај видео је само доказ колико су блиски хитлеровом национал социјализма.

• Волим 1

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...