Jump to content

Papa Franjo opsovao pred hiljadama vernika u Vatikanu!

Оцени ову тему

Препоручена порука

Papa_620x0.jpg

Neverovatno, ali i to se dogodilo - Papa Franjo je opsovao za vreme obraćanja u Vatikanu!

Papa je greškom pred hiljadama vernika umesto italijanske reči "caso" (slučaj), izrekao psovku "cazzo" što bi značilo kur** ili jeb***.

U svega nekoliko sekundi internet je poludeo zbog papine greške, a snimak je pogledalo nekoliko miliona ljudi.

U govoru sa svog balkona, 77-godišnji Argentinac pozvao je na mirno rešavanje krize u Ukrajini.

- Iz sveg srca molim međunarodnu zajednicu da podrži svaku inicijativu u ime dijaloga i mira. Srce puno želje za posedovanjem je srce u kojem nema Boga. Zbog toga je Isus često kažnjavao bogate. Među njima postoji velik rizik da sigurnost potraže u bogatstvu ovoga sveta. U ovom kur** (želeo je da kaže u slučaju - caso, op.a.) božja dalekovidnost vidljiva je u gestovima solidarnosti - kazao je Papa.

Pogledajte video koji zbog koga je internet "poludeo":

Izvor: Novosti

http://www.youtube.com/watch?v=Cn-sCvQG1i0

Подели на овим сајтовима

• Одговори 35
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Ма то се од њих и очекује они су још давно Светост и искреност окачили о клин и овладали другим "врлинама" језуитске природе... 

Ово не чуди ни мало...

Није ово први случај јавног бламирања, видесте ли недавно шта снађе оне јадне "голубове мира" послате од папе у свет...

Онако нешто у животу нисам видео да врана и гавран нападају одрасле голубове... то нема ни на Анимал Планету и Дискаверију.

Све у свему папа је постао више шоу него ли некакав духовни (Сачувај Боже) ауторитет... 

Са пуним правом нико га више не схвата озбиљно.

• Волим 1

NATO STEP BACK NO PLACE FOR YOU IN SERBIA!!!

EU YOU WILL NOT CONQUER LAND OF THE SERBS!!!

СРБИНЕ БРАТЕ ЗАР ИМ ВЕРУЈЕШ? ЖЕЛЕ НАМ ЗЛО ЛИЦЕМЕРИ ЗАПАДА, НЕ ДАЈ СЕ ПРЕВАРИТИ!!!

Подели на овим сајтовима

U ovom kur** (želeo je da kaže u slučaju - caso, op.a.) božja dalekovidnost vidljiva je u gestovima solidarnosti - kazao je Papa.

Možda nije psovka, možda to što je rekao ima veze sa ovom vanrednom sednicom

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/446911/Kurc-Hladnom-ratu-je-mesto-u-knjigama-istorije

I zar nije mogao naslov biti "Papa napravio lapsus" ? Nego odmah naslov iz kurira.

• Волим 2
Подели на овим сајтовима

Ма то се од њих и очекује они су још давно Светост и искреност окачили о клин и овладали другим "врлинама" језуитске природе... 

Ово не чуди ни мало...

Није ово први случај јавног бламирања, видесте ли недавно шта снађе оне јадне "голубове мира" послате од папе у свет...

Онако нешто у животу нисам видео да врана и гавран нападају одрасле голубове... то нема ни на Анимал Планету и Дискаверију.

Све у свему папа је постао више шоу него ли некакав духовни (Сачувај Боже) ауторитет... 

Са пуним правом нико га више не схвата озбиљно.

Е мој Рус па ти појма немаш да у Италији легално делује преко 3000 вештица са све својим продавницама.

Није ни тим шокцима тамо тако лахко како ми Србљи замишљамо и они су туђи свој на своме ко и ми на Косову рецимо, једино што је Ватикан млого мањи и има бољу војску.

Шта ти мислиш кад 3 иљаде вјештица (пљуц х3) зачара вране и пошаље на голубове то ти је бре ко Ичкоков вилм.

Подели на овим сајтовима

Papa je greškom pred hiljadama vernika umesto italijanske reči "caso" (slučaj), izrekao psovku "cazzo"

Pa znaci nije opsovao, nego pogresio covek...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

pa sta ako je pogresio? 

ne verujem da je namerno.

svakom se desi da napravi lapsus.

Подели на овим сајтовима

Сви ми погрешимо по некад. :)

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Ето сад знамо да није безгрешан  :)))

Pa, tko kaže da je Papa bezgrešan? Sam je rekao da se ispovjeda svakih 14 dana. Znači, griješi, kao i svi ljudi. Ali, Papa je nezabludiv kad govori o doktrini vjere. Kad ćete jednom to zapamtiti?  :)

Nego, ako smijem primjetiti, kvarite si forum s ovakvim glupim vijestima u kojima nema ništa osim bombastičnog naslova. To je za neke druge ljude koji jedva čekaju da se izruguju s Bogom, s Crkvom, s Papom i vjernicima.

Da je netko drugi zabunom rekao kaco, umjesto kaso, nitko ne bi ni čuo, a kamoli prenio vijest, ali kad je Papa u pitanju, naravno on psuje, pa udri po njemu...

Naša braća trpe i ginu, bezakonje raste, čini se da je sav svijet je u plamenu..Zar je vrijeme da se vjernici bave s ovako nevažnim stvarima?

Nego, došla sam na temu da pitam da li je vama danas počeo post? Pročitala sam članak o postu i praštanju. Dobar članak. Ali, nisam razumjela da li je to danas. Molim da mi netko odgovori, važno mi je.

Подели на овим сајтовима

Nego, došla sam na temu da pitam da li je vama danas počeo post? Pročitala sam članak o postu i praštanju. Dobar članak. Ali, nisam razumjela da li je to danas. Molim da mi netko odgovori, važno mi je.

da danas je poceo kod nas  :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...