Grizzly Adams Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Не могу ја да "рокнем у таваницу" јер сам свестан своје ништавности и са обе ноге на земљи. Ако сам у праву онда сам дужан да кажем шта ми савест говори, некад пас залаје па спаси кућу. Ако нисам - није битно и овако сам нико и ништа. Нека будала што лупета по форуму... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Не могу ја да "рокнем у таваницу" јер сам свестан своје ништавности и са обе ноге на земљи. tako sam i mislio... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
N.Petrovic Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Не могу ја да "рокнем у таваницу" јер сам свестан своје ништавности и са обе ноге на земљи. Ако сам у праву онда сам дужан да кажем шта ми савест говори, некад пас залаје па спаси кућу. Ако нисам - није битно и овако сам нико и ништа. Нека будала што лупета по форуму... Da si svestan svoje nistavnosti, ne bi se usudio da stavis imena ovih Vladika u usta, a kamoli da procenjujes raskol govoreci da rasc. Episkopu Artemiju stize pojacanje. Da si sa obe noge na zemlji shvatio bi zasto se narod bori da mu siptarske horde zla, ne uzmu tu istu zemlju. Na cemu ce stajati ako im neko proda zemlju ispod nogu? Ako si u pravu, pisao bi smireno. Ne bi se uzbudjivao i ucio Hriscanstvu Episkope koji su to sto su mnogo pre nego si rodjen. Ciji si pas i ciju kucu spasavas? To nisam razumeo. Zadnje receno... mozda ti je sve na mestu. NemanjaVa, Ромејац and Walter је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Nije jeretik onaj ko na lomaci gori, nego onaj ko lomacu pali! Jesmo li to pustili da dva stuba , dva bastiona , dva gorostasa nase Crkve da gore, a pre plamena smo je jos i ogradili da plameni jezicak ne zahvati jos nekoga!? Je'l to palimo Amfilohija i Atanasija da bi Crkva sto lakse izgorela i urusila , jer onaj koji gori nema autoritet a glas sa lomace ne prepoznajemo: smatramo ga neartikulisanim i ne pojmljivim! ,,Ne znaju sta pricaju, gori im pod nogama pa se svest pomutila"! Opake reci u opako vreme: Neka gore Atanasije i Amfilohije,!! Znate, vi ste dobri bogoslovi ali ste politicki jeretiic ! Izgleda da od Crkve cine pepeo da bi prah mogla da usmeri svaka vlast onako kako zeli da dune!! Vise smeta glas Crkve, nego Crkva a ovaj ogradjeni glas izgleda smeta svima! Smeta li Crkvi sto je prejak, smeta li vladi sto je preteci i smeta li Beogradu sto dira Zorana Djindjica!?? Je'l to palimo njih da ne bi gorela vlada nego Kosovo, ili palimo njih pa neka gore zajedno i oni i Kosovo, jer bolje oni nego vlada i Srbija!? DYNABLASTER and Ромејац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Sramopta $ta sve izgovori lik ..misleci da je u pravu i na strani Istine... .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Да бре, остаће у предању записано као "Посланица Ивици Дачићу вл. Атанасија"... Нема овде ни "Х" од Христа. Само спиновање и демагогија. Да не помињемо и веома незрело провоцирање Патријарха. Артемије држи се, стиже појачање! Ovakvo ruganje bilo kome, bukvalno bilo kome, od tebe brate Zvonko bas nikako nisam ocekivao. Razumem da neko brani svoj politicki stav, ali ovo je stvarno i duboko tragicno... DYNABLASTER and -Владимир- је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Walter Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Ovakvo ruganje bilo kome, bukvalno bilo kome, od tebe brate Zvonko bas nikako nisam ocekivao. Razumem da neko brani svoj politicki stav, ali ovo je stvarno i duboko tragicno... Видиш брат - Оби ... мени уопште пак није чудно ово његово излупавање .. ако имам право то да кажем ... мислим нисам баш засигурно очекивао тај ниво .. - без нивоа .. .. али уопште нисам изненађен .. напротив.. Дође ми некако потпуно логично ... DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 .. Нек пропадне није штета !.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gerhard Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Ma pustite Zvonka. Iako je covjek formalno izasao iz subotarske sekte, sektaski mentalitet je ostao. Poštujte Sina da se ne razgnevi, i vi ne izginete na putu svom, jer će se gnev Njegov brzo razgoreti. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Само спиновање и демагогија Тако је, као и уосталом добар и већински део савременог хришћанства ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Боље би им било да служе Литургију него вашар са Бором Чорбом и компанијом. A ko si ti, izvini molim te , da govoriš njima šta će da rade...i šta imaš protiv Bore Čorbe. Od vas hipi hrišćana mi se povraća... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Od vas hipi hrišćana mi se povraća... А Бора је суперхик или попи хришћанин... Шалу на страну. Ја не замерам владики Атанасију. Био је искрен, а велику рану на срцу носи. Не верујем да је имао било какве рђаве намере и да је хтео било коме да прети. Велики је то човек, хришћанин и теолог. Уме да дрекне али уме и да се понизи и покаје. Изнад свега воли своју Цркву и свој народ. gandalf, NemanjaVa, Зосима and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 A ko si ti, izvini molim te , da govoriš njima šta će da rade...i šta imaš protiv Bore Čorbe. Od vas hipi hrišćana mi se povraća... pardon, htedoh reći od hipi hrišćanstva...bez uvrese i sve najbolje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Ma pustite Zvonka. Iako je covjek formalno izasao iz subotarske sekte, sektaski mentalitet je ostao. За ово имаш опомену. Три казнена поена у трајању од двадесет дана. Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NemanjaVa Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 А Бора је суперхик или попи хришћанин... Шалу на страну. Ја не замерам владики Атанасију. Био је искрен, а велику рану на срцу носи. Не верујем да је имао било какве рђаве намере и да је хтео било коме да прети. Велики је то човек, хришћанин и теолог. Уме да дрекне али уме и да се понизи и покаје. Изнад свега воли своју Цркву и свој народ. Pa to, čovek je malo emotivnije prirode što znači da ima ljubavi....najgori su oni sa biranim rečima, što se ustežu..to što je rekao malo je nazgrapno ali u duhu ljubavi, i sam kaže da je potresen boravkom na Kosovu... Ljudi, mora se svoj narod voleti ako govorimo o ljubavi koja obuhvata ceo svet...kako da volim nekog koga moje lepe oči nisu videle nikog ako ne volim svog saplemenika i neosećam zajednicu sa njim (porodica, kraj, grad, država...stvari idu tom analogijom) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Мај 12, 2013 Пријави Подели Написано Мај 12, 2013 Бог ће нам вратити Косово онда када будемо заслужили. Дотле, можемо да будемо мудри и да напредујемо и као "земаљски" и као "небески" или... да лупамо главом о зид, да кукамо, свађамо се, једно другом очи вадимо док се коначно не истребимо и док Богу коначно не лакне без нас таквих. Божија је задња! Чврсто као челик верујем у то. Задња, и када је Косово у питању и када је у питању последњи атом овог космоса. Ваља нам показати веру. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука