Jump to content

Предавања епископа Атанасија Јевтића

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

Какав асистент? И ко вам је тај Лучић? И шта то уопште значи "неко стоји иза овога". Браћо, много сте тајанствени.

Би некада један форум Газиместан, и тај форум укинуше..па ниче Ихтус...

Има форум Верујем..

Када кренула обнова Литургије..ти форуми Газиместан и Верујем се нађоше на зараћеним странама..

Газиместан....касије ИХТУС водише Асистент..човек са хиљаду лица...

А иначе се зна..који је..само неће нико да каже..

Ево у мој Цркви две бабе спомињаше истог...

0110_hahaha

Маџик Мен...

Не знам што су људи навалили да асистент буде СВ?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ево урадисмо, бановасмо јадног Чеју  prstgore

Што се тиче свега осталог ту ће полиција урадити своје, док је Црква своје рекла.

Оде Чејовић и ја не сазнадох ко је асистент.

navijanje

Подели на овим сајтовима

Сав офтопик на овој теми биће побрисан, а убудуће ће они коју дијалоге скрећу у ћаскање и писање ван наслова теме добијати опомене (као и на свим осталим форумима).

Zeebeedee,

лично познајем људе под никовима Аве Сербиа и  Берђајев Бели и молим те да престанеш са паранојом:

следећи пут када монаха Артемија назовеш "чика Марко" продужавамо ти бан аутоматски,

немаш право никоме у Цркви да судиш прије Црквеног Суда.

Берђајев

смањи доживљаје, не провоцирај народ, шта ти значи писати на форуму ако за два минута закуваш са свима и свима кажеш да су овакви или онакви, односно оспеш са осудама?

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Ево урадисмо, бановасмо јадног Чеју  prstgore

Што се тиче свега осталог ту ће полиција урадити своје, док је Црква своје рекла.

Оде Чејовић и ја не сазнадох ко је асистент.

navijanje

Ма опушти се, ћеја је стари блефер...какав тај да зна ко је асистент...то му је ноћна мора....зато повремено лупа тако неке глупости, као што је ова да је асистент Дејан Лучић који ради у Патријаршији али индиректно... navijanje

Ћеја је стари заводник, и жена, и за голеш планину, њему не треба веровати. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Сав офтопик на овој теми биће побрисан, а убудуће ће они коју дијалоге скрећу у ћаскање и писање ван наслова теме добијати опомене (као и на свим осталим форумима).

Zeebeedee,

лично познајем људе под никовима Аве Сербиа и  Берђајев Бели и молим те да престанеш са паранојом:

следећи пут када монаха Артемија назовеш "чика Марко" продужавамо ти бан аутоматски,

немаш право никоме у Цркви да судиш прије Црквеног Суда.

Evgenice a da ti lepo procitas ponovo sta sam ja napisao pre nego sto pocnes da delis banove? Ja sam rekao da su Ave Serbia i Leo i Magnus ista osoba ( a ne berdjajev) . A to je zabranjeno forumom. Zasto ga ne banujes? Ne moze ni na forumu bez jaranisanja. A onog pozorisnog glumca od sada cu zvati gospodin Radosavljevic valjda to nije uvreda za njegov Himalajski ego.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Vidim da se opominjem zbog svog navodnog "provociranja i osuđivanja drugih" i izazivanja nereda. Lako je pročitati sve što sam napisao na ovoj temi i lako uvidjeti da nikog nisam osudio, nikog nisam provocirao, da sam svako crkveno lice koje sam pomenuo, spomenuo sa titulom. Nisam dakle učinio nijedan konkretan prekrašaj zbog kojeg bih zaslužio banovanje. S druge strane, mene su optužili da sam : nevaspitan, drzak, bezobrazan, da lažno koristim više naloga, da sam kukavica, slabić koji ne smije da kaže svoje ime, a usuđuje se da piše o KANONSKIM EPISKOPIMA i itd. Toliko o suđenju, osuđivanju i presuđivanju.

Mislim da je moj jedini grijeh što se nisam pridružio horskim svečanostima proslavljanja jednog vladike, već što sam se usudio da imam sopstveno mišljenje. A sopstveno mišljenje se  na ovom forumu izgleda ne prašta lako. Kako u suprotnom objasniti taj histerični angažman da se otkrije ko je berđajev bijeli, koja mu je ip adresa, ko stoji iza njega...I to poslije samo nekoliko postova koje sam napisao u krajnje iskrenoj želji za razmjenom mišljenja...Ima li mjesta za paranoju kod jednog hrišćanina. Čega bi to još hrišćanin trebao da se boji sem Boga?

Подели на овим сајтовима

Берђајев, претјерујеш у тој самоправедности и властитом мучеништву. Јавио сам се админима рекао да није дупли налог и да се познајемо и та прича је завршена, нема потребе да се поново отвара.

Са друге стране, тебе нервира зашто православни хришћани дају ријечи хвале за своје Епископе,

и то поредиш најружнијим паралелама са комунизмом итд., па да те питам:

да ли се у свештеном Предању Православне Цркве величају "они који мисле својом главом" или они који у свему виде добро, који прослављају смирење и послушност својој Цркви и њеним властима?

На крају крајева и Сатанаило је "мислио својом главом" и није хтио да се "уклапа" у "хорско слављење"...

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

Vidim da se opominjem zbog svog navodnog "provociranja i osuđivanja drugih" i izazivanja nereda. Lako je pročitati sve što sam napisao na ovoj temi i lako uvidjeti da nikog nisam osudio, nikog nisam provocirao, da sam svako crkveno lice koje sam pomenuo, spomenuo sa titulom. Nisam dakle učinio nijedan konkretan prekrašaj zbog kojeg bih zaslužio banovanje. S druge strane, mene su optužili da sam : nevaspitan, drzak, bezobrazan, da lažno koristim više naloga, da sam kukavica, slabić koji ne smije da kaže svoje ime, a usuđuje se da piše o KANONSKIM EPISKOPIMA i itd. Toliko o suđenju, osuđivanju i presuđivanju.

Mislim da je moj jedini grijeh što se nisam pridružio horskim svečanostima proslavljanja jednog vladike, već što sam se usudio da imam sopstveno mišljenje. A sopstveno mišljenje se  na ovom forumu izgleda ne prašta lako. Kako u suprotnom objasniti taj histerični angažman da se otkrije ko je berđajev bijeli, koja mu je ip adresa, ko stoji iza njega...I to poslije samo nekoliko postova koje sam napisao u krajnje iskrenoj želji za razmjenom mišljenja...Ima li mjesta za paranoju kod jednog hrišćanina. Čega bi to još hrišćanin trebao da se boji sem Boga?

Ма дај спусти се.  stadaradim

Ниси ти само изнио своје мишљење о в.Атанасију, него си изнео и мишљење да онај ко поштује в.Атанасија, а њих више овде се тако изјаснило, назавао си то идолатријским односом и хорским певањем. Дакле ниси износио своје мишљење, него си и неумесно критиковао туђе мишљење, и правиш од себе мученика при том. Није то нико прогањао, јер се испоставило да је пар твојих порука било са исте адресе са које још један члан пише, и нормално је да је администраицји форума стало да открије да ли се ради о две или једној особи јер није дозвољено истовремено писање са више корисничких налога.

Подели на овим сајтовима

Ма дај спусти се.  stadaradim

Ниси ти само изнио своје мишљење о в.Атанасију, него си изнео и мишљење да онај ко поштује в.Атанасија, а њих више овде се тако изјаснило, назавао си то идолатријским односом и хорским певањем. Дакле ниси износио своје мишљење, него си и неумесно критиковао туђе мишљење, и правиш од себе мученика при том. Није то нико прогањао, јер се испоставило да је пар твојих порука било са исте адресе са које још један члан пише, и нормално је да је администраицји форума стало да открије да ли се ради о две или једној особи јер није дозвољено истовремено писање са више корисничких налога.

Mislim da bi bar ti mogao da se suzdržiš od komentara pogotovo poslije one blamaže kada si tvrdio da su snimatelji RTRS-a sijekli Božićnu poslanicu i izbacivali dijelove. A vidim neumjesno ti je samo ono mišljenje koje se ne slaže sa tvojim. Da sam ja tako uvredljiv i da želim od sebe da pravim mučenika, šta mi je sve rečeno ovdje na forumu, vjerovatno bih dosad uvrijeđen otišao. Ali razumijem ljude i ljudske slabosti. I sam sam takav.

Подели на овим сајтовима

е дај ајде бенујте овог вукмана, ем што приватизује тему а опет прича о глупостима које везе с везом немају.

Sram da bude onoh monaha Artemija, sto ucinje od onih 150 monaha i hiljada vjernog naroda.

Da i ti nisi njegov simpatizer, brate Medo.

не палацај на мене леба ти, смрди ти из уста. greengrin greengrin greengrin
;)

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Какав асистент? И ко вам је тај Лучић? И шта то уопште значи "неко стоји иза овога". Браћо, много сте тајанствени.

Би некада један форум Газиместан, и тај форум укинуше..па ниче Ихтус...

Има форум Верујем..

Када кренула обнова Литургије..ти форуми Газиместан и Верујем се нађоше на зараћеним странама..

Газиместан....касије ИХТУС водише Асистент..човек са хиљаду лица...

А иначе се зна..који је..само неће нико да каже..

Ево у мој Цркви две бабе спомињаше истог...

0409_feel

Маџик Мен...

Заборавио си форум са сајта Свети Наум,БСН,одатле је све почело bleh

Био је добар форум у почетку али...

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...