Владан Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Брате Вуче, мој Крајишниче, немој тако строго са братом анонимним. Будимо строго према себи и благи према другима. prstgore dada послушаћу ал само због тебе братац.... :) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
berđajev bijeli Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 A vi samo raspaljujte pravoslavnu omladinu. I ne zaklanjajte se iza vladike Atanasija. I naravno paranoišite nad mojom ip adresom. To je veoma dostojno i sveštenika i pravoslavnih hrišćana. за твоју ип адресу сам се интересова ЈА (ВЛАДАН), јер си човјек који је прије свега неваспитан, који се није представио ни ко је , ни шта је, ни одакле је.. Дошао си на форум "из неба па у ребра" иако имаш тему за неко почетно слово о себи ниси ништа написао. Пишеш из тоталне анонимности безобразлуке и неаргументоване ствари, дрско и безобразно вријеђајући КАНОНСКЕ ЕПИСКОПЕ СПЦ!Један такав човјек који није ни "помоз Бог" рекао не може некоме говорити о понашању и односу једног православног хришћанина! Молим те да ми унапријед опростиш уколико си ти одиста Николај Александрович Берђајев само ме занима када си васкрсао?! Ako nisam napisao ime to može samo da znači da moje pisanje nema nikakvu ličnu notu, niti sam ja kao ličnost uopšte bitan u cijeloj priči, u krajnjoj liniji ne smatram pisanje na bilo kom forumu toliko bitnim da bih trebao držati uvodno slovo. Pronađi samo jedan moj post u kom sam bilo koga vređao. Žao mi je što te je moje pisanje do te mjere uznemirilo. Što se tiče tvog trećeg pitanja, nisam pokojni Nikolaj Aleksandrovič, mada ne sumnjam da bi pokojnik bio presretan da vidi kako su njegove ideje o stvaralaštvu i slobodi praktično implementirane čak i na ovom malom srpskom bogotražiteljskom forumu. A ako te baš toliko zanima kako se zovam, upitaj administratora Evgenika. On će ti svakako pomoći u toj velikoj muci. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
berđajev bijeli Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 A vi samo raspaljujte pravoslavnu omladinu. I ne zaklanjajte se iza vladike Atanasija. I naravno paranoišite nad mojom ip adresom. To je veoma dostojno i sveštenika i pravoslavnih hrišćana. Поред тога што сам свештеник и хришћанин, ја сам и главни и одговорни уредник овог портала и у твојој ИП адреси смо пронашли једну чудну ствар и ускоро ћемо је истерати на чистац. Ако пронађемо да је у питању дупли налог, тј. да пишеш са два налога истовремено- а документоваћемо овде, следује ти моментални и вечити бан. Baš bih volio da istjerate na čistac...Uvijek sam bio za čiste račune. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic u fazi kajanja Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Oce Ivane, blagoslovite. Da li ja smijem da nesto napisem apropo ove teme, ili cete me odmah banovati. Pod kojim uslovima smijem da pisem na ovoj temi. Inace, nalazim se u fazi kajanja. Ako dozvolite ja bih nesto napisao. VAZNO JE. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic u fazi kajanja Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Saznao sam ko stoji iza svega ovoga. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 То се пита на ПП, а не овде на јавном. Нећемо спамовати тему. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic u fazi kajanja Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Znam ko stoji iza svega. VAZNO JE!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 A vi samo raspaljujte pravoslavnu omladinu. I ne zaklanjajte se iza vladike Atanasija. I naravno paranoišite nad mojom ip adresom. To je veoma dostojno i sveštenika i pravoslavnih hrišćana. Поред тога што сам свештеник и хришћанин, ја сам и главни и одговорни уредник овог портала и у твојој ИП адреси смо пронашли једну чудну ствар и ускоро ћемо је истерати на чистац. Ако пронађемо да је у питању дупли налог, тј. да пишеш са два налога истовремено- а документоваћемо овде, следује ти моментални и вечити бан. Baš bih volio da istjerate na čistac...Uvijek sam bio za čiste račune. Наравно. Ово је одговоран форум и место где се људи не стиде да кажу ко су и шта су. Ја увек пишем са својим именом и презименом и нема чега да се стидим и бојим. не разумем зашто то раде појединци а све време бацају тако тешке речи, да би човек мислио како су велики исповедници вере, а заправо ништа више него слабићи које чак ни име своје не смеју да кажу. да се разумемо, говорим баш о онима који нису имал храбрости ни да се представе на теми "Упознајмо се-представимо се" а само им из уста падају тешке речи на браћу своју која се труди да бар мало помогну да се поврати мир у Цркви али и да се каже истина. Не брини, ускоро ћемо видети да ли је дупли налог. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 18, 2011 Гости Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Znam ko stoji iza svega. VAZNO JE!!! Иза којега? Ајд' просветли нас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
berđajev bijeli Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 A vi samo raspaljujte pravoslavnu omladinu. I ne zaklanjajte se iza vladike Atanasija. I naravno paranoišite nad mojom ip adresom. To je veoma dostojno i sveštenika i pravoslavnih hrišćana. Поред тога што сам свештеник и хришћанин, ја сам и главни и одговорни уредник овог портала и у твојој ИП адреси смо пронашли једну чудну ствар и ускоро ћемо је истерати на чистац. Ако пронађемо да је у питању дупли налог, тј. да пишеш са два налога истовремено- а документоваћемо овде, следује ти моментални и вечити бан. Baš bih volio da istjerate na čistac...Uvijek sam bio za čiste račune. Наравно. Ово је одговоран форум и место где се људи не стиде да кажу ко су и шта су. Ја увек пишем са својим именом и презименом и нема чега да се стидим и бојим. не разумем зашто то раде појединци а све време бацају тако тешке речи, да би човек мислио како су велики исповедници вере, а заправо ништа више него слабићи које чак ни име своје не смеју да кажу. да се разумемо, говорим баш о онима који нису имал храбрости ни да се представе на теми "Упознајмо се-представимо се" а само им из уста падају тешке речи на браћу своју која се труди да бар мало помогну да се поврати мир у Цркви али и да се каже истина. Не брини, ускоро ћемо видети да ли је дупли налог. Sa strepnjom ožidaju... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic u fazi kajanja Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Znam ko stoji iza svega. VAZNO JE!!! Иза којега? Ајд' просветли нас. Iza ovija nereda, znam ko stoji. VAZNO JE!!! I poslao sam privatnu poruku, sa molbom za slobodu pisanja a vi ne odgovarate. Jedino jos da uzmem varteks dekicu i da vam posaljem dimni signal. Dakle, smijem li i dokle da pisem. Molim za koordinate. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
berđajev bijeli Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Meni se sve čini da ću ja završiti kao vladika Artemije...Osuđen prije suđenja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic u fazi kajanja Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Znam ko je asistent. Odlucio sam da progovorim. I znam ko stoji iza asistenta. Informacije su senzacionalne, blago receno. Oce, da li smijem da pisem. Jel necete da me banujete. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Знатижељник Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Не свиђа ми се што је ова тема постала мјесто за нечија препуцавања, то се по мени треба рјешавати приватним порукама. Овако дјелује потпуно да смо скренули са теме и да није више овдје ријеч о ''допису'' владике Атанасија. Сада, да се вратим неким питањима. Ја заиста не видим какве има везе колико је ко и у коликој мјери давао новац СПЦ, па да се проглашава неким великим вјерницима итд. Ако владика Атанасије критикује Милошевића, то је његово право. То СПЦ зна колико је тадашња држава финансирала СПЦ. Ако критикује и данашњу власт, и то је његово право. Ако ли данашња власт финансира СПЦ, више него иједна претходна, то не значи да је власт нешто боља или је православнија. Можда и то ради ради интереса, да би својим бирачима (међу којима су највише православци) рекли како покривају и те области, брину се о духовној обнови, чувању Православне цркве итд. И то можда, као што сам рекао, раде само од интереса. Док можда раде стварно што је међу њима велики број вјерника, можда по одборима који о томе одлучују су велики прикривени вјерници или нешто томе сл., али како год било ми то не знамо. Али каква год била власт, давала она новац или не, то не забрањује неком владици да критикује ту власт сада, или некад у будућности. О оваквим стварима сматрам да је бесмислено причати, поготову пошто ово није политички форум. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cejovic u fazi kajanja Написано Јануар 18, 2011 Пријави Подели Написано Јануар 18, 2011 Ako ja napisem sto znam, onda ce ovaj forum biti odmah hakovan a ja cu biti u zivotnoj opasnosti. Oce Ivane, da li ste vi svesni da ja imam straubalne informacije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука