Jump to content

Предавања епископа Атанасија Јевтића

Оцени ову тему

Guest Светлана

Препоручена порука

е дај ајде бенујте овог вукмана, ем што приватизује тему а опет прича о глупостима које везе с везом немају.

Sram da bude onoh monaha Artemija, sto ucinje od onih 150 monaha i hiljada vjernog naroda.

Da i ti nisi njegov simpatizer, brate Medo.

не палацај на мене леба ти, смрди ти из уста. 0110_hahaha 319.gif greengrin
Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Evo otkrivam dugo cuvanu tajnu.

Organizacija koja stoji iza svega ovoga zove se:

MALTESKI VITEZOVI a pravo ime asistenta je gospodin DEJAN LUCIC, koji je takodje malteski vitez a uz to i templer.

Rekoh i spasih dusu.

Еј па откад Дејан Лучић ради у патријаршији?  0110_hahaha

Еј, а да стоје малтешки витезови из Артемија, то је врло могуће  319.gif

E moj brate, Dejan Lucis ne radi direktno, nego indirektno u patrijasiji.

Ајде ако знаш сигурно и ко је асистент, онда сигурно и знаш из ког града је дошао да ради у Београд.

Дакле кажи само једно почетно слово, па ћу ти веровати на реч.

Cikago brate.

Подели на овим сајтовима

Cudo jedno, kako ovi ljudi lose kapiraju, nije nikakvo cudo, da je monah Artemije mogao da ovako manipulise sa vama.

Ajmo ljudi da se organizujemo i da nadjemo one silne milione za koje njegovo preosvestensto vladika Atanasije, rece da ih je monah Artemije pokrao.

Molim, vas daj da uradimo nesto apropo toga.

Брате, нисмо среброљубљиви. Опростили смо лоповлук јер нам је он ближњи 0110_hahaha

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

е дај ајде бенујте овог вукмана, ем што приватизује тему а опет прича о глупостима које везе с везом немају.

Sram da bude onoh monaha Artemija, sto ucinje od onih 150 monaha i hiljada vjernog naroda.

Da i ti nisi njegov simpatizer, brate Medo.

не палацај на мене леба ти, смрди ти из уста. 0110_hahaha 319.gif greengrin

Brate Meedo, nije lijepo da se jedan takav intelektualni i vjerski kapacitet na takav nacin izrazava.

Molim te daj se korigirati.

Подели на овим сајтовима

Evo otkrivam dugo cuvanu tajnu.

Organizacija koja stoji iza svega ovoga zove se:

MALTESKI VITEZOVI a pravo ime asistenta je gospodin DEJAN LUCIC, koji je takodje malteski vitez a uz to i templer.

Rekoh i spasih dusu.

Еј па откад Дејан Лучић ради у патријаршији?  0110_hahaha

Еј, а да стоје малтешки витезови из Артемија, то је врло могуће  greengrin

E moj brate, Dejan Lucis ne radi direktno, nego indirektno u patrijasiji.

Ајде ако знаш сигурно и ко је асистент, онда сигурно и знаш из ког града је дошао да ради у Београд.

Дакле кажи само једно почетно слово, па ћу ти веровати на реч.

Cikago brate.

Што волиш да врдаш.... Вуле када ћеш се уозбиљити? 319.gif

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Само да се јавим на ове клевете Оца Зорана ( Zeebedee ), злогасног Зокса са Верујем...

Брђајев бели и ја нисмо исти човек..

Нека сада упореде адресе...па нека виде!

Jeste, neka vide...Koja je kazna za klevetu u SPC?

Pretpostavljam da ce u Artemitskoj sekti biti spaljivanje.

A Leo, Ave Serbia i jos pokoji nalog; ja te nisam ni optuzio da si berdjajev; vec sam rekao da imas tri naloga ovde na forumu i to nije laz.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Cudo jedno, kako ovi ljudi lose kapiraju, nije nikakvo cudo, da je monah Artemije mogao da ovako manipulise sa vama.

Ajmo ljudi da se organizujemo i da nadjemo one silne milione za koje njegovo preosvestensto vladika Atanasije, rece da ih je monah Artemije pokrao.

Molim, vas daj da uradimo nesto apropo toga.

Брате, нисмо среброљубљиви. Опростили смо лоповлук јер нам је он ближњи 0110_hahaha

E moj brate, hiljade i desetina hiljada ljudi danas gladuje, firme se raspustaju, ljudi ostaju bez posla a onaj monah drpio pare i sakrio ih u Svajcarsku.

Znas, moja patriotska duznost mi nalaze da nadjem te pare.

Oce Ivane, braco, daj uradite nesto, POBOGU!!!

Подели на овим сајтовима

Какав асистент? И ко вам је тај Лучић? И шта то уопште значи "неко стоји иза овога". Браћо, много сте тајанствени.

Би некада један форум Газиместан, и тај форум укинуше..па ниче Ихтус...

Има форум Верујем..

Када кренула обнова Литургије..ти форуми Газиместан и Верујем се нађоше на зараћеним странама..

Газиместан....касије ИХТУС водише Асистент..човек са хиљаду лица...

А иначе се зна..који је..само неће нико да каже..

Ево у мој Цркви две бабе спомињаше истог...

0110_hahaha

Маџик Мен...

Magen VeLo Yera'e

מגן ולא יראה‎,

Подели на овим сајтовима

Какав асистент? И ко вам је тај Лучић? И шта то уопште значи "неко стоји иза овога". Браћо, много сте тајанствени.

Како не знаш ко је Дејан Лучић?... Његово друго име је "Човек који све зна".  0110_hahaha

А ко стоји иза чега?...па како ни то не знаш... Па јудео-масони су криви увек за све.  319.gif

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...