Јосиф II Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Тема за све нас који смо под стресом у последње време. Ево један начин да умањите стрес - АНТИСТРЕС БАЛОНЧИЋИ. Како ви излазите на крај са стресом? Лидија Миленковић, Ленка*, Драшко and 12 осталих је реаговао/ла на ово 15 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 ja ti lepo odem na neku lepu fb stranicu i maznjavam slike koje mi se svide i stavim slusalice u usi i utonjavam u neke fantazije ines, Данче*, Драшко and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Hvala za temu. Jako mi je potrebna. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Фебруар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 i stavim slusalice u usi i utonjavam u neke fantazije Хммм... видиш није то лоше, а и бесплатно је. Перса and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 2 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Фебруар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Природа је дефинитивно антистрес. Данче*, Лапис Лазули, obi-wan and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Briga o životinjama Јосиф II, Дуња, obi-wan and 17 осталих је реаговао/ла на ово 20 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јосиф II Написано Фебруар 22, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Уууу ово је веома антистрес. Ленка*, *Blue*, YOKA and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 ~ = + = ~ ПЕВНИЦА НА ВКОНТАКТЕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Ево један начин да умањите стрес - АНТИСТРЕС БАЛОНЧИЋИ. Антистрес балончићи - највећа радост при куповини нових кућних апарата! "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 22, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2014 Уууу ово је веома антистрес. :aplauz: ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 YOKA, Ленка*, ivanaika and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ленка* Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 Ову горњу фотографију сам видела у емисији "Домаћине, ожени се". Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 Arsenija, DankaM, Marija89 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 Кад сам толико стресиран да не помаже читање и сталожено молитвено размишљање је готово немогуће много ми помаже заокупљање чула неком занимацијом и скретање пажње са предмета који ме узнемирава, бар док се не смирим. Може доћи у обзир добра музика, гледање филмова, грицкалице а још више физичка активност - шетња, вожња или сусрет са неким чије ми друштво прија. Може и овако нешто... Саша од Москве је реаговао/ла на ово 1 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
*Blue* Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 gledati decu dok spavaju Natasa., Саша од Москве, Volim_Sina_Bozjeg and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Kyrie Eleison Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 24, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2014 U potrazi za sasavim fotkicama na neku lepu fb stranicu.. *Blue*, Mилена КШ, ivanaika and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука