Trifke Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Pade mi nesto na pamet a sta bi bilo da neka od recimo 40 ili 50 godina zavodi nekog mladica od 15 ili 16? Милан Ракић, Manastir Bradaca, Лидија Миленковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Pade mi nesto na pamet a sta bi bilo da neka od recimo 40 ili 50 godina zavodi nekog mladica od 15 ili 16? Болештина тешка. Мада има неких којима је то нормално, и смешка им се брк на све што личи на разврат и баханалије. П.С. Једна моја рођака је то урадила. Она је тада имала 35, а он 17 (вршњак њене старије ћерке из првог брака). Родила му је двоје деце, и кад је он почео да је вара са млађим цурама, извршила самоубиство, и оставала нејач. Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Ау бре, што сте се тако уозблиљили? Ја се често шалим и кроз шалу изнесем и неке истине, које неки Хришћани из мог окружења не знам из којих разлога прећуткују (мислим праве се преподобни, све их саблажњава) али их увек провалим по осмеху који им измами шала у којој помало препознају и себе (мислим тај осмех је посебан, није онако обичан). Ово није намењено теби, него само као објашњење за остале. Zasto smo tako uozbiljeni na ovakvoj temi, zasto se ne zezamo !? Vidis tu smo generacijiski blizu ja imam uskoro 44 g i malu decu ali sinovi mojih prijatelja se zabavljaju sa curama od 20-ak godina i nisam nikada od njih niti cula niti naslutila nesto zbog cega si ih sve svrstao u 99% muskaraca. Sve je to stvar ostvarenosti kao licnosti u zivotu, vaspitanja, kompleksa itd. Na srecu mnogo je manji procenat takvih kao ti iz grupe "99%". Милан Ракић and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdasce Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Grozomorno. Ali, mislim da ovakve stvari kada radi običan svet, da je to isto kažnjivo zakonom, ne?! Da takve stvari samo policija sme da radi. Odnosno, oni koji jesu zaduženi za hvatanje takvih bolesnika. Joj, Bože. Sve je više sveta nenormalnog... Sada kao odrasla, što sve više gledam šta je po ulicama, dešavanjima, jednostavno u životu... shvatam bakine reči, kada sam se kao mala plašila ljudi koji više nisu živi. "Ne boj se, dete moje mrtvih; no živih. " Jer ovi živi, očito se ponašaju, kao da im je um umro, kada svakakve umne boleštine u ljudima haraju. Natalija28 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Болештина тешка. Мада има неких којима је то нормално, и смешка им се брк на све што личи на разврат и баханалије. П.С. Једна моја рођака је то урадила. Она је тада имала 35, а он 17 (вршњак њене старије ћерке из првог брака). Родила му је двоје деце, и кад је он почео да је вара са млађим цурама, извршила самоубиство, и оставала нејач. E moja Lidija vidis to je nesto nasta se ne reaguje. Obicno se kaze musko je sta mu fali. Fali i to isto tako mnogo kao i devojcici koja je na isti nacin iskoriscena. Postoji neko tako odkaceno misljenje da je pedofilija kada stariji muskarac spava sa devojcicom a kada to ucini starija zena onda to nije nista. Zlo je zlo ko god da je zrtva. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Razvijena devojka sa nekoliko godina plodnih dana ne može da izaziva pedofiliju. Ovde je reč o nekim drugim patologijama. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 idim da je ovde nekeo govorio u ime 99% muskaraca. E pa nemoj da govori jer ne samo ja nego 99% muskaraca koje znam nema potrebu za pedofilijom niti za devojcicom od 16 godina. Пошто знаш шта је неко говорио у име 99% мушкараца, молим те само да ми цитираш где је наведено ово што сам подебљао? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Пошто знаш шта је неко говорио у име 99% мушкараца, молим те само да ми цитираш где је наведено ово што сам подебљао? Nije direktno ali jeste indirektno pokusajem da se na neki nacin razume takva stvar. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Jeste li čuli za generala Pavkovića. Mislim da je ПиП mislio na takav slučaj. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Jeste li čuli za generala Pavkovića. Mislim da je ПиП mislio na takav slučaj. Он се само више пута женио кол`ко знам Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Četvrti put sa Majom mlađom 28 god. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 то после Глорије? Нисам знао? Али то је "разлика" у годинама где та Маја има 25/6-30 година. Или онај министар Бранислав Ивковић са оном новинарком... Али то су "зрели" људи да кажем... Али овде говоримо о "као" девојци која је први/други разред средње школе и о неким "као" мушкарцима, од којих јој један кол`ко видех-може деда бити... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Моја жена изгледа овако. Само се не монтира тако. Милан Ракић and Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 2 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Ма бре донети закон"Кастрирање"и крај! Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 20, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2014 Моја жена изгледа овако. Само се не монтира тако. To se slikala na nekom igralistu? Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука