Дијана. Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 i vjera, i djela... Рапсоди and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 Ja sam napravila jednu veliku gresku, ne znam da li ce Bog da mi opristi ali ja sebi ne mogu... Tj.znam koliko je tezak greh... Psihicki me ubija to jer sam svesno uradila to. Мајо, можда би у твом тренутном психичком стању било добро да рационлизујеш ствари...покушај са стране (објективно колико је могуће) да сагледаш ствари. Стави све на папир, материјализуј ...разлози за и разлози против (али само конкретне ствари, без емотивних уношења)...немој ово да схватиш као тражење оправдања за то што си урадила, нити као начин за добијање опроштај, него само као механизам за излажење из ситуације. П.С. Наравно Литургија, молитва, исповест, пост остају Рапсоди, Suncokret54, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 @@Suncokret54, Сунце не драми... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 @@Suncokret54, Сунце тотално је небитно за фабулу радње дал` сам ја теби драга или нисам, и олади брате мало са тим опрости и извини,просто ми је непријатно, ја и себи тешко опраштам а камо ли теби... Kaludjerovic Sreten, Suncokret54 and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 ја и себи тешко опраштам а камо теби.. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 Ако не можемо себи да опростимо неке ствари, да ли је то ипак последица скривене гордости.Пала смо природа, чим отворимо очи разна искушења , чим зинемо погрешимо. Добро савест мора да опмиње, али ако истрајавамо у том себи не опростити, онда је заиста питање да ли имамо превисоко мишљење о себи типа како се то мени могло десити, како сам ја то забога могла да урадим , да упаднем у такво искушење или да учиним такав и такав грех. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 Snezana, stavljala sam na papir, tad mi je izgledalo kao najbolja solucija, ma jako je tesko... Hvala vam na podrsci... Sve u svemu htedoh reci da nam nekad mozda Bog lakse oprosti nego mi sami sebi. Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 17, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 ..Џеси, неумесно је да се смејеш у овако судбоносним догађајима за форум.. oprosti, Sunce..... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 Sve u svemu htedoh reci da nam nekad mozda Bog lakse oprosti nego mi sami sebi. у његову милост и правду немој да сумњаш Maja Pavlovic, Suncokret54, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 @, Знаш рапсоди шта је за мене право питање... а шта није гордост? Тачно је гордост је неопраштати себи, али зар није још већа ово што сунце каже да опростимо свима, па ће Бог нама, па ћемо ми себи ....мислим, јесте то лепа теорија, ал` баш у пракси и не ферцера тако...нисам паметна, оне ногице ме скроз пореметиле. Јелена011 and Suncokret54 је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 18, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2015 @@Suncokret54, Сунце,видим ти си већ дошао до коначног исхода Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 19, 2015 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 19, 2015 “Živimo na zemlji samo jedan dan ili manje. Daj mi snage da oprostim. Jer ko oprosti on je najveći. A znam zaboraviti ne mogu.”― Meša Selimović, Рапсоди, Снежана and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука