Midrash Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Ne možemo da se između sebe složimo, a očekujete da se neko složi sa nama? Očekujete da nam se neko izvinjava, a jedni druge vređamo? Dakle, načekaćete se. Ћириличар, Милан Ракић, Никола Поповић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 On 17. 2. 2014. at 23:49, Kalinik рече Zato jer sam kao dete živeo u multietničkoj sredini u kojoj danas postoji samo jedan narod, a to su Hrvati, to mi nije bilo prihvatljivo pa sam rešio pre 8 godina da odem u Srbiju, ovde uživam, na ulici čuješ srpski, madjarski, nemački, slovački milina to sam oduvek voleo. Па добро све има своје предности али и мане. Чини ми се да су ту Срби некако млаки и ако нису умлаче се с временом прогута их средина као тебе на пример. А Бог не готиви млакоње... СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 On 17. 2. 2014. at 23:52, Midrash рече Očekujete da nam se neko izvinjava, a jedni druge vređamo? Dakle, načekaćete se. Од вас нико ништа не очекује у Срба верујте ми. Можда ретки изузеци као овај мој земљак који ће се као што рекосте начекати.. Што би рекли у нас Срба далеко вам лепа кућа католици.... СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 17, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2014 Ne ljutim se ja na njega jer on ima pravo da mrzi druge narode i bude desničar, to mu niko ne sme zabraniti. A ta reč mlaki...pa jeste nije to trebao da napiše ali znam ja na šta je on mislio, nije vredjao mene, već na ovo otprilike i tu je u pravu, Srbi u Bosni, Lici, Kordunu, ispod Save i Dunava i na KIM morali su zbog ist. okolnosti da pokazuju zube pa su očvrsnuli, mi sa severa Slavonija i Vojvodina živeli smo u mešovitijim sredinama, sa mnogo naroda, da pojednostavim želeo je reći recimo da nas ovde neko napadne mi ne bismo pružili Bog zna kakav otpor, dok gore pomenuti bi, i tu je u pravu, jesmo malo tunjavi ali imamo kulturu dijaloga i mirnog rešavanja sukoba, ne hvatamo se odmah za mač Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Prošle godine sam bio kod rodjaka u Zagrebu otišao sam sam da malo obidjem grad želeo sam da vidim Zg katedralu , nebitno ušao sam unutra prekrstio se sa tri prsta i niko mi ništa nije rekao no unutra sam saznao što nisam imao pojma da je unutra kovčeg sa telom >Stepinca ! Iskreno bilo mi je malo...ali opet nisam panično i histerično istrčao, šta sad obišao sam crkvu i to je to, mislim da bi pojedinci ovde na nesreću dobili infarkt ! Samo mi nemojte sada reći kako ne biste ušli nikad u neku katoličku crkvu jer znam da je to laž i sam sam na ekskurzijama u Italiji i Češkoj sa školom obilazio i takva mesta. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 On 17. 2. 2014. at 23:59, Kalinik рече r on ima pravo da mrzi druge narode i bude desničar Па није да мрзим али неке народе не поштујем и хладан сам према њима. Више их жалим... А десничар нисам не надам се у политику као што рекох него у Бога и помало Русе. On 17. 2. 2014. at 23:59, Kalinik рече jesmo malo tunjavi Туњавост ваља искоренити On 17. 2. 2014. at 23:59, Kalinik рече ali imamo kulturu dijaloga i mirnog rešavanja sukoba, ne hvatamo se odmah za mač Па лепо је то али некад се мора у рат и на мач. On 18. 2. 2014. at 0:06, Kalinik рече Prošle godine sam bio kod rodjaka u Zagrebu otišao sam sam da malo obidjem grad želeo sam da vidim Zg katedralu , nebitno ušao sam unutra prekrstio se sa tri prsta i niko mi ništa nije rekao no unutra sam saznao što nisam imao pojma da je unutra kovčeg sa telom >Stepinca ! Iskreno bilo mi je malo...ali opet nisam panično i histerično istrčao, šta sad obišao sam crkvu i to je to, mislim da bi pojedinci ovde na nesreću dobili infarkt ! Samo mi nemojte sada reći kako ne biste ušli nikad u neku katoličku crkvu jer znam da je to laž i sam sam na ekskurzijama u Italiji i Češkoj sa školom obilazio i takva mesta. А шта си тражио брате у католичкој цркви? Видиш шта си добио? степинца... признај да ти се смучило кад си чуо где си дошао... СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Samo dva puta sam pre toga bio u Zagrebu a da grada nisam ni video skoro bili smo blizu Jaruna, daj leba ti ti ne bi voleo videti grad, pa katedrala je najlepša gradjevina koju imaju, to je kao kad bi stranac došao u Bg a ne vidi katedralni hram Svetog Save, ja svaki put, ali svaki put kad sam u Bg odem do hrama jer pratim gradnju redovno, ja volim crkvene gradjevine i istoka i zapada to me oduševljava, prelepe su. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 On 18. 2. 2014. at 0:14, Kalinik рече prelepe su Споља можда и имају неку врсту грађевинске лепоте. Ал унутра брате шта си нашо степинца распаднутог, духовни смрад... да ти се желудац окрене... СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Da smučilo mi se jer mi je na momenat u glavu došla priča mojih babe i dede koji su poreklom sa prostora Korduna i Banije o stravičnim zločinima ustaša u to vreme, spavanja na granju po šumama i sl. Ali za to nisu krivi današnji Hrvati, oni su običan narod, raja kao i Srbi, svakim danom žive život kao i ti i ne razliku se od tebe otprilike svi imaju isto, i svi su u istim nevoljama, to nema nacionalnost. Isti ti baba i deda su mi uvek govorili da sve ljude treba voleti, da se sa Hrvatima uvek treba biti dobarali i da treba znati ko si i šta si za nedaj Bože. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 On 17. 2. 2014. at 23:59, Брђа рече Што би рекли у нас Срба далеко вам лепа кућа католици.... Već sam te upozoravao da se ne toleriše ovakav način ophodjenja na ovom sajtu, molio bi te da se ne ponavlja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 On 18. 2. 2014. at 0:17, Брђа рече Споља можда и имају неку врсту грађевинске лепоте. Ал унутра брате шта си нашо степинца распаднутог, духовни смрад... да ти се желудац окрене... NIsam išao do glavnog oltara, iza glavnog oltara su svi nadbiskupi, već sam po ulasku čuo ženu koja se drugoj obratila da se idu molit na njegov grob. Tako da nisam ni video to. NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Брђа Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 On 18. 2. 2014. at 0:22, Дејан Бићанић рече Već sam te upozoravao da se ne toleriše ovakav način ophodjenja na ovom sajtu, molio bi te da se ne ponavlja То земљаче мој своје ућуткуј а њима дај да се разбашкаре овуда и да попљују све што је освећено како рече Свети Владика и предвиди ово време данас. СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Negde sam čitao ako se ne varam da je sveti otac izjavio da nece obici jasenovac dok se ne bude znao tačan broj žrtava, pa verovatno čovek nece da se izvinjava dok ne bude znao za koliko se žrtava izvinjava. U ostalom mi od tog njegovog izvinjenja realno nemamo ništa. Neka se ne izvinjava, al najpre da više nikad ne da takav razlog za izvinjavanje, bolje da porade na tome. Ћириличар је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 On 18. 2. 2014. at 0:17, Брђа рече Споља можда и имају неку врсту грађевинске лепоте. Ал унутра брате шта си нашо степинца распаднутог, духовни смрад... да ти се желудац окрене... Nije mi običaj ali...pazi brate, otkud znaš ako nisi bio...a ako si bio, da li si siguran da je duhovni smrad bio u crkvi u koju si ušao ili je ušao sa tobom? Ћириличар and MariaElena је реаговао/ла на ово 2 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 On 18. 2. 2014. at 0:34, Брђа рече То земљаче мој своје ућуткуј а њима дај да се разбашкаре овуда и да попљују све што је освећено како рече Свети Владика и предвиди ово време данас. Kad neko vredja i kad je nevaspitan onda ga ućutkamo, bez obzira na veru, naciju boju kože. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука