Crveni Baron Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 А како је то патријарх Герман много "сарађивао" са Милошевићем? Pa havala Bogu da je saradjivao sa MIlosevicem ... A sa kim bi inace trebao da saradjuje srpski patrijarh u drzavi Srbiji? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Владика Иринеј ми не делује као неко ко болује од ината ..не знам за владику, говорим о изјави, коју си ти оценио највалиднијом... коментаришем твоју подршку таквом ставу... Да преформулишем.. ...не можете ви да се правите луди колико ми можемо да се правимо слепи и глуви... 8086.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 ..не знам за владику, говорим о изјави, коју си ти оценио највалиднијом... коментаришем твоју подршку таквом ставу... Да преформулишем.. ...не можете ви да се правите луди колико ми можемо да се правимо слепи и глуви... 8086.gif a cilj je objektivnost, sa strastima se ne dolazi do nje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 нема потребе за тако грубим речима постоји разлог зашто сам велечасног питао шта подразумева под оним ''наши''. на то питање само он може одговорити, јер само он зна ко су за њега ''наши''. Srbi, brate, ko drugi? Time što sam katolik za mene ne menja na stvari. Bilo je u istoriji toliko Srba katolika patriota i velikih ljudi koji su za Srbiju i Srbe učinili velike stvari. Manolis and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Не знам што ми изненада ово паде на памет: Можда зато што превише гледам игру асоцијација у "Слагалици" на РТС-у. :.mislise. Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Неспојиво! А изгледа да и католици тако мисле па траже да се човек изјасни којој страни припада. Мање је ту битна страна за нас, битније је једно духовно стропоштавање један страшан пад у очима Православних који као што видите код свих изазива неверицу и чуђење. Од срца желим покајање блудноме сину, повратак у стадо залуталој овци. Баци одежду њихову и бежи о човече док још можеш спасавај душу своју и врати се Богу своме. Он Христос те чека. Нема код њих Христа то си уведео до сад не колебај се но испуни скривену жељу срца свога и душе своје. Православни Србин Brđo brate, ne znam da li je to ne spojivo, u stvari znam da je spojivo, ali ono što je sigurno da nipodaštavanje drugih nije NIKAKO spojivo sa hrišćanstvom, pa time ni sa pravoslavljem. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Фебруар 18, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Ne možemo da se između sebe složimo, a očekujete da se neko složi sa nama? Očekujete da nam se neko izvinjava, a jedni druge vređamo? Dakle, načekaćete se. Мислиш начекаћемо се? Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Мислиш начекаћемо се? Pa načekaće se oni koji to čekaju, ja ne očekujem, a pravo da kažem, kako već i napisah, ne znam ni čemu bi služilo. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ђуро Станивук Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 a cilj je objektivnost, sa strastima se ne dolazi do nje ...није ми био циљ никога да увредим...звињавам ако јесам... једноставно, овде сам само причао о игнорисању, заборављању, подцењивању и сл.... ...можда би добро било да нам се извини па да их више не игноришемо, заборављамо и не подцењујемо... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Mozda bi bilo efikasnije da se izvini neki kardinal iz katolicke crkve u Hrvatskoj? Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 Mozda ne bi bilo lose das se Tadic izvini Papi? Натан and Ђуро Станивук је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Midrash Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 A da se mi lepo pobrinemo za svoje brljotine, jer nas Bog na sudu neće pitati da li su se Hrvati izvinili ili Vatikan, već da li smo se mi lično, pojedinačno, pokajali za ono što smo zlo učinili. Verbum Domini Manet in Aeternum! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ПиП Написано Фебруар 18, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2014 ...није ми био циљ никога да увредим...звињавам ако јесам... једноставно, овде сам само причао о игнорисању, заборављању, подцењивању и сл.... ...можда би добро било да нам се извини па да их више не игноришемо, заборављамо и не подцењујемо... Није, него се ради о неразумевању као што рече мр Маринко: "Да, не разумете, јел тако, ево објаснићу пластично вама и гледаоцима: Ако имамо два пријатеља, меду и зеку, и они штеају шумом, меда може да поједе свашта, има онај бураг велики и ставља у њега свашта. Узме дрво, узме крушку, оне велике лепе крушке једе као код нас у Пироту доле што расту слатке крушке, разумете, тај народ се уби доле, да направи те крушке. Или, а зека неће, зека бира, оће мало с' оне травице, с' ове травице. Кажеш: А меда је више појео! Па можда и није, можда је зека појео више, можда је зека појео неку детелину која има четири листа, разумете. Ето, тако да вам објасним пластично!" Јел сад мало јасније? Забрањена ПОРУКА и забрањена ТЕМА далеко се чује. Живела слобода говора! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Pa gde medju nas ksenofobne paranoike .... Vidis kako su hrvati fini, pa jos iz Slavonije ... U vojvodjanskom delu Srbije ksenofoba ima 1% Zato tu i živim NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Megas Doux Написано Фебруар 19, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2014 Fali dobar deo dnevnika. Svakako da čitav ustisak koji Stepinac ostavlja je sasvim ovosvetski, da ga tako nazovemo. Da li ti to imaš pozitivno mišljenje o Stepincu ? NEKA BES I GORČINA UTIHNU , TAMO GDE JE NEMA , NEKA ZAVLADA HARMONIJA, BUDIMO U MIRU SVI Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука