Стефан Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 ...неко воли? Једна од највеселијих фолклорних музика. Иако сувише популаризована,обрађивана и коришћена,мени је она и даље веома драга!Најпопуларније:The Irish Rovers - Finnegans Wake SINGALONG/WHEN IRISH EYES ARE SMILING "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Фебруар 13, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 Toby Johnstons - Johnny, I Hardly Knew Ya! Ова је 0203_cool Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 13, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 13, 2010 ???????? рече: Toby Johnstons - Johnny, I Hardly Knew Ya! ????? ?? ?? ? ??????? ?? ??????! klapklap ??? ??? ?????,?????????! 319.gif Manastir Bradaca је реаговао/ла на ово 1 "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Flying through Ireland Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Oh Danny boy, the pipes, the pipes are calling From glen to glen, and down the mountain side The summer's gone, and all the flowers are dying 'Tis you, 'tis you must go and I must bide. But come ye back when summer's in the meadow Or when the valley's hushed and white with snow 'Tis I'll be here in sunshine or in shadow Oh Danny boy, oh Danny boy, I love you so. And if you come, when all the flowers are dying And I am dead, as dead I well may be You'll come and find the place where I am lying And kneel and say an "Ave" there for me. And I shall hear, tho' soft you tread above me And all my dreams will warm and sweeter be If you'll not fail to tell me that you love me I'll simply sleep in peace until you come to me. I'll simply sleep in peace until you come to me. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Danny boy је такође феноменална. :smiley: "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ЛазарД Написано Фебруар 19, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2010 "Православан си стално и сваког дана, у свакој животној ситуацији, или уопште ниси православан" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стефан Написано Фебруар 20, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 20, 2010 Постоји тема: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4263.0.html "Тешка је бура на мору,тежа је у души. Али ни море ни душа не чисте се без буре." (Владика Николај Велимировић-"Касијана") Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Фебруар 21, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 21, 2010 Цитат Постоји тема: https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,4263.0.html спојене клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ako-Heka Написано Фебруар 25, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2010 http://www.youtube.com/watch#v=8Jwb27HSlAE&feature=related 0442_feel 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Андрееј Написано Април 16, 2010 Пријави Подели Написано Април 16, 2010 Orthodox Celts - Rocky Road To Dublin http://upodobljavanje.wordpress.com/ "Актом оваплоћења Богочовека Христа, човек је постао биће шансе, али то се увек односи на целог психофизичког човека, јер се православним учењем о васкрсењу, анулира свака примисао стављања тела, тј. целине у друкчије планове веровања..." ђакон М. Лазић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука