Брђа Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Што је ко ближе Богу то више страда. Натан је реаговао/ла на ово 1 СРБИЈА-РУСИЈА-ПРАВОСЛАВНА БРАТИЈА! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Јесте. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Има их мали милион копирај на гуглу "Навијач убио полицајца и пуштен после" и изаћиће много сличних чланака. Ja samo kazem da to nije tacno, a da guglam umem, a ako ti ne uemks samo jedan primer da navedes onda je mas otisla u püropas. I nemoj da branis coveka koji je ubio drugog coveka. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Јесте тако. Ја верујем да је њему Господ дао да се кроз затвор очисти. Људи се спашавају кроз трпљење, мучеништво и патњу. Али овде ја не оправдавам његов грех, него истичем значај његовог не малог дела тј. трудим се. Значи разумели смо се. Нека молитве оних којима је помогао и њихових ближњих Господа побуде да помогне о. Браниславу да окаје своје грехе пре него што се сретне са Њим лицем к лицу... Милан Ракић, Бојан Сарачевић, Manastir Bradaca and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Када будем пролазио кроз митарства свака осуда ће ми се вратити из демонских уста, а свака блага реч и похвала ће ми помагати да их прођем. А ви се сви запитајте. Осуђивање и опадање коме својствено, а коме одбрана добрих дела. Видети добро у другоме је тешко, а зло или "балван" у туђем оку некако лако долази. Бог ће њему да суди, а не ми. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бели Раде Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Ах да, извори, заборавио сам да мора и то: http://branislavperanovic.site88.net/izleceni.html Не знам шта си том Перановићу, али његови поступци које ти оправдаваш су евидентно злочини. Наводиш изворе са странице која је директно власништво оптуженог. Ево кога интересује нека погледа овај филм о том несрећном догађају и моћи ће да чује изјаве од других људи а не само оних са Перановићевог сајта... А ово је изјава владике Иринеја: ,,Непосредно је одговоран он сам и нико други. Посредно смо одговорни сви без изузетка у нашем друштву, у нашој земљи... да кажемо ето и у Цркви и у државним структурама што је он имао могућности да и даље настави да се бави том делатношћу, а већ се био показао као психопата и насилник..." Дијана., Candy Butcher, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Када будем пролазио кроз митарства свака осуда ће ми се вратити из демонских уста, а свака блага реч и похвала ће ми помагати да их прођем. А ви се сви запитајте. Осуђивање и опадање коме својствено, а коме одбрана добрих дела. Видети добро у другоме је тешко, а зло или "балван" у туђем оку некако лако долази. Бог ће њему да суди, а не ми. Sudice mu sudstvo i zakoni koji u drzavi u kojoj je on tog coveka ubio postoje. Sudili bi i meni tebi da smo nekoga ubili. Bog ce mu suditi kasnije, za sada je OK i danasnja pravda. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justina Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Не знам шта си том Перановићу, али његови поступци које ти оправдаваш су евидентно злочини. Наводиш изворе са странице која је директно власништво оптуженог. Ево кога интересује нека погледа овај филм о том несрећном догађају и моћи ће да чује изјаве од других људи а не само оних са Перановићевог сајта... А ово је изјава владике Иринеја: ,,Непосредно је одговоран он сам и нико други. Посредно смо одговорни сви без изузетка у нашем друштву, у нашој земљи... да кажемо ето и у Цркви и у државним структурама што је он имао могућности да и даље настави да се бави том делатношћу, а већ се био показао као психопата и насилник..." Ma svako do nas zna sve, kako je, kada bilo, ja ne razumem da se uopste stavlja pod znakom pitanja taj strasan zlocin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 9, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Дао сам ти смернице, па гуглај, имаш правила и каноне на нету. А за ово ниси у праву - управо јесте када погреше и јесте да их застраши, без обзира што је по договору. Да се разумемо до краја - разумем његове побуде, разумем и гледиште тих наркомана и њихових родитеља, али понављам: НЕ СВЕШТЕНИК, НЕ ПРИ МАНАСТИРУ. У свет, без чина, па ако пронађу модалитет одлично... Овако, остаје оно што рекох о ружењу Христовог лика кроз службу и испаштање (надам се и верујем да је и сам о. Бранислав свестан да је ово Бог дао за његово добро). Знам да ти као теолог у овоме видиш кршење правила и канона. Ја видим дела и резултате: стотине спашених душа од којих су сви дигли руке, а од неких и најрођенији. Много је радио, па је сигурно и грешио (као и сви ми). Све је од Бога, па и ова ситуација. Верујем да је свестан да му је ово на спасење. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Gde nestade odgovor gde me je @todor citirao, stiglo mi je obaveštenje, ali kada kliknem ode mi samo na prvu stranu teme? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Када будем пролазио кроз митарства свака осуда ће ми се вратити из демонских уста, а свака блага реч и похвала ће ми помагати да их прођем. А ви се сви запитајте. Осуђивање и опадање коме својствено, а коме одбрана добрих дела. Видети добро у другоме је тешко, а зло или "балван" у туђем оку некако лако долази. Бог ће њему да суди, а не ми. Каквим судом судимо таквим ће нам се судити, тога сви ми овде треба да се подсећамо. Ја,као што видиш нисам судио већ износио став Цркве. Али то што говориш није добро-треба ли да укинемо закон и сви чекамо Страшни Суд, и добри и зли? На шта би овај свет изашао? Па и Мојсије је дао поред Декалога и световне законе, и Христос је испуњавао сваки закон... Volim_Sina_Bozjeg, Драшко and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Каквим судом судимо таквим ће нам се судити, тога сви ми овде треба да се подсећамо. Ја,као што видиш нисам судио већ износио став Цркве. Али то што говориш није добро-треба ли да укинемо закон и сви чекамо Страшни Суд, и добри и зли? На шта би овај свет изашао? Па и Мојсије је дао поред Декалога и световне законе, и Христос је испуњавао сваки закон... Јесте, треба поштовати закон. Сваки закон треба да се поштује. Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Неки православци би све грехе да лече батинама. Туга. Милан Ракић, Дијана., Manastir Bradaca and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 @@todor, Kakav je tvoj odnos prema protestantskim zajednicama koje leče narkomane? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Solomon Kane Написано Фебруар 9, 2014 Пријави Подели Написано Фебруар 9, 2014 Како каже Станис Баратион (ако се не варам) У ГоТ-у : добре ствари не потиру лоше, нити обрнуто. Станис Баратеон (не Баратион) је заиста правичан као нико други на Вестеросу. Међутим, његова прадва је толико праведна да је слепа, сурова и немилосрдна...сви то знају и апсолутно га нико, осим луде Мелисандре са њеним још луђим планом и предоброг и осећајем части везаног Давоса, никада не би волео видети нигде а камоли на престолу...мада и Давос зна колико би све било под знаком питања када би се такав човек као што је Станис којим случајем дочепао престола. Милан Ракић and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Non praevalebunt, non praevalebunt portae inferni! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука